Căutare Live

Maraton de apeluri, povești și emoții. Cum au trăit vedetele familiei Intact teledonul „Români Împreună”

Sute de mii de oameni au răspuns iniţiativei noastre de a strânge fonduri pentru medici. Iar asta s-a văzut în numărul uriaş de apeluri primite de la dumneavoastră. Vedetele familiei Intact au vorbit ore în şir la telefon cu toţi donatorii, le-au ascultat poveştile şi le-au mulţumit în numele tuturor pentru mărinimia de care au dat dovadă.

Ziua de duminică, una dintre cele mai importante pentru trustul Intact, a fost un maraton de apeluri, poveşti şi emoţii.

Am primit 128.131 de apeluri la numărul pus la dispoziţie pentru dumneavoastră. În cele 5 ore, 40 de vedete au vorbit cu 6.227 de persoane. Au petrecut la telefon, în medie, 1 minut şi 40 de secunde cu fiecare.

Citește și: Ce se întâmplă cu banii din teledonul „Români Împreună”? Fundația Mereu Aproape a semnat contracte pentru 60 de ventilatoare și două stații ATI

Am adunat timpul efectiv al apelurilor şi am ajuns la un total de 173 de ore, 7 minute şi 53 de secunde. A durat mai puţin de 9 secunde de la apelarea numărului până când o vedetă a zis "ALO".

De ce aceste cifre arată magnitudinea desfăşurării de forţe? Ei bine, pentru că în mod normal, pentru 130.000 de apeluri ar fi fost nevoie de 2.000 de canale şi 1.000 de operatori, dacă ne referim la operatorii de call center. Noi am avut 40.

  • Liviu Vârciu a răspuns la 255 de apeluri în 4 ore, 48 de minute şi 5 secunde.
  • Denis Hangău a răspuns la 236 de apeluri în 5 ore şi jumătate.
  • Florentina Fântânaru a vorbit cu 233 de oameni,
  • Ramona Olaru cu 219
  • Chef Cătălin Scărlătescu, în cele 5 ore, a răspuns la 204 apeluri.

Citește și: Peste 2.6 milioane de Euro s-au strâns în cadrul teledonului Români Împreună, organizat de Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV, Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape şi suma nu se opreşte aici

În schimb, Cristina Ciobănaşu a câştigat titlul de cel mai povestitor operator. A vorbit, în medie, câte 2 minute şi 11 secunde cu fiecare dintre cei 156 de oameni ale căror apeluri au fost direcţionate către ea.

Aşa au arătat cele 5 ore pentru toţi oamenii care s-au implicat în acest teledon.

Citește și: „Români Împreună” - Dani Oțil, Dorian Popa și Gina Pistol, emoționați de donațiile primite: "N-am plâns atât de mult, cât am plâns astăzi"

„Români Împreună”. Fundația Mereu Aproape a semnat contracte pentru 60 de ventilatoare și două stații ATI, în urma teled... Au început primele demersuri cu banii obţinuţi în urma teledonului Români Împreunã organizat de Antena 1, Antena Stars, ...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Ultimele știri
x