Antena Căutare

Serialul Adela a fost lider de audienţă cu episoadele de pe 31 martie. Câți telespectatori au privit povestea de la Antena 1

#dacăejoieAdela! Telespectatorii au urmărit aseară în număr mare continuarea poveştii Adela – Ce-i al tău e şi al meu. Cele mai noi episoade ale serialului s-au impus ca lider de audienţă, la nivel comercial. Peste 1.4 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 21:45, deznodământul celor mai noi episoade ale serialului Adela, de la Antena 1.

Actori in Adela Galerie
Serialul Adela a fost lider de audienţă | Antena 1

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 21:29-23:03, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, cu o audiență medie de 6.5 puncte de rating și 20.2% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Kanal D, cu 5.8 puncte de rating şi 18% cota de piaţă. Cea de-a treia poziţie în clasament a fost ocupată de Pro TV cu o medie de 4.8 puncte de rating şi 14.7 cotă de piaţă.

Citește și: Adela sezon 3, rezumat 31 martie 2022. Andreea îl împușcă pe Lucian iar viața Martei intră în linie dreaptă

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, în episodul de pe 31 martie 2022

Aseară, telespectatorii au fost martorii unor noi înscenări, strategii și minciuni care vor duce la salvarea unor vieți cu prețul vieților sau a liniștii altora. Lucian (Daniel Nuţă) și Andreea (Oana Moşneagu) au redevenit pionii principali ai jocului din familia Andronic, primul căutând orice variantă pentru a ieşi din situaţia complicată în care se află.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 3 se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

Tot aseară, Lascu (Răzvan Fodor) a înţeles că vina îi aparţine lui Toma (Nicodim Ungureanu) şi că inclusiv în suspendarea sa acesta a avut un cuvânt de spus. Totodată, Martha (Carmen Ionescu) a primit vestea că tratamentul nu a fost eficient, astfel că a început deja să îşi ceară iertare de la oamenii dragi din viaţa ei, începând cu nepoata sa, Livia (Cristina Ciobănaşu).

Nici pentru Raluca (Claudia Vasile) lucrurile nu stau deloc bine, aceasta nereuşind să îşi revină după moartea tatălui său, aşa că a decis ca pentru o vreme să se îndepărteze de iubitul său, Călin (Vlad Gherman). Tot aseară, Lucian a recurs la un gest incredibil – i-a cerut Andreei să îl împuşte în umăr şi să anunţe familia că Toma a fost cel care l-a împuşcat. Ce se va întâmpla la auzul acestei veşti, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joi viitoare, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, aceştia vor putea descoperi ce se întâmplă mai departe în serialul Adela, acţiunea serialului mutându-se peste câteva luni.

Adela sezon 3, rezumat 31 martie 2022. Andreea îl împușcă pe Lucian iar viața Martei intră în linie dreaptă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x