Antena Căutare

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, serialul Adela a avut marea premieră pe 14 ianuarie 2021, de la 20:30, la Antena 1. Pe 19 august 2021 a început sezonul al doilea al îndrăgitului serial. În fiecare joi, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări povestea ce se bucură de o distribuţie de excepţie.

Mara Oprea, Alecsandru Dunaev si Oana Mosneagu în sezonul doi din Adela, “Adevăr și eliberare” Galerie
Mara Oprea, Alecsandru Dunaev si Oana Mosneagu in serialul Adela, sezonul doi, "Adevăr și Eliberare"

Producţia serialului Adela ce va fi difuzată în fiecare joi este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion. Povestea serialului Adela îi va ține cu fiecare episod cu sufletul la gură pe fani, care pot vedea episoadele atât la TV cât și online.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 35 și episodul 36, din 16 decembrie 2021

În episodul 35 din serialul Adela, sezonul 2, în peisaj reapare Alexandru Iftimie, senatorul care îşi iubeşte fiica pe care a crescut-o singur, după moartea soţiei, mai mult decât orice pe lume. Bărbatul are gânduri negre. Lucian: „Ești conștient că o să ajungi la pușcărie”. Alexandru: „Crezi că îmi pasă?”. Lucian: „Eu sunt dispus să te ajut să-l elimini pe mucos”. „De ce ai face asta?” Lucian: „Pentru că și tu o vei omorî pe fiica lui Paul Andronic pentru mine”. Adela, Ana Maria și Paul sunt afară, la masă. Un moment emoționant este atunci când Adela decide să îi spună lui Paul „tată”, iar el nu-și mai încape în piele de bucurie.

În episodul 36 din serialul Adela, sezonul 2, dezamăgit de femei și descurajat, Floppy se mai înviorează după ce Livia îl sărută. Între timp, Martha dă lucrurile pe față lui Mihai și Călin: „Da, eu l-am pus pe Lucian să îl omoare pe Bebe. Asta vreți să auziți, da? Dar înainte de asta, Bebe trebuia să te omoare pe tine”. Între timp, Dorin Drăghici află că mai are... o fiică, iar Paul se așază în genunchi și o cere pe Ana Maria de soție. Ea acceptă. În timp ce Nuți își ia la revedere de la Nuți, încătușată, Luca este împușcat. Cade plin de sânge la picioarele mamei și bunicii lui. Andreea o reține pe Adela cât mai mult la piscină. Ultima imagine a lor este cu ele căzute în apă, într-o baltă de sânge.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 33 și episodul 34, din 9 decembrie 2021

În episodul 33 din serialul Adela, sezonul 2, Adela și Mihai vor ca Lucian să plece din casă și din trustul media, atât că e o problemă la contractul acestuia: dacă vor ca Lucian să plece, trebuie să îi plătească daune foarte mari. Nuțicăi îi mai vine în minte un plan diabolic. Vorbește la telefon: „În funcție de cât dai, eu vărs cât trebuie”. Mitu o ascultă intrigat, o întreabă ce pune la cale, dar soția lui nu îi spune nimic. Adi parcă e alt om. Îi face Adelei o dezvăluire: „Adela, crede-mă, vrei să auzi ce am de zis”. În timp ce Adela îi cere lui Mitu să îi spună adevărul despre bunicul ei, Nuți e hotărâtă să dea o „bombă” în presă.

În episodul 34 din serialul Adela, sezonul 2, Adela și Mihai și-ar dori să plece în lume după tot ce s-a întâmplat. Adele se simte fără puteri. Adela: „Nu mai pot să am încredere în nimeni. Nuți și Mitu m-au dezamăgit. Martha m-a dezamăgit”. „Martha și Nuți sunt una și aceeași persoană. Ar fi în stare să facă orice ca să își atingă scopul”. Lucian vrea să îl dea pe Călin afară din companie. „În caz că ai uitat, sunt acționar aici”, îi răspunde Călin. E momentul unui alt adevăr important. Mitu îl duce la mormântul lui Traian pe procurorul Lascu: „Aici e Traian Dincă. A fost un accident, jur”. De față este și Nicu.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 31 și episodul 32, din 2 decembrie 2021

