Antena Căutare

Alpha Kids, episodul 6. Ce sunt banii și datoriile, în viziunea copiilor. Ce salariu are Răzvan Fodor? "Cinci lei"

În ediția a șasea din data de 7 august 2021, de la "Alpha Kids", copiii au vorbit despre ce cred ei că reprezintă banii și datoriile, iar răspunsurile lor la întrebările lui Răzvan Fodor au fost de-a dreptul savuroase.

Alpha Kids, episodul 6 Galerie
Alpha Kids, episodul 6. Ce sunt banii, în viziunea copiilor, și ce sunt datoriile | Antena 1

Copiii au dat, și în această ediție, cele mai haioase răspunsuri. Iată ce au spus ei că sunt banii, sau "verzișorii", cum știu că se mai numesc.

Alpha Kids, episodul 6. Ce sunt banii, în viziunea copiilor

Un răspuns prompt a venit din partea unuia dintre băieți: "Banii sunt rădăcina răului. Dar fără bani nu trăiești. Ești R.I.P.!".

Dar cum adică rădăcina răului? Tot el și-a continuat explicația: "Milionarii au o grămadă de bani. Așa atrag hoții, prietenii nu îi mai plac, devin foarte îngâmfați cei cu bani, răi, zgârciți, iar după se destramă prietenia și îți faci dușmani".

Un alt copil are și el varianta lui: Când un milionar are niște prieteni și vede că i-a crescut salariul de la bancă, când și-l ia, prietenii fac o armată ca să îi fure banii și așa devin dușmani și se fac hoți ca să îi fure banii încontinuu".

Următoarea întrebare a fost legată de fericire. "Aduc banii fericirea?", a întrebat Răzvan Fodor. "Poți să îți iei chestii și să fii fericit, doar că iubirea te face mai fericit. Oamenii te fac mai fericit, banii, foarte puțin".

O altă fetiță are altă opinie. "Banii te fac fericit, din ei poți să iei chestii. Poți să îți iei și haine din-astea de care îți trebuie ție".

Un băiețel: "Banii nu aduc fericirea pentru că se destramă părinții și toți cei de lângă tine"

Un băiețel: "Banii nu aduc fericirea pentru că se destramă părinții și toți cei de lângă tine pentru că ceilalți nu vor avea la fel de mulți bani ca și tine și devin geloși. Dup-aia, 'pa-pa' prietenie".

"Banii aduc fericirea, doar pentru moment. Pentru prima dată, o zi, două, dar dup-aia vezi că prietenii te-au părăsit, ai rămas singur", a mai spus un alt copil.

În cele din urmă, a venit și un răspuns la mijloc: Banii nu sunt nici buni, dar nu sunt nici răi. Dacă ai prea mulți bani, te saturi, mergi peste tot de o mie de ori, dar nici nu este bine să ai prea puțini bani pentru că dacă ai prea puțini bani, nu poți să trăiești. Acum trebuie să cumperi, nu mai dai la schimb, cum se dădea demult".

"Ce ai face cu un milion de euro?". "Aș da bani la toți, la dona, aș ajuta săracii, aș mitui savanții, ca să facă o mașină de trăire veșnică și de produs bani infiniți".

Ce sunt datoriile, în opinia copiilor de la "Alpha Kids"

Un băiețel a răspuns despre ce crede el că sunt datoriile: "Dacă nu le plătești la timp, te duci la închisoare". Datoriile sunt atunci când nu mai ai bani pe card și îi ceri băncii să îți mai dea bani, iar tu rămâi pe datoria băncii", a spus o fetiță.

Copiii și-au dat cu părerea și despre salariul pe care Răzvan Fodor îl are. "Cinci lei", nici mai mult, nici mai puțin.

Copiii de la "Alpha Kids" au spus și care sunt cele mai frumoase meserii din lume

Una dintre întrebările pe care copiii le aud des: "Ce vrei să te faci când o să fii mare?". Iată câteva dintre cele mai interesante răspunsuri pe care prezentatorul TV le-a primit în emisiunea "Alpha Kids".

Printre răspunsurile primite, au fost meseria de astronaut, meseria de veterinar și meseria de cântăreț. De ce cântăreț? Un copil a răspuns: "Pentru că îmi plac cântecele și mereu când mama pune cântece la mașină, dacă e unul care îmi place, îl cânt încontinuu".

Un băiețel a răspuns că el ar vrea să se facă desenator digital: "Dacă nu știți ce înseamnă aia, înseamnă să faci desene animate și, apoi, poți să lucrezi de unde vrei, de la serviciu, din vacanță, de oriunde poți să lucrezi dacă ai laptop-ul la tine și ești plătit cu vreo 1000-2000 de euro pe lună".

Răzvan Fodor i-a întrebat pe copii și despre meseria lui. Prin urmare, care este job-ul lui în emisiunea "Alpha Kids"? Răspunsuri: "Să vii aici și să pui întrebări la copii". O fetiță a spus, până la urmă: "Parcă știam că ați cântat!". Până la urmă, copiii au ajuns la concluzia că Răzvan Fodor este "întrebător".

Ce spune Răzvan Fodor despre noul proiect Alpha Kids

Răzvan Fodor a discutat despre noul său proiect.

”Fiecare generație are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generația Y. Copiii născuți după 2010 sunt generația Alpha și se spune că ei fac parte din generația care va schimba lumea, așa că am fost curioși să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat. Și mă bucur să raportez că ceea ce am văzut m-a încântat foarte tare!"

"Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor și până la puști care își dedică deja viața pentru a salva planeta pe care trăim. Așa că mi s-au confirmat două lucruri: în primul rând, faptul că educația este extrem de impotantă, iar implicarea părinților este esențială, iar în al doilea rând, vă spun că dacă aceasta este următoarea generație, suntem salvați", a declarat prezentatorul show-ului, Răzvan Fodor.

La finalul fiecărui episod, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de momente pline de haz la Alpha Kids. O cameră ascunsă îi va surprinde pe cei mici în diferite ipostaze amuzante și le va testa reacțiile pentru a observa cum fac față cei mici la diverse provocări.

Alpha Kids, singurul show despre generația de copii care s-a născut în întregime în secolul XXI, va fi difuzat săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la 10:00, pe Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x