Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Dan Capatos are încredere în semenii săi: „Românul a arătat că știe să fie unit, să își ajute aproapele”

Prezentatorul Xtra Night Show Dan Capatos are încredere că românii au puterea de a schimba viețile celor din jur în cadrul proiectului ambiţios Ajut eu!, care revine pe 29 noiembrie, de la ora 14.00, la Antena 1, cu o nouă ediţie în care românii de pretutindeni au posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui.

Dan Capatos despre campania „Ajut eu”, de la Antena 1

După ce anul trecut, platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorinţe sau nevoi alături de semeni ai lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit vremea ca noi visuri să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colţurile lumii, în cadrul galei Ajut eu!, difuzată pe 29 noiembrie, începând cu ora 14:00.

Dan Capatos despre campania „Ajut eu” de la Antena 1

”De multe ori pare că suntem delăsători, că trecem pe lângă problemele celor din jur fără să ne pese. Ei bine, nu este așa, românul a arătat că știe să fie unit, să își ajute aproapele, să își rupă de la gură pentru altul care poate se află în acel moment într-o situație mult mai delicată.

citește și: Amalia Năstase, Antonia şi Adelina Pestriţu se alătură campaniei „Ajut eu!”

Și toate aceste exemple le-ați văzut în teledonuri organizate de Antena 1 și alte acțiuni caritabile pe care le-ați putut urmări pe canalele Antena Group. Așa că, sunt convins că și în aceste zile de sărbătoare în primul rând vă veți gândi și la aproapele vostru, nu numai la binele personal, mai ales în această perioadă grea prin care trece toată lumea. Orice ajutor se poate dovedi esențial pentru cel de lângă tine!”, e de părere Dan Capatos.

citește și: Gala Ajut eu! se va vedea şi online. Dorian Popa va transmite live, pe a1.ro, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!

În acest an, alături de gazdele galei, Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar, Dorian Popa va transmite live, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!. Cu vedetele aflate în platoul Ajut eu!, Dorian va vorbi despre experienţele personale în care au avut nevoie de ajutor, despre oamenii care le-au oferit ajutorul într-un moment neaşteptat, dar şi despre lucrurile bune din ultima perioadă, una atipică şi complet apăsătoare pentru întreaga omenire.

Emoţie #deneoprit, noroc #deneoprit, români #deneoprit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1. Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Video