În episodul 31 din serialul Adela, sezonul 2, Lucian e tot mai îngândurat de când Adela a preluat acțiunile, iar Andreea apare lângă el pe ponton și îl consolează. „Tu nu ești genul de om care să piardă, de-aia îmi și place de tine”. Martha spune că vrea să își ușureze conștiința, „să își spele toate păcatele” și îi face Deliei o mărturisire care o tot apasă: „Călin e fratele vostru, el e băiatul lui Anghel, nu Florin”. Călin le spune Adelei, lui Mihai și Paul, ce a descoperit legat de furtul de date din trust. „Venea de pe un IP din firmă”. „Al cui?”, întreabă Adela. „Laptopul Liviei”, le spune Călin. „Livia?!” Între timp, Lucian intră pe nevăzute în camera Liviei și îi lasă laptopul, pe care aceasta nu l-a mai găsit o zi întreagă.

În episodul 32 din serialul Adela, sezonul 2, Nicu nu mai rezistă și îi mărturisește lui Miki că știe unde e Traian și că el l-a ajutat pe Mitu cu totul. Adi aude și el ce ar fi trebuit să fie un secret. Gia îi mărturisește lui Sebastian că l-a înșelat, dar nu pronunță numele lui Floppy. Urmează prima masă cu toată familia pentru Călin. E un moment important pentru el. Nu și pentru Mihai, care spune că nu e pregătit să îi lase pe Andronici să îl „acapareze”. Adela înțelege perfect prin ce trec Călin și Mihai. Nuți e panicată. Nu mai găsește scrisoarea lui Anghel. Îl ia pe Mitu la rost, dar Andreea a luat scrisoarea, de fapt. „Uite, un secret și acum tu îl știi”, îi spune ea lui Lucian în timp ce îi oferă scrisoarea.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 29 și episodul 30, din 25 noiembrie 2021

În episodul 29 din serialul Adela, sezonul 2, Un alt adevăr iese la lumină. Cu emoție și ochii în lacrimi, Călin îi spune lui Mihai că sunt frați. Cei doi se îmbrățișează lung. De față este și Floppy. „Bro, nu pot să cred, în tot timpul ăsta ți-am spus bro și tu chiar ești fratele meu”. „Așa e. Mihai, Călin e fratele tău adevărat”, întărește Floppy spusele lui Călin. „Tu chiar ești fratele meu? Știi, cumva, mereu am simțit asta”, îi spune Mihai lui Călin. „Și eu!”, mărturisește sincer Călin.

În episodul 30 din serialul Adela, sezonul 2, Mihai este furios pe Lucian. „Retrage-ți plângerea împotriva lui Călin”. „Nu, niciodată”. „Ba da”. „Da. De ce? O să mă obligi sau ce?” „Da!”, moment în care îl lovește cu pumnul pe Lucian. Andreea încearcă să îi despartă, ca să nu se ia la bătaie. Intervine și Adela. Pentru ca Lucian să nu poată depune plângere împotriva lui Călin, Adela ia o decizie: „Lucian, te anunț că o să accept oferta Marthei. O să preiau eu acțiunile! Cu sprijinul lui Mihai, o să am pachetul majoritar. Așa că ești eliberat din funcție”.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 27 și episodul 28, din 18 noiembrie 2021

În episodul 27 din serialul Adela, sezonul 2, Mihai merge la Adela să o întrebe cum îi este în casa Andronic și să îi mai aducă una, alta. „E ciudat, dar am nevoie de timp. Nu mă grăbesc”. De fapt, motivul real pentru care Mihai a venit la ea e altul: îi e dor de ea și speră să treacă și peste acest hop împreună. „Tot ce vreau acum e să îmi dau seama cine sunt. Îți repet. Sunt nepoata femeii care ți-a omorât părinții. Ești sigur că vrei să fim împreună?”, îi spune Adela. Mihai nu îi poate da un răspuns exact.

