Antena Căutare

Ajut eu! Andrei a primit la naștere notă minimă și un diagnostic crunt: Astăzi visează să fie actor și să-l cunoască pe Mihai Bendeac

Când viaţa le oferă mai puţin decât altora, copiii speciali reuşesc să-şi găsească resurse incredibile şi arată unei ţări întregi că sunt puternici. Andrei este unul dintre ei. Vă prezentăm povestea lui chiar de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi.

Copilul-bucurie e campion, ne arată că viaţa e valoroasă şi că putem spune - în cor - AJUT EU! Băiatul de clasa a opta ştie ce vrea să facă în carieră şi are un idol despre care vorbeşte cu o energie debordantă. Întâlnirea cu el ne ajută să vedem că fiecare poate dărui speranţă.

Andrei vrea să fie actor și visează să-l întâlnească pe Mihai Bendeac

Andrei a primit la naştere notă minimă şi diagnosticul de sindrom down. Deci, multe minusuri, cum s-ar spune. Dar el a demonstrat, cu fiecare gest, cu fiecare zâmbet, că e capabil de foarte multe "plusuri".

Andrei e copilul "bucurie". N-ai zice că în spatele chipului său se ascunde o mare suferinţă. Râde, spune glume, e vorbăreţ şi pasionat de teatru. Pe scenă, simte că e puternic. Şi special.

Părinţii l-au încurajat mereu să descopere lucruri noi, să se descopere pe sine. Aşa a început Andrei să facă înot. Şi, dintr-o joacă, a ajuns campion special olympics.

Andrei e in clasa a opta la o scoala de masa. Parintii au vrut neaparat ca baiatul lor sa stea in banca alaturi de copii considerati normali. Printre ei, Andrei a simtit ca si el e la fel. Face adunari, scaderi, inmultiri, stie sa scrie si sa citeasca. O performanta pentru un copil cu diagnosticul lui. Şi un semn că in lumea asta mare e loc si pentru el. Asta e cea mai mare dorinta a lui Andrei: Sa fie actor pentru copii si adulti asa cum e idolul sau, Mihai Bendeac.

Denis Hanganu se alãturã campaniei „Ajut eu!”. I-a îndeplinit un vis Simonei, fetița care își dorește să facă actorie ca... O nouã dorinţã împlinitã în cadrul campaniei „Ajut eu!”.Sandra Stoicescu: „Nicole e o lecţie pentru noi toti!”...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x