Antena Căutare

Serial Adela, episodul 1 si episodul 2, 14 ianuarie 2021. Adela și Andreea află că una dintre ele este fata unui bogătaș

A debutat mult așteptatul serial "Adela", produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production. Episodul 1 și episodul 2 au prezentat personajele, iar povestea lor poate fi urmărită în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1.

Serial Adela, episodul 1 si episodul 2, 14 ianuarie 2021. Adela și Andreea află că una dintre ele este fata unui bogătaș Galerie
Adela si Andreea

Serialul "Adela" este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

Două surori, Adela și Andreea, care au împărţit totul, află că una din ele este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul.

Mama celor doua fete, o femeie avară și rea, dar plină de farmec și umor o trimite pe fiica ei adevarată, Andreea, în lumea bogaților. Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic. Andreea crede că noua ei familie îi va oferi tot ce și-a dorit în viață și e capabilă de orice ca să își păstreze noua poziție socială. Inclusiv să o mintă pe "sora" ei, Adela, care este de fapt adevărata moștenitoare.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, episod cu episod


Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episodul 1, din 14 ianuarie 2021

În primul episod din serialul "Adela", protagonista (Mara Oprea) și Andreea (Oana Moșneagu) poartă o discuție amuzantă despre un bărbat ”mișto” aflat pe o copertă de revistă.

”Mânca-ți-aș ochișorii tăi de băiețel! Nu ți-ar plăcea să te perpelească ăsta pe toate părțile după pandemia lui Pește prăjit? Pare genul care frige micu' pe roata de rezervă!”, a spus Andreea.

Adela, mai modestă: "Hai, mă, Andreea, de ce să visăm noi la cai verzi pe pereți?"

"Are față de meltean, dar de-o tură merge", a venit repede replica Andreei.

Părinții Adelei țin ascuns un mare secret care nu a ieșit la iveală timp de 21 de ani. Paul Andronic este tatăl adevărat al Adelei.


Adela a auzit o discuție între părinții ei, dar nici nu știe ce adevărul crud ascund aceștia:

"Mie, mie nu mi-a fost greu? Mie 21 de ani mi-a fost greu în fiecare zi să cresc o fată care nu este a mea. Și de ce, mă? Pentru că un bătrân nebun a vrut el să o țină ascunsă. Poate e momentul să știe și ea adevărul.", i-a spus lui Mitu soția lui.

Citește și: Cine este Oana Moșneagu, Andreea din serialul “Adela”. Se spune că este sosia Antoniei


Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episodul 2, din 14 ianuarie 2021

Mihai află că Adela este fata lui Paul Andronic, iar reacția lui a venit imediat: "Am ajuns la orfelinat din cauza lui, părinții mei au murit!"


Mihai vine la "Canelle" să bea o cafea și o întâlnește pe Adela: "Aș mai vrea ceva, vorbește-mi cu "tu". Îi duce și lui Călin o bucată din faimosul chec cu lămâie și îi spune un mare secret: "Paul Andronic are o fată. Știi ce înseamnă asta, nu? Înseamnă că i-am găsit punctul sensibil. Acum știu ce poate să-l doară cel mai tare și am să mă folosesc de fata lui ca să mă răzbun", își promite Mihai.

Bunicul biologic al Adelei moare într-o încăierare cu mama adoptivă: "O trimitem pe Andreea în casa lui Paul Andronic, iar cadavrul îl ascundem!"

Mitu este foarte afectat de propunerea bunicului: "Cum să o las pe Adela? Păi noi am crescut-o. Eu, eu sunt tatpl ei. E ca fiica mea, cum să vă las să o luați de aici?"

"Nu din iubire ați avut voi grijă de Adela, ci pentru că v-am plătit", a fost răspunsul tăios al bătrânului.

"Astă seară vreau să o duc să-l cunoască pe ta-su, Paul Andronic. Știe că are o fată, nu știe cum o cheamă, nu știe câți ani are, nu știe cine a crescut-o, dar astă seară vreau să o iau, să o duc să o cunoască".

Citește și: Cine este Mara Oprea, protagonista din serialul "Adela". "Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect"


Ce actori fac parte din distribuția serialului Adela

Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev vor putea fi urmăriţi în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, în Adela.

Cine este Mara Oprea, protagonista din serialul "Adela". "Mă bucur foarte mult că fac parte din acest pro... Premiera Adela se vede gratuit pe AntenaPlay. Utilizatorii pot câştiga un abonament valabil 1 an de zile pe AntenaPlay...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x