În episodul 28 din serialul Adela, sezonul 2, Adela și Mihai ies la o întâlnire, de parcă ar fi prima lor întâlnire. „Hai să facem prezentările!”, îi spune Mihai. „Adela!” „Și mai cum?” „Andronic”, spune ea, cu ezitare. „Ți-am spus de atâtea ori că te iubesc, că acum nici nu aș ști ce să îți mai spun”, îi mai spune Mihai. „E suficient să te uiți așa la mine”, îi răspunde Adela cu bucurie în privire. „Și să mă săruți”. Floppy îi mărturisește lui Călin adevărul. „Nu eu sunt fratele adevărat al lui Mihai. Tu ești. Și am dovezi”. Martha vrea să îi dea toate acțiunile ei Adelei, spre surprinderea tuturor celor din familie.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 25 și episodul 26, din 11 noiembrie 2021

În episodul 25 din serialul Adela, sezonul 2, Lui Mihai îi e dor de Adela după ce nu a mai văzut-o timp de două săptămâni. Se întâlnește cu Ana Maria, ca să mai afle câte ceva despre ele.Nuți și Andreea îl îndepărtează pe Mitu de lângă ele după ce acesta le spune că el a mărturisit tuturor adevărul despre Adela. „Din momentul ăsta, tu nu mai ești taică-miu!”, îi spune Andreea acestuia, furioasă, dezamăgită, înlăcrimată. „Vă iubesc pe amândouă, dar nu mai vreau să trăiesc în minciună”, le spune Mitu, îngenunchiat.

În episodul 26 din serialul Adela, sezonul 2, un nou personaj își face apariția. Este Diana, sora lui Lucian, o fetiţă de 10 ani, născută la New York şi care în prezent locuieşte la internat. Procurorul Lascu are motive să redeschidă dosarul dispariției lui Traian Dincă, iar principalii suspecți sunt chiar Nuți și Mitu, cărora le cere să se urce în mașina Poliției. Spre finalul episodului, Martha încearcă să se sinucidă. Se urcă pe balustrada balconului. Privirea i se pierde în toate direcțiile. „Nu mai am nimic. Până și copiii mei mă urăsc”.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 23 și episodul 24, din 4 noiembrie 2021

În episodul 23 din serialul Adela, sezonul 2, p mamă pleacă, cealaltă vine. Nuți o calmează pe Andreea, o pupă și îi șterge urmele de lacrimi. Ulterior, Nuți îi face scandal și Anei Maria. Îi aruncă toate hainele pe podea, ca să-i dea de înțeles că o vrea plecată din casă. Ana Maria chiar vrea să plece. A doua zi, la prima oră. Mitu știe ce urmează să se întâmple mâine, așa că o roagă pe aceasta să mai rămână. Mâine o să spună tuturor adevărul despre Adela. A doua zi, Mitu vrea să îi adune pe toți la masă, să le spună adevărul. Paul Andronic nu vrea să meargă acolo, iar Mihai e nevoit să îi mărturisească: "Paul, Adela e fata ta, nu Andreea". Adela aude totul prin ușa încăperii și începe să plângă. Din acest moment, devine Adela Andronic.

În episodul 24 din serialul Adela, sezonul 2, Paul e șocat. Mihai îi spune: "Mitu și cu Nuți au aflat că Traian vrea să îți prezinte fata, așa că au profitat de faptul că a dispărut și le-au schimbat". Adela nu își poate opri lacrimile. Îi revin în minte toate amintirile cu Nuți și Mitu, dar și cu Andreea și cum îi spunea acesteia odinioară: Ce-i al meu, e și al tău. Își șterge lacrimile și e cuprinsă de mânie. O pălmuiește pe Andreea: "Cum ai putut? Cum ai putut? Cum ai putut, Andreea, să îmi furi viața? Cum ai putut să mă minți atâta timp?!"

