Căutare Live

„Români Împreună. Donează! Salvează”. Peste 2,6 milioane de euro donate de oameni simpli, vedete și companii

Peste 2.600.000 de euro au fost donați în cadrul celui mai mare teledon virtual, organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape. Află cum poți dona! Află cum poți ajuta să strângem bani pentru a cumpăra echipamentele atât de necesare medicilor, în această perioază de pandemie coronavirus.

„Români Împreună. Donează! Salvează”. Peste 200.000 de euro donați la teledon

Oameni simpli, vedete și companii s-au alăturat demersului nostru și au donat din puținul sau din resursele pe care le au la dispoziție, înțelegând nevoia de a sprijini sistemul medical în această perioadă dificilă.

Donează și tu!

👉 În cadrul teledonului au fost strânse 2.627.219 de euro. Donațiile continuă pe pagina Ajuteu.ro

👉 Paul Markovits, din partea Tuborg România, a anunțat donarea a 10.000 de euro, fiind unul dintre pașii făcuți, alături de donații către Crucea Roșie.

👉 Aurel Munteanu a donat 100.000 euro

👉 Amir Krenzia, cofondatorul companiei Alka, a donat 15.000 de euro din partea lui și a unui prieten anonim.

👉 Transpeco și Gazpeco, 100.000 lei.

👉 Delia a anunțat în direct că va dona 25.000 de euro. „Vă mulțumesc pentru tot ce ați reușit să faceți!”, a transmis artista.

👉 Grupul Annabela și fabrica de conserve Răureni a donat 10.000 de euro.

👉 Sindicatul ENEL participă cu o donație de 20.000 lei.

👉 Orchestra Simfonică București a donat 5.000 lei, iar Denisa Dîndăreanu, președintele Asociației Grefierilor - 20.000 lei

👉 Radu și Maria Timofte au donat 100.000 de euro, la fel ca și Oscar Downstream.

👉 Tinmar Energy, companie din România care se ocupă cu tradingul de energie electrică, a donat 30.000 de euro în sprijinul celor afectați de COVID-19. Zilele trecute, compania a mai donat și către Institutul Cantacuzino din București suma de 70.000 de euro, precum și 30.000 de euro către Crucea Roșie.

👉 Florina, o fată rămasă fără job, și-a donat ultimul salariu înainte de concediul fără plată.

👉 Ionel Cornel Petruţ, acționar companiei Exigent Development SRL, doneaza 20.000 de euro.

👉 Ștefan Bănică jr. a anunțat că va dona 10.000 de euro pentru a sprijini eforturile Antena Group și Fundația Mereu Aproape. „Acești oameni își riscă viața pentru a ne ajuta, uită-te în oglindă și gândește-te dacă ai fost util cu ceva, indiferent că donezi, că faci ceva, că ai un gând bun”, a spus Ștefan Bănică jr.

👉 Aristocrat Events - 25.000 RON, Fire Show - 20.000 RON, Enigma Treding - 20.000 RON

👉 Lidl donează 10.000 de euro în cadrul teledonului, a anunțat Chef Florin Dumitrescu.

👉 Ion Cornel Petruț, Exigent Development, 25.000 de euro

👉 Luchi Georgescu, acționarul majoritar al Vincon Vrancea, donație de 500.000 de lei.

👉 Alina Marinescu, director Catena, donație de 100.000 de euro „pentru a veni în sprijinul eroilor în alb”. „Vrem să mulțumim medicilor și asistenților pentru implicare. Mulțumim și pacienților Catena care au răbdare cu noi și tuturor profesioniștilor Catena care sunt prezenți în comunitate pentru întâmpinarea clienților noștri”.

👉 Cristina Timiș anunță o donație din partea fiului Timiș Ștefan, care dorește să doneze din banii personali, suma de 100.000 de euro. „El nu a vrut să facă publică această donație, dar nu am putut să nu vorbesc despre asta, pentru că trebuie să îi inspire pe toți tinerii”, a spus liderul CrisTim. Ștefan are 23 de ani.

👉 O multinațională care a preferat să rămână anonimă a donat 70.000 de euro.

👉 Coca Cola a donat 30.000 de euro, iar Alco Kraft 2.000 de euro și 150 de viziere

👉 Nicu Alifantis a donat CD-urile cu muzica lui celor care au făcut donații în cadrul teledonului.

👉 Maria Grapini a donat 2.000 de euro.

👉 Dan Capatos a anunțat o donație de 48.000 de euro din parte „unui domn din Oradea”

👉 Fundația Noble Hear, donație de 100.000 de Euro

👉 United Airlines – 50.000 de euro donați

👉 Alessandra Stoicescu a anunțat donații importante și din partea companiilor Dedeman, 40.000 de euro, Unicarm, 20.000 de euro și Cosarom, 15.000 de euro.

👉 Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, a donat 100.000 de euro în cadrul teledonului.

👉 Mirela Retegan a anunțat cu bucurie că „robotul” de la teledon a trimis toți copiii la ea și le-a mulțumit tuturor pentru donații.

👉 Maria Dragomiroiu a donat 10.000 de lei.

