Antena Căutare

Serial Adela, episodul 3 si episodul 4, 21 ianuarie 2021. Paul Andronic își cunoaște fiica, dar nu știe cine este cu adevărat

Dacă în episodul 1 și episodul 2 din serialul Adela bunicul a venit să-i spună fetei adevărul și să o ducă la familia ei și a plăctit cu viața pentru acest secret, în episodul 3 și episodul 4 familia Achim și familia lui Paul Andronic trec prin clipe foarte emoționante.

Serial Adela, episodul 3 si episodul 4, 21 ianuarie 2021. Paul Andronic își cunoaște fiica, dar nu știe cine este cu adevărat Galerie
Serialul Adela

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episodul 3, din 21 ianuarie 2021

Când a intrat în magazie, Andreea a făcut un atac de panică din care mama ei a scos-o cu greu. "Nu e bine, mamă. Nu e normal. Te rog eu ciupește-mă. SPune-mi că visez. Ăsta e un coșmar", a spus fata printre lacrimi.

Pentru că o asemenea grozăvie este greu de ascuns, Adela se întâlnește pe drum, în ploaie, cu procurorul Sebastian Lascu și sora lui, Miki Scoarță, pe care îi invită acasă să le dea umbrele.

Nuți Achim: "E procuroru'. E cu soru-sa."

Mitu Achim: "Doamne Dumnezeule! Ne pedepsește! O să facem pușcărie."

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, episod cu episod

Paul Andronic l-a chemat la el pe Mihai și i-a spus că are o fată

Paul Andronic: "Cnd eram mic, bunică mea îmi spunea că atunci când plouă tare Dumnezeu vrea să ne spele păcatele."

Răspunsul lui Mihai a venit imediat: "Ca să putem păcătui din nou."

Andreea află adevărul despre Adela și familia ei

"Măi mamă, eu tocmai am aflat că soru-mea nu e soru-mea și că bărbatul ăla pe care voi doi l-ați omorât e bunică-so. Acuma ce facem, acuma? Dacă vine cineva să-l caute?", nu se poate calma Andreea.

"Nu l-a văzut nimeni când a intrat acia. Sunt și io și obosită și resuscitată. Lasă-mă în pace!", a început să-i spună mama ei, Nuți.

Citește și: Serial Adela, episodul 1 si episodul 2, 14 ianuarie 2021. Adela și Andreea află că una dintre ele este fata unui bogătaș

Lui Nuți îi vine o idee salvatoare

"Bagă la cap! Te luam pe tine și ziceam că tu ești fii-sa lui Paul Andronic, că el nu are de unde să știe. Vrei să ajungi să traiești ca mine? Asta vrei? Asta e șansa noastră să ieșim din sărăcia asta".

Andreea cedează: "Bine, gata, ai dreptate!"

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episodul 4, din 21 ianuarie 2021

Paul Andronic, însoit de Mihai au venit la familia Achim pentru a-și cunoaște fata. Surpriza mare a lui Mitu a fost atunci când Andreea a fost prezentată ca fiica piedută.

Mihai: "Haideți să-l lăsăm pe domnul Andronic cu fata lui, vă rog."

"Deci tu ești Andreea. Tu ești fata mea. Nici nu-mi vine să cred.", au fost primele cuvinte ale lui Paul Andronic atunci când și-a cunoscut "fata".


Adela și-a auzit povestea fără să știe că este a ei

"Demult, eu și cu mumă-ta eram la Fetești. Asat s-a îndrăgit cu băiatul ăsta, cu Paulică, și a rămas borțoasă. A făcut asta o fată și ne-a dat-o nouă. A zis luați-o, e a voastră, că trebuia să șteargă rușinea la fată. Și noi am luat-o și așa a devenit ea sor-ta"

Și mama ei? "E, a murit demult", a venit replica lui Nuți.


Paul Andronic și "fiica" lui își fac primele dezvăluiri

Paul Andronic, vizibil entuziasmat i-a spus fiicei regăsite că a aflat de existența ei cu o zi înainte.

Andreea: "Știți, mie întotdeauna mi-au plăcut televiziunile dumneavoastră. Numai la ele m-am uitat." Andreea continuă în lacrimi: "E greu să fii țăran, să știți. Credeți că eu pot să arunc la gunoi viața mea într-o singură zi?"

Urmărește mai jos rezumatul episoadelor 3 și 4:

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x