Antena Căutare

„Români Împreună!” Mirela Retegan: Toți copiii au sunat la mine. Și-au donat alocațiile și ce au avut în pușculițe

Mirela Retegan a anunțat cu bucurie că „robotul” de la teledon a trimis toți copiii la ea și le-a mulțumit tuturor pentru donații. Află cum poți dona! Află cum poți ajuta să strângem bani pentru a cumpăra echipamentele atât de necesare medicilor, în această perioază de pandemie coronavirus.

Mirela Retegan a fost impresionată de copiii care și-au donat alocațiile.

  • Alex Cioroiu, 11 ani, Bistrița, și-a donat alocația.
  • George, 4 ani, și Valentin, 7 ani, Ploiești, au donat câte 50 de lei.
  • Teodora din Cluj, 100 de lei.

„Cel mai impresionant telefon a venit de la Florian Nicolae, care e din Turda și care se află în carantină la Gilău, un tânăr de 25 de ani care a lucrat în construcții în Franța și care a declarat plângând că abia așteaptă să ajungă acasă să își ia în brațe familia”, a povestit Mirela Retegan.

Oameni simpli, vedete și companii s-au alăturat demersului nostru și au donat din puținul sau din resursele pe care le au la dispoziție, înțelegând nevoia de a sprijini sistemul medical în această perioadă dificilă. Detalii despre donații aici.

Citește și: Români împreună. Salvează! Donează! Cel mai mare teledon virtual din România

Români din ţară şi de pretutindeni pot spune Ajut Eu! și să ia parte la teledonul organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape.

Teledonul „Români Împreună” îşi propune să strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparatură medicală și este diuzat simultan pe cinci canale TV: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3.

Vezi aici toate modalitățile prin care poți dona pentru strângerea de fonduri atât de necesară cumpărării de echipamente medicale de urgență, care să ajute eroii în alb să salveze viețile noastre, ale tuturor.

Poți dona prin card bancar, în cont, prin PayPal, SMS sau chiar telefonic!

"Români Împreună" - Raed Arafat: "E o luptă în care trebuie să fim toți solidari"... "Români Împreună" - Ştefan Bănică a donat 10.000 de euro: Oamenii aceștia își riscă viața pentru a ne ajuta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x