Antena Căutare

Serial Adela, episodul 9 si episodul 10, din 11 februarie 2021. Familia Andreei ajunge în casa Andronic

În episoadele 9 și 10 din serialul Adela Nuți și-a văzut visul cu ochii: a ajuns în vila Andronic.

Serial Adela, episodul 9 si episodul 10, din 11 februarie 2021. Familia Andreei ajunge în casa Andronic
Adela - Familia Achim ajunge în casa Andronic

Dacă până acum au făcut tot ce și-au pus în minte, a venit vremea ca Nuți să-și îndeplinească visul: să scape de sărăcie.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episodul 9, din 11 februarie 2021. Andreea îl păcălește pe Paul Andronic să-i aducă părinții

Nuți nu mai are răbdare și o tot amenință pe Andreea că spune adevărul. Fata este nevoită să găsească rapid o soluție și apelează la ce știe ea cel mai bine: improvizează o discuție telefonică în care spune că îi este dor de mama, tatăl și sora ei.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, episod cu episod

Când Paul o întreabă cu ce poate să o ajute îi spune că se simte singură, ca o "pasăre în colivie": "Nu pot fără mămica mea și fără tăticul meu care m-au crescut".

Citește și: Serial Adela, episodul 7 si episodul 8, din 4 februarie 2021. Paul Andronic își aduce fata acasă

Ca să pară totul și mai credibil Andreea, plusează: "Dacă ei nu pot să fie aici, lângă mine, atunci o să fiu eu lângă ei. O să plec de aici". Și Paul cedează: "Bine. O să-i aducem aici!"


Adela, episodul 9. Familia Achim se mută în casa lui Paul Andronic

După ce Andreea a reușit să-l păcălească pe Paul Andronic, familia Achim se mută la vilă.

Când Nuțica intră în vila Andronic începe spectacolul: "Mamă, ce căsoaie!!! Auzi, da piscinilie unde e? În spate, la băltoacă?"

Citește și: Serial Adela, episodul 5 si episodul 6, 28 ianuarie 2021. Andreea face un test ADN să arate că este din familia Andronic

Înainte să apuce Andreea să le explice cum stă treaba, Nuți era deja în mijlocul vilei: "Eu sunt doamna Nuți, sunt mama lu' domnișoara Andreea."

"Bună ziua! Bine v-am găsit, familie!" a fost momentul în care Delia a luat foc: "Gina, dă-i afară!"

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episodul 10, din 11 februarie 2021. Vali îl amenință pe Paul Andronic: "O să te distrug!"

Vali a venit să stea de vorbă cu Nuți și Mitu ca să afle detalii despre bunicul Andreei.

"Domnul Traian a venit, a vrut să o ia pe nepoată-sa să o ducă să-l vază pe ta-su și a plecat". Mitu a completat-o: "Era ultimul lucru pe care voia să-l facă înainte să moară."

Citește și: Serial Adela, episodul 3 si episodul 4, 21 ianuarie 2021. Paul Andronic își cunoaște fiica, dar nu știe cine este cu adevărat

Nuți i-a povestit cum a decurs întâmplarea cu aducerea bebelușei la ei acasă:
"Domnu' Traian avea o fată care a rămas gravidă de fată mare și i-a luat copilul și l-a adus să-l creștem noi. Andreea e nepoata lu' domnu' Traian".


Adela, episodul 10. Andreea, geloasă pe Adela: "Mihai nu e de naul tău, e băiat mișto!"

Andreea o surprinde pe Adela stând de vorbă cu Mihai și a reacționat imediat: "Ce-i aici, adunare de locatari? Eu nu am primit invitație."

Citește și: Serial Adela, episodul 1 si episodul 2, 14 ianuarie 2021. Adela și Andreea află că una dintre ele este fata unui bogătaș

După ce a plecat Mihai, Andreea nu s-a putut abține: "Care-i faza cu voi? Vezi că ăsta nu e de nasul tău. E băiat mișto, nu e ca Adi."

Vezi mai jos rezumatul serialului din seara asta:

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x