Antena Căutare

Serial Adela, sezonul 2, 23 septembrie 2021. Adela și Mihai sunt fericiți în Sighișoara, iar Martha face un anunț legat de Lucian

În episoadele 11 și 12 din Adela - "Adevăr și eliberare", sezon 2, din data de 23 septembrie 2021, Mihai află de la Andreea că Adela și Lucian au plecat în Sighișoara și se duce după ea. Pe străzile pietruite ale orașului, Mihai și Adela își spun că se văd până la bătrânețe împreună. Martha face un anunț legat de Lucian în fața tuturor.

Capturi foto din Serial Adela, sezonul 2, 23 septembrie 2021 Galerie
Serial Adela, sezonul 2, 23 septembrie 2021. Adela și Mihai sunt fericiți în Sighișoara, iar Martha face un anunț legat de Lucian | Antena 1

Povestea serialului Adela îi ține cu fiecare episod cu sufletul la gură pe fani, care pot vedea episoadele atât la TV cât și online.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Serial Adela, sezonul 2, 23 septembrie 2021. Episodul 11: Lucian îi spune Adelei că are intenții serioase și o sărută ușor, iar Mitu vrea să plece în lume

Adela ajunge cu Lucian în Sighișoara, oraș în care ea spune că "se simte ca într-un basm". Ies la plimbare pe străzile pietruite ale Sighișoarei și par că se apropie unul de celălalt.

Mihai îi spune lui Călin că el crede că Martha este "criminala cu sânge rece" și merge și îi spune lucrul acesta în față, împreună cu Călin. "Nea Gheorghe a fost împușcat azi noapte pentru că știa cine e fiul lui Anghel".

"Mihai, cred că ești obosit, eu zic să te odihnești puțin", îi spune Martha.

"Recunoaște că tu l-ai omorât! Recunoaște!", îi urlă Mihai, moment în care apar Paul Andronic și sora acestuia.

"O să fac tot ce poți ca să primești ce meriți pentru toate crimele pe care le-ai făcut!", îi spune Mihai, scos din minți, Marthei.

Paul Andronic, Mihai și Călin au o discuție, ulterior, despre motivele pentru care Martha ar fi implicată în uciderea lui Gheorghe.

"Mihai are un frate, nu știm cine e și, din păcate, acum nici nu o să mai aflăm", spune Călin.

"Da, înțeleg, și fratele lui Mihai e și fratele meu", spune Andronic.

"Martha a vrut ca să îl eliminte ca să nu se afle, ca să nu apară alt moștenitor", conclude Mihai.

Floppy dă declarații procurorului Lascu despre moartea lui Gheorghe și despre presupusul ucigaș. "Era bărbat. Înalt, slab. Nu era bătrân", îi spune Floppy anchetatorului.

Nuți și Mitu încearcă să evite orice discuție cu Ana Maria legată de discuția numelor Adelei și Andreei.

Ulterior, când Mitu și Ana Maria se întâlnesc pe stradă, cei doi au o discuție în care Mitu îi mărturisește Anei Maria că se simte descumpănit, fără stare. Ar vrea să se întoarcă în locul tinereții lui, unde și-a făcut cele mai frumoase amintiri. Dialogul dintre ei se încheie cu o îmbrățișare.

Mihai merge la procurorul Lascu ca să vadă dacă acesta a mai aflat ceva. Îi promite că îi va duce el dovezi incriminatoare, pentru că Martha este cea implicată și în uciderea lui Gheorghe.

Mitu este decis să plece "oriunde vede cu ochii" și spune asta tuturor. "Doamne ferește! S-a ales praful de familia asta", spune Florica, ca o concluzie, în timp ce îl privește pe Mitu cum pleacă.

În plimbarea lor prin Sighișoara medievală, Lucian o oprește pe Adela din drum cu o confesiune: "Eu am început să te plac din ce în ce mai mult și am intenții serioase. Uite ce bine ne înțelegem, parcă ne știm de-o viață". Adela zâmbește, e stingherită și schimbă subiectul. La un moment dat, Lucian o sărută ușor pe Adela.

Între timp, Mihai află că Adela este cu Lucian în Sighișoara. Andreea este cea care îi dă vestea. Cei doi pornesc spre Sighișoara, în căutarea lui Lucian și a Adelei.

Paul Andronic și Ana Maria se sărută, moment în care sunt surprinși de Nuți.

Serial Adela, sezonul 2, 23 septembrie 2021. Episodul 12: Adela îl respinge pe Lucian. Ea și Mihai trăiesc clipe de fericire în Sighișoara. Martha face un anunț important

În cel de-al 12-lea episod din Adela - "Adevăr și eliberare", din 23 septembrie 2021, Adela și Lucian au un moment de intimitate, dar Adela îl respinge. "Îmi pare rău, nu pot", îi spune Adela, care își ia haine și pleacă din cameră.

"Din cauza lui Mihai?", întreabă Lucian.

"Da. Îl iubesc pe Mihai și nu mă simt pregătită să trec peste", îi spune Adela.

Adela pleacă și, pe stradă, îl întâlnește pe Mihai, în brațele căruia sare plină de emoție. Momentul întâlnirii e intens, Mihai nu vrea să audă explicații, ci doar să o țină de mână și să se plimbe cu ea. Adela îi oferă, totuși, câteva motive pentru tot ce s-a întâmplat și îi spune că atunci când era cu Lucian, îl vedea pe el. Își spun unul altuia că se iubesc "cu toată ființa".

Lucian se întâlnește cu Martha și îi spune că s-a ocupat de "problema" lor, atât că e posibil să fi fost văzut când l-a împușcat pe Gheorghe. Totodată, Lucian îi spune acesteia că "Florin" este copilul Amaliei, iar Martha îi cere să se "ocupe" și de el.

Mihai și Adela se simt extraordinar în Sighișoara. Într-un loc de vis, în razele soarelui, zâmbesc, dansează și își fac declarații sincere de iubire. Mihai îi spune că o vede pe Adela mireasa lui și își imaginează că vor îmbătrâni unul lângă altul.

"Jur în fața lui Dumnezeu că tu ești femeia vieții mele și nu o să te părăsesc niciodată".

Fantoma lui Traian îi apare lui Mitu în vis, care se zbate în pat în timpul visului. "Eu am timp să te aștept. O eternitate. Și să știi că dacă nu mă odihnesc eu, nu te odihnești nici tu", îi spune Traian lui Mitu.

Laura și Dorin au o ceartă după ce acesta află că e posibil ca ea să fie însărcinată.

Martha face un anunț important într-o seară, cu șampanie pe masă, mâncăruri alese, dar și o colivă: îi anunță pe toți că Lucian e nepotul ei. Lucian: „Mă ocup. O să am eu grijă de toți”.

Adela Live. Unde poți urmări episoadele online. Serialul îi ține cu sufletul la gură pe fani... Serialul Adela de la Antena 1 a fost lider detașat de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x