Antena Căutare

Un nou sezon Alpha Kids va debuta sâmbătă, 18 iunie, de la ora 09:00, pe Antena 1 şi AntenaPlay

Începând de sâmbătă, 18 iunie, de la ora 09:00 Răzvan Fodor revine față în față cu puștii generației Alpha într-un nou sezon din Alpha Kids, pe Antena 1 şi AntenaPlay.

Colaj cu Răzvan Fodor și doi copii la Alpha Kids Galerie
Începând de sâmbătă, 18 iunie, de la ora 09:00 Răzvan Fodor revine față în față cu puștii generației Alpha într-un nou sezon din Alpha Kids, pe Antena 1 şi AntenaPlay. | Antena 1

În fiecare săptămână se nasc 2,5 milioane de copii din Generația Alpha, considerată generația care va schimba radical lumea în care trăim. Răzvan Fodor va aborda diverse teme cu copiii, care fac parte din aceasta generație, iar provocarea lor este să își spună părerile despre subiecte complexe, ce nu fac încă parte din universul lor.

Citește și: Alpha Kids, episodul 11. Micuții au dat răspunsuri haioase la întrebarea ”Ce înseamnă fericirea?”. Ce legătură are bancomatul

Pe parcursul celor doisprezece episoade, cei mici vor discuta despre teme precum viitorul, banii, iubirea, Dumnezeu sau frica.

Ce spune Răzvan Fodor despre noul sezon din Alpha Kids

„Fiecare generație are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generația Y. Copiii născuți după 2010 sunt generația Alpha și se spune că ei fac parte din generația care va schimba lumea, așa că am fost curioși să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat. Am așteptat foarte tare să înceapă filmările pentru noul sezon al proiectului, pentru a avea din nou ocazia să cunosc copii geniali, curioși, deștepți și bine crescuți.

Am avut aceeași uimire și plăcere ca în primul sezon să îi descopăr, atât pe ei, cât și pe părinții lor. Dacă aceasta este următoarea generație, suntem salvați! Este o plăcere să întâlnești asemenea copii!”, a declarat prezentatorul show-ului, Răzvan Fodor.

Citește și: Alpha Kids, episodul 12. Copiii au dat cele mai amuzante răspunsuri la întrebarea "Ce este pandemia?"

La finalul fiecărui episod, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de momente pline de haz la Alpha Kids. O cameră ascunsă îi va surprinde pe cei mici în diferite ipostaze amuzante și le va testa reacțiile pentru a observa cum fac față cei mici la diverse provocări.

Alpha Kids, singurul show despre generația de copii care s-a născut după anul 2010, va fi difuzat săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la 09:00, pe Antena 1 şi AntenaPlay.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x