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 21 și episodul 22, din 28 octombrie 2021

În episodul 21 din serialul Adela, sezonul 2, Paul și Martha au o conversație în sediul Poliției. Paul îi spune mamei că Lucian era tatăl copilului Monei: "Lucian e un om periculos și tu l-ai adus în familia noastră". Martha rămâne fără cuvinte. Vestea că Paul și-ar fi ucis soția face vâlvă. Andreea îl vizitează și ea pe Paul la secția de Poliție, dar pare că îl incriminează, așa că Paul refuză să îi mai vorbească. Și Ana Maria merge să îl vadă, dar discuția o ia în aceeași direcție. Paul e dezamăgit că și ea se gândește că ar putea fi vinovat. De fapt, aproape toți îl văd pe el vinovat.

În episodul 22 din serialul Adela, sezonul 2, Ana Maria și Paul se întâlnesc. "Tu crezi că sunt vinovat?", o întreabă Paul. "Nu, eu sunt vinovată. O am pe conștiință, Paul...", îi răspunde Ana Maria. Mihai o surprinde pe Andreea în flagrant chiar în momentul în care îi dă o sumă de bani doctorului care i-a falsificat testul ADN. Iubitul Adelei îl confruntă pe doctor. Sfârșitul episodului 22 din sezon 2 al serialului Adela atinge punctul culminant. Mitu îi spune adevărul lui Mihai: Adela este fiica lui Paul Andronic.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 19 și episodul 20, din 21 octombrie 2021

În episodul 19 din serialul Adela, sezonul 2, Ana Maria reușește să stea de vorbă cu Paul, iar aceasta îi spune că se simte vinovată pentru faptul că Mona e moartă. "Dacă e cineva vinovat pentru asta, acela sunt eu", îi mărturisește Paul. Asemenea Andreei, Martha "ia foc" în momentul în care o întâlnește pe Ana Maria în casă. Izbucnește: "Mi-ai distrus băiatul pentru a doua oară! Din cauza ta au murit soția și copilul lui! Dacă ai avea un pic de demnitate, te-ai căra de aici imediat!". Adi îi spune Liviei că îi pare rău pentru moartea Monei și că îi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat în ultima vreme între ei. Se îmbrățișează ca doi amici, dar nu fac pace în totalitate.

În episodul 20 din serialul Adela, sezonul 2, tensiunea atinge din nou cote maxime. Mona nu s-a sinucis. Lucian a fost cel care a ucis-o, însă principalul suspect este Paul. Exact după ce Paul sare să îl bată pe Lucian, procurorul Lascu face anunțul de față cu toată familia și îi cere lui Paul să urce în mașina anchetatorilor. Mihai primește încă o dovadă în legătură cu ce caută să arate lumii întregi: îl vede pe doctorul Georgescu când el și Nuți își iau la revedere, după pactul lor.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 17 și episodul 18, din 14 octombrie 2021

În episodul 17 din serialul Adela, sezonul 2, Mona se enervează pe Ana Maria și pe Paul, pe care îi surprinde într-o îmbrățișare și îi acuză că fac lucruri pe ascuns. Însărcinată, i se face rău și leșină în brațele lui Paul. Ulterior, Mona îi spune Giei că nu e însărcinată cu Paul, iar ulterior, ea aude o discuție dintre Martha și Lucian, pe holul casei, și află că nu Floppy e copilul lui Anghel, ci Călin, dar și despre o posibilă înscenare a morții acestuia. Un alt moment important din episod este când Andreea îi spune Anei Maria să plece din casă, ca să nu mai fie un "ghimpe" pentru Mona: "Mona este pentru mine ca o mamă. Trebuie să pleci! Prezența ta aici o neliniștește".

În episodul 18 din serialul Adela, sezonul 2, Paul nu vrea ca Ana Maria să plece și o sărută. E doar sărutul de rămas bun. Mona îi vede. "Trebuie să plec...", îi spune Ana Maria, îndurerată, și pleacă. Mona plânge și ea, după ce îi privește. Cu bagajul gata făcut, Ana Maria își găsește alinarea în brațele Adelei, care încearcă să o oprească din drum. Cele două se îmbrățișează strâns. Între timp, Paul o găsește pe Mona căzută pe o canapea, înconjurată de pastile, după ce citește un mesaj alarmant de la ea, scris pe laptop. "Mona, ce ai făcut! Mona, Mona! Doamne, Dumnezeule", îi strigă Paul, vizibil îngrijorat. Mihai pune cap la cap totul, ajunge la adevăr și i-l comunică lui Călin: "Adela este fata lui Paul Andronic".

