Căutare Live

„Români Împreună” - Dani Oțil, Dorian Popa și Gina Pistol, emoționați de donațiile primite: "N-am plâns atât de mult, cât am plâns astăzi"

Vedetele Antena 1 și din showbiz-ul românesc au participat la teledonul „Români Împreună” destinat strângerii de fonduri pentru secțiile de terapie intensivă din țară. Dani Oțil, Dorian Popa sau Gina Pistol sunt câțiva dintre cei care au fost emoționați de donațiile primite de la oameni simpli din România.

„Români Împreună” - Dani Oțil, Dorian Popa și Gina Pistol, emoționați de donațiile primite: "N-am plâns atât de mult, cât am plâns astăzi"

Dani Oțil s-a declarat impresionat în primul rând de mobilizarea oamenilor.

„M-a emoționat în primul rând mobilizarea asta pe care o văd, nici nu știu ce să aleg. Două doamne surori 82 și 84 de ani, care ne-au donat 600 de Euro sau faptul că e bătaie pe naiuri? Am luat de două ori câte o mie de Euro? Sau faptul că avem copii care și-au spart pușculița sau au renunțat la alocație?”, a spus Dani Oți.

Dorian Popa a fost și el impresionat de o donație din partea unei doamne de 89 de ani. "Cea mai impresionantă donație, o doamnă de 89 de ani a donat 50 de lei din pensie. N-am plâns cât am plâns astăzi în toate secvențele de telenovele. Este extrem de emoționant ce se întâmplă", a spus Dorian Popa.

Gina Pistol a fost și ea emoționată când a vorbit despre oamenii care au făcut donații în cadrul teledonului. „Telefonul sună în continuu. Donațiile au fost de la 2 euro la 1.000 de euro. Mi-au dat lacrimile de foarte multe ori, pentru că au fost oameni care din pensiile lor foarte mici au făcut donații. Toate apelurile pe care le-am primit au fost de la oameni în vârstă, care din sumele lor mici au donat câte 2 euro, 50 de ron, 100 de ron”, a spus Gina Pistol, cu ochii în lacrimi.

Citește și: „Români Împreună” - Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, impresionați de donații: Este important să fim solidari

Dan Capatos: A fost senzațional. Am început tare, domnul Alex Pop din Oradea, pe persoană fizică, a donat 48.000 de euro. Este un domn, de 38 de ani, și era interesat să ajungă acești bani la un spital din arealul dânsului.

Valentin Butnaru: Peste 80% dintre telefoane sunt de la oameni peste 70 de ani. Am o doamnă de 87 de ani care a donat 100 de lei dintr-o pensie de 730 de lei. Am stat de vorbă și cu Sofia, de 10 ani, care din economiile ei a donat 50 de lei.

Răzvan Fodor, Răzvan Simion, Andrei Ştefănescu şi Nicolai Tand au stat și ei de vorbă cu românii și au strâns donații pentru sistemul medical din România.

Răzvan Fodor a spus că a strâns tone de povești. „Avram Ioana Raluca, o puștoaică cu sindromul Down, din Cluj, care abia s-a angajat și care și-a donat primul ei salariu”.

Răzvan Simion a fost surprins în direct când domnul Ilieș și-a donat întreaga pensia. „Cel mai mic, 9 ani. Am un telefon de la oameni din sistemul de sănătate, din Marea Britanie, care a donat 1.000 de lire. Am primit cu lacrimi în ochi mesajul unei asistente de la Brașov, de pe ATI, care plângea la telefon și spunea că e în izolare și cerea ajutorul, pentru că nu au de niciunele”.

Andrei Ștefănescu a spus că spre surprinderea lui, 80% din persoanele care l-au sunat sunt persoane în vârstă.

Nicolai Tand a spus că cele mai frumoase mesaje primite sunt cele de la „oamenii care se scuză că nu au mai mult să doneze”.

Aurelian Temișan spune că îii e un dor nebun de public, de ovațiile lor, dar deocamdată s-a bucurat să participe la teledon. „Șase ani, cea mai tânără donatoare. Am vorbit cu ea și a spus că din banii ei de vacanță donează 10 euro. Cel mai în vârstă a fost de 95, oameni care nu se lasă învinși și care dintr-o pensie de 1.200 de lei a donat 1.000”, a spus Aurelian Temișan.

El a mai spus că și el, alături de Monica Davidescu, vor dona 5.000 de lei.

Florin Ristei a vorbit și el cu multe persoane care și-au donat toată pensia, dar a vorbit și cu medici care și-au donat salariile. „Au fost cinci ore de stat la telefon cu un scop bun”, a spus Florin Ristei.

Oase a primit donație de la un fost deținut.

Citește și: Români împreună. Salvează! Donează! Cel mai mare teledon virtual din România

Români din ţară şi de pretutindeni pot spune Ajut Eu! și să ia parte la teledonul organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape.

Teledonul „Români Împreună” îşi propune să strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparatură medicală și este diuzat simultan pe cinci canale TV: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3.

Vezi aici toate modalitățile prin care poți dona pentru strângerea de fonduri atât de necesară cumpărării de echipamente medicale de urgență, care să ajute eroii în alb să salveze viețile noastre, ale tuturor.

Poți dona prin card bancar, în cont, prin PayPal, SMS sau chiar telefonic!

„Români Împreună. Donează! Salvează”. Peste 2,6 milioane de euro donate de oameni simpli, vedete și companii... „Români Împreună” - Oase a primit o donație de la un fost deținut. Gina Pistol, în lacrimi...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Ultimele știri
x