Antena Căutare

Serial Adela, episodul 13 si episodul 14, din 25 februarie 2021. Adela apare în presă că ar fi fata lui Paul Andronic

În episodul 13 Andreea se duce la televiziune și, pe platoul de filmare, îl sărută pe Mihai. "Fata" lui Paul Andronic a făcut pe șefa cu toți angajații. În episodul 14 remușcările lui Mitu ating cote alarmante pentru Nuțica. Acesta vrea să spună tot adevărul, însă nu reușește.

Serial Adela, episodul 13 si episodul 14, din 25 februarie 2021. Adela apare în presă că ar fi fata lui Paul Andronic Galerie
Serialul Adela

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episodul 13, din 25 februarie 2021. Andreea face pe șefa cu angajații lui Paul Andronic

Andreea, venită pe platourile de filmare ale televiziunii lui Paul, nu rateaza ocazia de a se impune în fața angajaților:

- Hai, mă duci acasă.
- Ce să fac?!
- Mămica ta nu te-a învățat, mă, să nu vorbești cu gura plină?

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, episod cu episod

- Grasule, Paul e tata, tu ești șoferul lui și eu vreau să ajung acasă, a ripostat Andreea când Ilie a refuzat să o ducă.

- Hai, burta sus și încalecă caleașca! Hai!

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episodul 13, din 25 februarie 2021. Adela apare în presă că ar fi fata lui Paul Andronic

"Surpriză de proporții, magnatul media, Paul Andronic are o fiică. Dar stai puțin, în poză e Adela", priveșe nedumerit Paul în timp ce se afla la masă cu toată familia.

Citește și: Serial Adela, episodul 11 si episodul 12, din 18 februarie 2021. Andreea s-a hotărât: Toți o să plătiți!

La auzul acestei vești, Delia a izbucnit în hohote de râs: "Hopaaa, imperiul media și-a găsit moștenitorul. Hai că am nevoie de un shot de tequila de data asta."

"Îi termin pe ăștia. Îi distrug!", a spus Paul Andronic.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episodul 14, din 25 februarie 2021. Mama Andreei face o criză de nervi: "Eu l-am omorât pe moș, trebuie să fac închisoare!"

Mitu este chinuit tare de remușcări, iar Nuțica intră în panică: "Acia stai. Dacă pleci d'acia, mă omor! Uite cuțitul. Tu crezi că eu nu am conștiință?

Citește și: Serial Adela, episodul 9 si episodul 10, din 11 februarie 2021. Familia Andreei ajunge în casa Andronic

Ce viață am avut eu, Mitule, de când eram mică, mă? Purtam o pereche de pantofi și vară și iarnă până se tocea tălpili până se făcea gaură, mă Mitule."


Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episodul 14, din 25 februarie 2021. Andreea își închide cea mai bună prietenă în saună: Tu i-ai spus Adelei că eu sunt cu Adi!

Andreea vrea să afle dacă cea mai bună prietenă a ei i-a spus Adelei că are o relație cu Adi, fostul iubit al surorii ei și recurge la un gest extrem.

O duce pe la saună, dar scopul ei este precis: "Tu i-ai dat mesajul ăla lui Adela. Doar tu știai de mine și de Adi. Recunoaște!"

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x