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 15 și episodul 16, din 7 octombrie 2021

În episodul 15 din serialul Adela, sezonul 2, Ana Maria și Nuți au din nou o dispută legată de Andreea, care o lasă înlăcrimată pe Ana Maria: "Mi-ai furat fata acum 22 de ani și acum mi-o furi în continuare". "Nu ești sănătoasă! Eu? Eu ți-am furat-o? Tac-tu ți-a luat-o...", îi răspunde Nuți. "E fata mea, ai înțeles? Doar a mea. Doar eu o să am grijă de ea", insistă Ana Maria. "Nu, nu, tu nu ești mama ei! Andreea e fata mea, clar?", îi urlă Nuți, nervoasă și foarte convinsă de ceea ce spune.

În episodul 16 din serialul Adela, sezonul 2, Livia îl dă afară pe Adi. "Ai o oră să strângi toate lucrurile și tot ce ți-am luat eu să lași în casă", îi spune Livia. "Nu vreau să te părăsesc!", îi răspunde Adi. În acel moment, intervine Andreea. "Gata, s-a terminat cu viața dulce, că nu mai ai pe cine să prostești, așa că pleacă și lasă-ne în pace!". O nouă confruntare apare și între Mona și Ana Maria. "Vreau ca Andreea să vină înapoi la tine și să plecați! Vreau să-mi cresc copilul singură, cu soțul meu și să mă lăsați naibii în pace!", îi spune Mona, cuprinsă de mânie.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 13 și episodul 14, din 30 septembrie 2021

În episodul 13 din serialul Adela, sezonul 2, Adela și Mihai se joacă și își spun unul altuia că nu se iubesc, ba chiar se urăsc, apoi sunt surprinși de Călin când se sărută. Adi și Andreea au un moment intim în cameră, iar Luca, fratele Liviei, iubita oficială a lui Adi, îi vede pe geam și îi fotografiază. Ulterior, Luca îi va spune Andreei că o are la mână cu aceste poze compromițătoare. Un alt moment important a fost când Martha și Lucian îl anunță pe Floppy că este fiul răposatului Anghel Andronic. "Eu?", se miră Floppy. "Da, tu ești. Îmi pare rău că nu ți-am spus până acum, dar asta e, nu s-a putut. Bine ai venit în familie, vere", îi spune Lucian lui Floppy și îl bate pe umăr.

În episodul 14 din serialul Adela, sezonul 2, Procurorul Lascu e revoltat pentru că nu au găsit niciun cadravru în pământul din Butimanu. "Eu zic că l-au mutat", îi spune Vali procurorului. "Hai să săpăm în grădină!". "Bună idee. Știi ce? Hai să săpăm tot satul, în toată localitatea, comuna, tot județul. Băi, Vali, în meseria asta a mea, lucrurile se fac cu o noimă, se fac cu cap!", îi spune anchetatorul. Livia o găsește pe mama ei băută, în cameră. Cu ochelari de soare la ochi, Delia râde și vorbește fără să aibă control asupra ei. Chiar și așa, Livia îi dă ultima noutate, moment în care mama ei nu procesează rapid informația și crede că face mișto de ea.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 11 și episodul 12, din 23 septembrie 2021

În episodul 11 din serialul Adela, sezonul 2, Mihai îi spune lui Călin că el crede că Martha este "criminala cu sânge rece" și merge și îi spune lucrul acesta în față, împreună cu Călin. "Nea Gheorghe a fost împușcat azi noapte pentru că știa cine e fiul lui Anghel". "Mihai, cred că ești obosit, eu zic să te odihnești puțin", îi spune Martha. "Recunoaște că tu l-ai omorât! Recunoaște!", îi urlă Mihai, moment în care apar Paul Andronic și sora acestuia. "O să fac tot ce poți ca să primești ce meriți pentru toate crimele pe care le-ai făcut!", îi spune Mihai, scos din minți, Marthei.

