Antena Căutare

Alpha Kids, episodul 2. Ce spun copiii despre căsătorie, legi și reguli: „Sunt niște vorbe pe care le spun părinții”

În cadrul celui de-al doilea episod al emisiunii Alpha Kids, copiii au vorbit pe mai multe teme. Aceștia au fost întrebați ce înseamnă căsătoria și au răspuns într-un mare fel.

Apha Kids, episodul 2, alături de Cătălin Moroșanu Galerie
Alpha Kids, episodul 2, alături de Cătălin Moroșanu | Antena 1

Iată că, din perspectiva lor: căsătoria, aducerea pe lume a copiilor, regulile și legile înseamnă cu totul altceva față de ce știam noi. Ce au răspuns copiii la aceste întrebări.

Ce spun copiii de la Alpha Kids despre căsătorie

Copiii de la Alpha Kids sunt plini de idei, iar acest lucru se poate observa cu ușurință din explicațiile date de ei pe teme serioase.

Citește și: Alpha Kids, episodul 1. Ce spun copiii despre iubire: „Am doar un singur iubit care e om. Ceilalți sunt din desene”

Ce sfaturi le-ai dat oamenilor căsătoriți?

„Să se ferească de ce e rău la femeie. Să fugi de ea”, spune unul dintre copii. „Să se împrietenească și cu ceilalți domni căsătoriți”, mai spune cineva.

Ce este căsătoria?

„Căsătorie e când te îndrăgostești și te sărută, dau o petrecere, cu pantofiori, cu rochiță. Cei doi îndrăgostiți se pupă. Și vine tortul și mănâncă toți din el”, a fost răspunsul unei fetițe.

Cum vin copiii pe lume și câți vă doriți?

„Eu vreau doar un copil ca să nu mai scot altul din biluțe. Îi dau iubitei mele doi bebeluși că sunt două biluțe. După plesnește burta și iese bebelușul”, spune un copil.
„Niște îngeri vin în burtica mamei și o deschid”, spune o fetiță.
„Noi avem o cantitate mare de semințe în mâncare și așa se fac copiii”, mai spune altă fetiță.
„Eu vreau doar un picior de copil, că piciorul e mai cuminte decât capul”, spune un băiețel.
„Se creează o biluță în burta mamei, se coace acolo cum se coace cozonacul și apoi iese”, a mai spus un copil pe același subiect.

Ce sunt legile?

„E atunci când președintele zice „De mâine nu mai veniți la școală”. E ca si când e o provocare, dar e obligatorie”, spune un copil.
„Regulile sunt niște vorbe pe care le spun părinții”, spune o fetiță.
„Trebuie să stați în casă, asta e o lege”, spune o fetiță.
„Legile regelui, dar nu toți regii sunt răi”, a fost explicația unei fetiță.
„Aș da lege să nu mai facă prostii, să nu mai cheltuie atâta”, spune o fetiță.
„Aș da legea ca acești copii să fie cuminți și sălbatici”, explică o fetiță.

Ce spune Răzvan Fodor despre noul proiect Alpha Kids

Răzvan Fodor a vorbit despre noul său proiect Alpha Kids.

”Fiecare generație are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generația Y. Copiii născuți după 2010 sunt generația Alpha și se spune că ei fac parte din generația care va schimba lumea, așa că am fost curioși să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat. Și mă bucur să raportez că ceea ce am văzut m-a încântat foarte tare! Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor și până la puști care își dedică deja viața pentru a salva planeta pe care trăim. Așa că mi s-au confirmat două lucruri: în primul rând, faptul că educația este extrem de impotantă, iar implicarea părinților este esențială, iar în al doilea rând, vă spun că dacă aceasta este următoarea generație, suntem salvați”, a declarat prezentatorul show-ului, Răzvan Fodor.

La finalul fiecărui episod, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de momente pline de haz la Alpha Kids. O cameră ascunsă îi va surprinde pe cei mici în diferite ipostaze amuzante și le va testa reacțiile pentru a observa cum fac față cei mici la diverse provocări.

Alpha Kids, singurul show despre generația de copii care s-a născut în întregime în secolul XXI, va fi difuzat săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la 10:00, pe Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x