Antena Căutare

Serialul Adela, lider de piaţă cu finalul sezonului 2 pe toate categoriile de public. Record de audienţă la nivelul cotei de piaţă

#dacăejoieAdela! Telespectatorii au urmărit aseară, 16 decembrie 2021, în număr foarte mare deznodământul celui de-al doilea sezon al serialului Adela – Adevăr şi eliberare, un final de sezon dramatic, cu totul neaşteptat, care s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Mai mult, serialul a înregistrat un record de audienţă la nivelul cotei de piaţă, atât pe publicul comercial, cât şi la nivel urban şi naţional.

Serialul Adela, lider de piaţă cu finalul sezonului 2 pe toate categoriile de public. Record de audienţă la nivelul cotei de piaţă Galerie
Serialul Adela, lider de piaţă cu finalul sezonului 2 pe toate categoriile de public. Record de audienţă la nivelul cotei de piaţă | Antena 1

Peste 1.8 milioane de telespectatori, la nivel national, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:54, deznodământul sezonului 2 Adela – Adevăr şi eliberare.

Serialul Adela, lider de piaţă cu finalul sezonului 2 pe toate categoriile de public. Record de audienţă la nivelul cotei de piaţă

Conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:30-23:04 serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Citește și: Serial Adela, sezon 2, 16 decembrie 2021. Ultimul episod și ultima imagine a „surorilor”: Adela și Andreea, într-o baltă de sânge

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie 7.5 puncte de rating și 24.9% cotă de piață(record în acest sezon), în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu o medie de 6.1 puncte de rating şi 20.1% cotă de piaţă.

Şi la nivel urban, serialul Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând un rating mediu 7.5 puncte şi 18.6% cota de piaţă (record în acest sezon), poziţia secundă fiind ocupată tot de Pro TV, cu 5.8 puncte de rating şi 14.3% cota de piată.

Ierarhia s-a păstrat şi la nivelul întregii ţări, serialul Adela fiind prima opţiune a telespectatorilor, în intervalul menţionat, cu un rating mediu de 8.9 puncte şi 20.7% cota de piaţă(record pentru acest sezon), în vreme ce Pro TV înregistra atunci doar 5.5 puncte de rating şi 12.9% cota de piaţă.

Finalul neașteptat al sezonului 2 din serialul Adela

A fost o seară a deciziilor radicale şi cu totul neaşteptate în ultimul episod din acest sezon pentru personajele din Adela – Adevăr şi eliberare.

Paul (Mihai Călin) a anunţat-o pe Martha (Carmen Ionescu) că în curând va pleca din casă: „Dacă aşa o să te simţi tu fericit, faci cum vrei...Tu nu ai vrut niciodată să conduci compania, ai făcut totul din obligaţie!”.

Totodată, Adi (Răzvan „Krem” Alexe) a avertizat-o pe Andreea (Oana Moşneagu): „Vezi că Nicu şi Mitu au spus tot la poliţie, s-a aflat tot! O s-o aresteze pe maică-ta!”, iar atunci când Nuţi intra în maşina poliţiei, Mitu i-a spus: „Într-o zi o să îmi mulţumeşti pentru asta!”.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Tot aseară, Lucian (Daniel Nuţă) şi-a găsit un nou aliat în persoana senatorului Iftimie (Lucian Pavel), un om însetat de răzbunare pe familia Andronic: „Sub pat găseşti puşca cu lunetă, o iei şi îţi faci treaba cu ea! Ai nevoie de lunetă ca să fim siguri că nimereşti ţinta!”.

Andreea a fost cea care a observat laserul lunetei aţintit chiar pe Adela şi a făcut un gest de care puţini o credeau capabilă.

Ce s-a întâmplat, de fapt, şi pe cine a nimerit glonţul tras de senatorul Iftimie, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Adela, ce va avea premiera în curând, la Antena 1.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x