În episodul 12 din serialul Adela, sezonul 2, Adela și Lucian au un moment de intimitate, dar Adela îl respinge. "Îmi pare rău, nu pot", îi spune Adela, care își ia haine și pleacă din cameră. "Din cauza lui Mihai?", întreabă Lucian. "Da. Îl iubesc pe Mihai și nu mă simt pregătită să trec peste", îi spune Adela. Adela pleacă și, pe stradă, îl întâlnește pe Mihai, în brațele căruia sare plină de emoție. Momentul întâlnirii e intens, Mihai nu vrea să audă explicații, ci doar să o țină de mână și să se plimbe cu ea. Adela îi oferă, totuși, câteva motive pentru tot ce s-a întâmplat și îi spune că atunci când era cu Lucian, îl vedea pe el. Își spun unul altuia că se iubesc "cu toată ființa".

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 9 și episodul 10, din 16 septembrie 2021

În episodul 9 din serialul Adela, sezonul 2, Mihai o imploră pe Adela să vorbească amândoi deschis și să își spună, sincer, ce au pe suflet. Cu ochii în lacrimi, Adela îi spune că îl urăște, moment în care Mihai își pierde cuvintele. Nu o crede și îi spune că el o iubește, moment în care Adela dă înapoi și îi mărturisește același lucru. "Te iubesc și tocmai de-aia te și urăsc, pentru că mă faci să mă simt ca și cum m-ai arunca în aer și ai da cu mine de pământ. Nu voi putea să trec niciodată peste ceea ce ai făcut", îi spune Adela.

În episodul 10 din serialul Adela, sezonul 2, Andreea primește un inel de logodnă, în direct la TV, oferit de Lucian în numele lui Mihai, moment despre care Mihai nu știa absolut nimic. Mihai reușește să evite elegant situația în care a fost pus și nu o cere de soție pe Andreea. Lucian spune că a făcut tot ce a făcut pentru Adela și o invită la Sighișoara. Ana Maria îi spune lui Nuți că ea a ales numele "Adela" pentru fiica ei și îi cere lămuriri legate de asta. În finalul episodului 10, Lucian îl împușcă pe Gheorghe, după ce află un secret bine ascuns.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 7 și episodul 8, din 9 septembrie 2021

În episodul 7 din serialul Adela, sezonul 2, de dimineață, Adela nu e trezită, așa cum și-ar fi dorit, de Mihai, ci de Andreea, care spune că a venit să îl vadă pe tatăl copilului ei. Adela i-a mărturisit Andreei că încă îl iubește pe Mihai. De cealaltă parte, Mihai discută cu băieții, Floppy și Călin, și le spune că el și Adela s-au sărutat și speră să se împace. În anexa din curtea familiei Andronic, Mitu, Nuți și Ana Maria îl primesc pe procurorul Lascu. Ana Maria spune că tatăl ei, Traian Dincă, este decedat și vrea să scoată certificatul de deces.

În episodul 8 din serialul Adela, sezonul 2, Adela se întoarce la casa lui Paul Andronic și îl găsește stând singur la el în birou, noaptea târziu. Cei doi au o discuție sinceră în care Andreea îi spune că s-a hotărât să îl lase în pace pe Mihai pentru că nu vrea să îi complice viața pe care ar putea-o avea cu Andreea. “Și iubirea? N-ar trebui ca iubirea să învingă întotdeauna?”, i-a spus Paul Adelei. Adela a spus că astea sunt doar povești și că în realitate lucrurile nu se întâmplă așa.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 5 și episodul 6, din 2 septembrie 2021

În episodul 5 din serialul Adela, sezonul 2, Adela are un moment de introspecție. "Ce-ar fi dacă m-aș pune pe mine pe primul loc? Mereu au contat alții". Îl sună pe Mihai și îl invită în locul unde au mers întâia oară împreună. "Poate e un nou început", își spune Mihai, când închide apelul. Adela ajunge la serviciu și află cine a propus-o ca producător, într-o discuție cu Lucian. Chiar el a fost cel care a făcut asta. Întrebată de Ana Maria ce i-ar plăcea să facă în viață, Andreea spune că ar vrea să lucreze în televiziune. Ana Maria e dispusă să o ajute să își îndeplinească un vis. "Mulțumesc, mama", îi spune Andreea și îi strânge mâinile. Între timp, Nuți visează că este stăpâna casei Andronic, iar toți din vilă cântă și dansează după cum dictează șefa întregului domeniu.

