Căutare Live

„Români Împreună” - Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, impresionați de donații: Este important să fim solidari

Chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au luat parte la teledonul „Români Împreună”, organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape, și au vorbit despre cei care au făcut donații.

„Români Împreună” - Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, impresionați de donații: Este important să fim solidari

Chef Cătălin Scărlătescu: Am primit peste 140 de apeluri telefonice pentru donaţii. Ce m-a impresionat este că majoritatea sunt oameni în vârstă. Oameni trecuți de 60 de ani. Mi-au spus că din 500 de ron pensie au donat. Nu mai contează suma, important este că donează.

Chef Florin Dumitrescu: În aceste momente grele este mai important decât oricât să fim solidari. Încep cu o veste bună. Cei de la Lidl, cu care am o bună colaborare, m-au sunat și m-au anunțat că vor să ajute și să doneze 10.000 de euro. Și nu e prima donație pe care o fac, dar au vrut să se implice și în acest teledon. Vreau să vă mai spun că sunt la telefon cu o doamnă doctor din Spitalul Elias care spune că sunt multe spitale care au nevoie de ajutor din partea noastră.

Chef Sorin Bontea: Sper să ieșim cu bine din acest impas. Sunt uimit câtă lume sună. Majoritatea sunt pensionari, dar culmea ce m-a impresionat sunt doi copii, unul de 2 ani, unul de 5 ani, care au spus că nu mai vor să își cumpere bicicletă și au donat banii către noi și către medici.

Citește și: „Români Împreună” - Dani Oțil, Dorian Popa și Gina Pistol, emoționați de donațiile primite: "N-am plâns atât de mult, cât am plâns astăzi"

Români din ţară şi de pretutindeni pot spune Ajut Eu! și să ia parte la teledonul organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape.

Teledonul „Români Împreună” îşi propune să strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparatură medicală și este diuzat simultan pe cinci canale TV: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3.

Citește și: Români împreună. Salvează! Donează! Cel mai mare teledon virtual din România

Vezi aici toate modalitățile prin care poți dona pentru strângerea de fonduri atât de necesară cumpărării de echipamente medicale de urgență, care să ajute eroii în alb să salveze viețile noastre, ale tuturor.

Poți dona prin card bancar, în cont, prin PayPal, SMS sau chiar telefonic!

Citește și: „Români Împreună. Donează! Salvează”. Milioane de euro donate de oameni simpli, vedete și companii

„Români Împreună” - Ministrul Sănătății: Dacă suntem solidari, trecem ușor, ușor și peste acest moment... "Români Împreună" - Dr. Streinu Cercel: "Cea mai mare nevoie este acum de calm şi de linişte"...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Ultimele știri
x