Antena Căutare

Serialul Adela, lider de audienţă. Peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit serialul de la Antena 1, pe 16 septembrie

Serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30 la Antena 1 şi care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, s-a impus ca lider detaşat de audienţă la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

Serialul Adela poate fi văzut în fiecare joi, de la ora 20.30, la Antena 1

Antena 1

Astfel, conform Kantar Media, Antena 1 s-a impus asearã, în intervalul 20:30 – 22:55 ca lider de piaţã la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, înregistrând o cotă de piaţă de 24% şi un rating mediu de 6.9 puncte.

În acelaşi interval şi la nivelul aceluiaşi target, Pro TV, cu difuzarea proiectelor Las Fierbinţi şi Masked Singer, ocupa poziţia secundă, cu 22.1 % cota de piaţã şi 6.4 puncte de rating. În minutul de maximã audienţã, înregistrat la 21:49, aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţari urmãreau serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Ce s-a întâmplat în seara de pe 16 septembrie, în serialul Adela de la Antena 1

Noul plan al Andreei (Oana Moşneagu), publicarea unor fotografii cu ea şi Mihai(Alecsandru Dunaev), a dat peste cap întreaga familie. „Cât o vom mai suporta pe fata asta?”, l-a întrebat Delia(Anca Androne) pe Paul(Mihai Călin), în vreme ce acesta va răbufni către Andreea:

„Nici nu cred că ai fost vreodată cine am crezut eu că eşti!”. Martha(Carmen Ionescu) a făcut şi ea tot ce i-a stat în putinţă pentru a afla de la Gheorghe(Gelu Niţu) cine este copilul nelegitim al soţului ei, iar în tot acest timp Lucian(Daniel Nuţă), prezentându-se drept jurnalist de investigaţie, a încercat la rândul său să afle adevărul.

Văzând că nu au nicio şansă, au recurs la gestul extrem – împuşcarea lui Gheorghe. Ce se va întâmpla cu personajele atât de îndrăgite şi cum va continua povestea pe mai departe, telespectatorii vor putea urmări în cel mai nou sezon al serialului Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și: Serial Adela, sezonul 2, 16 septembrie 2021. Aventura dintre Mihai și Andreea ajunge în presă, iar Lucian îl împușcă pe Gheorghe

Cine joacă în serialul Adela

Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Gelu Niţu, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Ioana Blaj, Ioana Abur, Daniel Nuţă, Dominique Lăcătuş, Toto Dumitrescu, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev pot fi urmăriţi în fiecare joi, de la ora 20.30, la Antena 1, în cel de-al doilea sezon al serialului Adela.

Serial Adela, sezonul 2, 16 septembrie 2021. Aventura dintre Mihai și Andreea ajunge în presă, iar Lucian îl împușcă pe ...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x