Antena Căutare

„Români Împreună”. Fundația Mereu Aproape a semnat contracte pentru 60 de ventilatoare și două stații ATI, în urma teledonului

Alessandra Stoicescu a anunțat în cadrul Observatorului orei 19 că deja au fost semnate contracte de achiziție pentru 60 de ventilatoare și pentru două stații ATI complet echipate, aparaturi achiziționate cu o parte din banii strânsi în urma teledonului „Români Împreună”, organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape.

Galerie
„Români Împreună”. Fundația Mereu Aproape a semnat contracte pentru 60 de ventilatoare și două stații ATI

Alessandra Stoicescu a mulțumit pentru incredibila lecție de solidaritate de care au dat dovadă românii, în timpul celui mai mare teledon virtual organizat vreodată, și a anunțat deja unde merg acești bani, concret.

- 60 de ventilatoare - contract semnat

„Români Împreună”. Fundația Mereu Aproape a semnat contracte pentru 60 de ventilatoare și două stații ATI, în urma teledonului

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Români Împreună”. Fundația Mereu Aproape a semnat contracte pentru 60 de ventilatoare și două stații ATI

- două stații ATI - contract semnat, avans plătit

„Români Împreună”. Fundația Mereu Aproape a semnat contracte pentru 60 de ventilatoare și două stații ATI, în urma teledonului

Astăzi a fost perfectat contractul pentru cumpărarea a 30 de aparate de ventilaţie destinate cazurilor Covid grave pe care medicii din secţiile de terapie intensivă le pot folosi atât pentru adulți dar si pentru copii. Mâine urmează să fie făcută plata pentru alte 30 de ventilatoare de înaltă performanță. Tot astăzi, Fundația Mereu Aproape a semnat contractele cu cinci producători și a plătit avansul pentru achiziționarea a două stații ATI”, a explicat Alessandra Stoicescu.

Una dintre stațiile ATI va ajunge la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova, iar a doua la Spitalul de Urgență din Timișoara.

De altfel componente din aceste staţii - care sunt nişte dispozitive medicale complexe şi complete şi care conţin printre multe altele si pat multifunctional dar si ventilatoare - au fost trimise deja către cele doua spitale.

De asemenea, 10.000 de măști, 2.000 de viziere de protecție și 1.000 de teste rapide vor ajunge miercuri și joi la Institutul CC Iliescu din Capitală, la Spitalul de Boli Infețioase Craiova si la Sectia Neonatologie din Spitalul Judetean Suceava, toate acestea donate fundației Mereu Aproape de Mihail Lala, fondatorul Lamda Capital.

Citește și: „Români Împreună. Donează! Salvează”. Peste 2,6 milioane de euro donate de oameni simpli, vedete și companii

Zeci de mii de români, oameni simpli, vedete, dar şi companii româneşti sau multinaţionale au rãspuns apelului de solidaritate lansat de cãtre trustul Intact şi au spus Ajut eu!, adunând împreunã peste 2.6 milioane de Euro, bani ce vor fi folosiţi pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparaturã medicalã.

În zilele urmãtoare, Fundaţia Mereu Aproape va evalua şi suma strânsã în urma donaţiilor prin apeluri telefonice, urmând ca suma finalã sã fie comunicatã ulterior.

Cei care vor sã ajute o pot face în continuare, pânã pe 5 aprilie, donând Fundației Mereu Aproape cu cardul, prin transfer bancar în conturile RO86BTRL000AJUTEU8848RON și RO32BTRL000AJUTEU8848EUR (Swift BTRLRO22) deschise la Banca Transilvania, cu cardul on line sau paypall pe site-ul www.ajuteu.ro sau prin SMS de 2 Euro la numărul 8848. Detalii suplimentare pe Ajuteu.ro.

Cu lacrimi în ochi, zeci de vedete au preluat apelurile celor care au dorit sã ajute în cadrul teledonului Români Împreunã.

Citește și: Vedeți cele mai importante momente din cadrul teledonului

Oameni simpli, vedete și companii s-au alăturat demersului nostru și au donat din puținul sau din resursele pe care le au la dispoziție, înțelegând nevoia de a sprijini sistemul medical în această perioadă dificilă.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături, nu doar prin donații. Teledonul Români Împreună, difuzat simultan pe 5 canale tv, urmãrit de peste 6.6 milioane de telespectatori

Teledonul Români Împreună, difuzat simultan pe 5 canale tv, urmãrit de peste 6.6 milioane de telespectatori... Maraton de apeluri, povești și emoții. Cum au trăit vedetele familiei Intact teledonul „Români Împreună”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x