👉 Mario Fresh a fost șocat de suma pe care a donat-o un domn necunoscut, căruia i-a mulțumit și în direct. „Un domn m-a șocat. M-a sunat și mi-a spus că vrea să doneze suma de 200.000 lei. L-am întrebat de 13 ori, nu înțelegeam. Vreau doar să îi mulțumesc domnului Drăgulin Daniel pentru suma asta imensă”, a spus Mario Fresh.

👉 Robert Negoiță și RIN Hotels au donat 100.000 de euro în cadrul teledonului.

👉 PSD a anunțat că donează 200.000 de lei. „Îmi doresc să trecem cu bine peste această perioadă”, a anunțat Marcel Ciolacu.

👉 Alexandru Arșinel vrea să le mulțumească tuturor medicilor din România și a donat 5.000 de lei. Aceeași sumă a fost donată și de Anda Adam, din economiile ei. Oameni a căror activitate în prezent este suspendată.

👉 Familia Voiculescu a contribuit la teledon în numele tuturor oamenilor care sunt în platou, în sediile televiziunilor, lucrând pentru ca telespectatorii să ne simtă aproape. Familia Voiculescu a anunțat că donează 100.000 de euro.

👉 Compania CrisTim a fost cea care a făcut ca pragul donațiilor să sară de un milion de euro, anunțând că va dona 200.000 de euro pentru dotarea medicilor.

Cristina Timiș, fondatoarea Cristim: Compania noastră este recunoscătoare și onorată să poată face parte din acest act de solidaritate umană. Trebuie să urgentăm procesul de achiziții de materiale de maximă urgență pentru medici și pentru cei care au nevoie.

Este inuman ca medicii să nu poată beneficia de propria protecție, timp în care noi așteptăm de la ei să ne protejeze

👉 Compania Scandia Food din Sibiu donează 15.000 de euro şi încă 5000 de euro de la Fundaţia Alina Maria.

👉 One United Properties a donat 50.000 de dolari în cadrul teledonului.

👉 Fundaţia Ţiriac donează 100.000 de euro și face un apel pentru ajutorarea bătrânilor.

👉 Beautik, prin reprezentantul Georgian Gheorghe, a anunțat că donează 10.000 de euro pentru a susține cauzele medicilor din România.

👉 Micuța Picasso, Alexandra Nechita, a transmis din Los Angeles un mesaj pentru români și a anunțat că donează 10 litografii.

„Bună ziua, România mea dragă. Împreună trecem prin clipele astea grele. Am vrut să fac parte din teledonul de astăzi și am să facă o donație de 10 litografii, primelor 10 persoane care fac o donație de câte o mie de euro. Chiar și dedicată personal”, a declarat Alexandra Nechita.

👉 Mai multe persoane au răspuns pozitiv apelului Alexandrei Nechita și unele chiar au revenit cu donații suplimentare pentru a intra și în posesia unei litografii.

👉 Compania Iridex a anunțat că donează 60.000 de euro, plus încă 2.000 de euro pentru una dintre picturile Alexandrei Nechita.

Dan Negru a prezentat și donația din partea lui CRBL, de 1.000 de euro, pentru dotarea secțiilor ATI.

👉 Niro Investment s-a alăturat campaniei printr-o donație de 120.000 de euro, pentrua achiziția unui pat ATI complet echipat și al unui ventilator. „Trăim o perioadă nemaiîntâlnită. Este nevoie mai mult decât orcând de solidaritate, să ne protejăm familiile, dar și să ajutăm. Este o luptă pe care statul nu o poate duce singur. Trebuie ca persoanele, societățile care au posibilitatea, să vină să sprijine această luptă”, a declarat Zsolt Nagy, CEO Niro Investment Group.

👉 Maestrul Gheorghe Zamfir a anunțat donarea a cinci naiuri personalizate, celor care donează cel puțin 1.000 de euro.

👉 Compania Eden Capital a donat 50.000 de euro.

👉 Fundația Noble a donat 100.000 de euro.

👉 210.000 de lei au fost donați și de Metropolitan Residence.

👉 Fostul mare internațional român Gică Popescu a donat și el 30.000 de lei și a transmis un mesaj pentru români.

👉 Și fotbalistul lui Ajax Amsterdam si al naționalei României, Răzvan Marin a donat 1.500 de euro, anunțând că își dorește o pictură din partea Alexandrei Nichita.

Citește și: Români împreună. Salvează! Donează! Cel mai mare teledon virtual din România

Români din ţară şi de pretutindeni pot spune Ajut Eu! și să ia parte la teledonul organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape.

Teledonul „Români Împreună” îşi propune să strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparatură medicală și este diuzat simultan pe cinci canale TV: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3.

Vezi aici toate modalitățile prin care poți dona pentru strângerea de fonduri atât de necesară cumpărării de echipamente medicale de urgență, care să ajute eroii în alb să salveze viețile noastre, ale tuturor.

Poți dona prin card bancar, în cont, prin PayPal, SMS sau chiar telefonic!

Mobilizare impresionantă a oamenilor, la teledonul „Români Împreună”. Și-au donat alocațiile sau pensiile pentru „eroii ... „Români Împreună” - Dani Oțil, Dorian Popa și Gina Pistol, emoționați de donațiile primite: "N-am plâns atât de mul...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Ultimele știri
Top Văzute
x