În episodul 6 din serialul Adela, sezonul 2, Călin încearcă să tragă la răspundere pe Andreea pentru ce a făcut în regia de emisie, Andreea susține că nu are nicio vină, dar o ia cu forța. În birou, Paul ajunge să îi certe pe toți trei - pe Adela, Mihai și Andreea. "Habar nu aveți ce ați provocat!". "Ultimele știri" se răspândesc rapid, iar între timp, Adela, Mihai și Andreea încearcă să lămurească situația. Andreea spune că e posibil să fi apăsat pe buton din greșeală, Mihai spune că trebuie să calmeze cu toții, dar Paul își iese din minți și le citește titlurile zilei care au apărut în presă. Martha e cuprinsă și ea de agitație. "Martha Andronic este o criminală?", îi citește Delia mamei ei din ziar, moment în care își face apariția și Nuți, care încearcă să o liniștească.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 3 și episodul 4, din 26 august 2021

În episodul 3 din serialul Adela, sezonul 2, Adela ajunge față în față cu Mihai, în timp ce Andreea, însărcinată, întinsă într-o canapea, nu le ratează nicio mișcare. Mihai încearcă, încă o dată, să îi deschidă ochii Adelei în ceea ce privește adevărul, că bebelușul pe care urmează să îl aibă Andreea nu este al lui."Mihai, tu nu faci altceva decât să te joci cu mintea mea. În plus, nu vreau să mă bag în viața voastră", le spune Adela celor doi. "E copilul lui Bebe, ai înțeles, e copilul lui Bebe!", îi urlă Mihai Andreei."Nu contează al cui e copilul. Eu nu o să fiu cu un bărbat care s-a culcat cu soră-mea", spune Adela. "Dar nu m-am culcat cu ea!", îi răspunde Mihai.

În episodul 4 din serialul Adela, sezonul 2, Nuți merge la mama lui Paul Andronic, Martha, să îi spună "adevărul" și o amenință cu unele imagini din telefonul ei. Îi cere acesteia să rămână în vilă, dar Martha îi spune că nu are loc, să stea în casa anexă. Martha: "Poți să vii în fiecare zi să luăm masa împreună". Înțelegerea rămâne în picioare. Mai departe, Adela le cere lui Mihai și lui Lucian să nu o mai trateze ca pe un copil, că face ce vrea cu viața ei. Pe rând, Lucian îi cere acesteia să nu își dea demisia, Mihai îi spune că o vrea de soție și tot așa.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 1 și episodul 2, din 19 august 2021

În episodul 1 din serialul Adela, sezonul 2, la televiziune, Mihai a venit în biroul lui Paul și i-a spus că Andreea i-a distrus viața pentru că l-a despărțit de femeia pe care o iubește. De cealaltă parte, Paul Andronic îi reamintește că pentru a face un copil e nevoie de doi și că Andreea nu e unica vinovată. De asemenea, Paul crede că Mihai ar fi vrut să se răzbune pe el, lăsând-o însărcinată pe fiica lui. Mihai a venit cu dovezi, cu un raport toxicologic, demonstrând că a fost drogat atunci când Andreea susține că cei doi au avut parte de o noapte romantică.

În episodul 2 din serialul Adela, sezonul 2, Andreea vine în ajutorul lui Nuți și al lui Mitu, dar vede că Nuți sărise să o bată pe Delia. Între timp, martoră la toată cearta din curte este și Ana Maria, doar că nimeni nu știe că ea ascultă. Adela a mers în birou la Mihai să semneze noul contract de producător despre care a vorbit cu Paul. Mihai a vrut să îi povestească tot ce s-a întâmplat între el și Andreea, încercând să o convingă de faptul că el e nevinovat. Fiind sunată de Nuți, Adela a trebuit să plece ca să le ofere ajutorul. În același timp, Livia și Adi au ajuns la vilă și i-a spus Deliei că ei vor să se mute acolo.

