Căutare Live

"Români Împreună" - Povestea lui Ciprian Nechita: Am căzut psihic pentru că nu știam câte persoane aș fi putut infecta

Încă sunt oameni care spun „mie nu mi se poate întâmpla”. Ciprian Nechita este unul dintre pacienții tratați pentru COVID-19 și ajutat de medicii români. Află cum poți dona! Află cum poți ajuta să strângem bani pentru a cumpăra echipamentele atât de necesare medicilor, în această perioază de pandemie coronavirus.

"Români Împreună" - Povestea lui Ciprian Nechita: Am căzut psihic pentru că nu știam câte persoane aș fi putut infecta

Ciprian, un tânăr din Piatra Neamț diagnosticat cu coronavirus, a vorbit într-un interviu acordat Antena 3 despre starea sa de sănătate

„Vestea am primit-o ca un trăsnet. Nu mă așteptam absolut deloc. Nu prezentam simptome, aveam doar puțină febră. Inclusiv doctorii credeau că febra e de la amigdalită. Când a fost confirmat, pur și simplu m-am speriat. M-au întrebat dacă am fost la concursul de dans sportiv din Piatra Neamț. Au aflat că am fost cu băiatul meu și m-au dus la izolare, suspect de coronavirus”, a explicat Ciprian.

„Cea mai grea perioadă a fost perioada de început. Am căzut psihic pentru că nu știam câte persoane aș fi putut infecta. Norocul meu a fost cu psihologul spitalului, o doamnă care m-a sunat aproape zilnic și m-a încurajat, mai ales că eram foarte îngrijorat pentru copilul meu și soția mea” a povestit Ciprian.

Citește și: Români împreună. Salvează! Donează! Cel mai mare teledon virtual din România

Români din ţară şi de pretutindeni pot spune Ajut Eu! și să ia parte la teledonul organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape.

Teledonul „Români Împreună” îşi propune să strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparatură medicală și este diuzat simultan pe cinci canale TV: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3.

Vezi aici toate modalitățile prin care poți dona pentru strângerea de fonduri atât de necesară cumpărării de echipamente medicale de urgență, care să ajute eroii în alb să salveze viețile noastre, ale tuturor.

Poți dona prin card bancar, în cont, prin PayPal, SMS sau chiar telefonic!

"Români Împreună" - Şerban Bubenek, preşedintele SRATI: Ajutați-ne să câștigăm această bătălie. Stați acasă și... "Români Împreună" - Raed Arafat: "E o luptă în care trebuie să fim toți solidari"...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Ultimele știri
x