La ce să ne așteptăm în sezonul 2 al serialului Adela, “Adevăr și eliberare”

În fiecare joi, de la 20:30, cei de acasă vor putea descoperi care este parcursul personajelor lor preferate și unde le vor duce răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul primului sezon.

Ce se va întâmpla cu Mitu (Marian Râlea), care a anunţat că vrea să divorţeze de femeia alături de care a trăit o viaţă, Nuţi (Anca Sigartău)? Ce decizii importante va lua Livia (Cristina Ciobănaşu), care a realizat şi ea că lucrurile nu stau deloc bine în familia lor sau ce mai pregătește Martha (Carmen Ionescu), care s-a trezit din comă şi a pus-o pe asistenta sa, Rodica (Ioana Blaj), în faţa faptului împlinit?

Toate acestea, dar mai ales care va fi parcursul pentru Adela, Mihai și Andreea şi cum va continua povestea pe mai departe, telespectatorii vor putea urmări în cel mai nou sezon al serialului Adela.

Citește și: Imagini din culisele serialului Adela. Ce a dezvăluit Mara Oprea despre noul sezon

Cum s-a terminat ultimul episod din primul sezon al serialului Adela

În ultimul episod al celui dintâi sezon, când totul era pregătit pentru nunta dintre Adela şi Mihai, Andreea, din invidie şi gelozie, ca de altfel pe parcursul întregului serial, ghidată doar de ţelul „ce-i al tău e şi al meu”, decide să îi dea Adelei o veste copleşitoare: „Sunt însărcinată! E copilul lui Mihai!”. Cu lacrimi în ochi, Adela a renunţat din nou: „Tot ce-i al meu e şi al tău! Hai! Ia şi inelul! Vă meritaţi unul pe altul!”.

Citește și: Cel de-al doilea sezon al serialului Adela va avea premiera joi, de la ora 20.30, la Antena 1

Ce actori fac parte din distribuția serialului Adela, sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Telespectatorii vor putea urmări continuarea poveştii ce se bucură de o echipă de producţie cu o vastã experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie. Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Gelu Niţu, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev vor putea fi urmăriţi începând de joi, 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1, în cel de-al doilea sezon al serialului Adela.

Citește și: Alecsandru Dunaev s-a relaxat în Transilvania înainte de a reveni la filmările Adela.„Sunt pregătit de o perioadă încărcată"

Coloana sonoră a celui de-al doilea sezon al serialului Adela este o melodie celebră a Deliei

Deși lansată la începutul anului 2020, piesa ”Aruncă-mă”, compusă de jurata X Factor Delia și care a strâns deja peste 10 milioane de vizualizări pe Youtube, se potrivește foarte bine cu povestea serialului de la Antena 1.

„Mi se pare foarte potrivită această alăturare și mă bucură, mai ales că pentru mine muzica și poveștile înseamnă vindecare, eu am scris de multe ori piese într-un soi de terapie. Eu, un pix, o foaie și un pian și încep să iasă multe lucruri la iveală, pentru că experienţele sunt acolo, le poţi accesa oricând pentru a scrie piese. Cât despre subiectul <dragoste> nu cred că trebuie alimentat cu nimic!”, a spus jurata X Factor Delia, care marchează astfel o premieră: ”Aruncă-mă” este prima piesă a artistei care devine coloană sonoră de film.

Urmărește pagina oficială de Facebook!

Urmărește pagina oficială de Instagram!

Serial Adela, sezon 2, 16 decembrie 2021. Ultimul episod și ultima imagine a „surorilor”: Adela și Andreea, într-o baltă... Serialul Adela, lider de piaţă cu finalul sezonului 2 pe toate categoriile de public. Record de audienţă la nivelul cote...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x