Antena Căutare

Andreea Antonescu nu exclude un al treilea copil: „Poate o să spui că sunt visătoare”. Ce spune despre o nouă relație

Andreea Antonescu a mărturisit recent că și-ar dori un al treilea copil. Cu toate că a ieșit recent dintr-o nouă relație, artista spune că încă mai crede în poveștile de dragoste și este optimistă că își va găsi sufletul pereche.

Andreea Antonescu a mărturisit recent că și-ar dori un al treilea copil. Cu toate că a ieșit recent dintr-o nouă relație, artista spune că încă mai crede în poveștile de dragoste și este optimistă că își va găsi sufletul pereche.

YouTube Radu Țibulcă/Antena 1

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară la câteva luni distanță după ce a venit din America Express, însă finalista nu a rămas cu tatăl copilului ei. Vestea că nu mai formează un cuplu cu Victor Vrânceanu a luat prin surprindere. Cu toate acestea, Andreea spune că ea și tatăl fetiței sale sunt în relații bune și se vor ocupa în continuare amândoi de creșterea micuței.

„Pur și simplu, ne-am dat seama că ne este mai bine separați decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie, se poate și așa. Am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru. Și cam atât. Cum ați numi-o, foarte sincer, știu că a stârnit multe controverse... simplu: nepotrivire de caracter. Cam atât de simplu, știu, sună ciudat. Clișeic. Dar chiar așa e”, a declarat Andreea Antonescu în podcastul lui Radu Țibulcă.

Andreea Antonescu își mai dorește un copil. Ce spune ea despre o a treia sarcină: „Poate o să spui că sunt visătoare”

Pe plan amoros, relațiile Andreei Antonescu au fost mereu presărate cu năbădăi. Anul acesta părea că și-a găsit liniștea lângă jurnalistul Victor Vrânceanu și la un moment dat chiar dădea de înțeles că ar putea ajunge în fața altarului. Însă iată că cei doi și-au dat seama rapid că nu se potrivesc.

Andreea Antonescu, despre numele ales pentru fetița ei: „O reprezintă 100%”. Ce emoții a avut înainte de naștere

Întrebată dacă având în vedere că s-a despărțit și de tatăl mezinei sale, își mai dorește o altă relație, finalista America Express a spus vehement că încă mai crede în dragoste și chiar și-ar dori un al treilea copil.

„Mă mai gândesc la chestia asta. Poate o să spui că sunt visătoare, dar nu sunt singura. Mai vreau în continuare acea poveste până la final. Sunt ori încăpățânată, ori... nu știu cum să spun că sunt, dar eu încă mai vreau. Și vrei să-ți mai zic ceva? Eu mi-aș mai dori și încă un copil, sincer îți zic. Povestea merge mai departe”, a declarat Andreea Antonescu în podcastul lui Radu Țibulcă.

Andreea Antonescu și fiica sa cea mare, Sienna, relație mamă-fiică la distanță. Motivul pentru care a decis să o lase pe fiica sa în America

Fiica cea mare a Andreei Antonescu a decis să studieze în America, iar artista nu s-a impus. Cu toate că îi este greu să o știe pe fiica sa la distanță, artista a pus pe primul plan dorințele fiicei sale.

„Înainte de toate trebuie să știu că ea este bine. Ea este cu mama mea acolo și știu foarte bine ce creștere și educație îi dă, dar faptul că prin mine a avut posibilitatea asta de a studia în Los Angeles și a merge prin toate locurile pe care și le dorește, pentru mine e mare lucru. Nu sunt lângă ea clipă de clipă”, a mai declarat Andreea Antonescu, completând că Sienna va mai veni în România în vacanța de vară.

Cât de mult a crescut Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu. Ce imagine a publicat artista cu fata ei pe rețelele sociale

Sienna nu a ratat unul dintre cele mai importante momente din viața sa, nașterea surorii sale. Fetița a fost adusă de mama Andreei în România fix în ziua în care mezina ei a venit pe lume. A fost o surpriză colosală pentru finalista America Express și recunoaște că i-a „sărit inima” de bucurie și cu greu i-a mai venit la loc.

„Am avut o surpriză imensă în momentul în care Sienna a venit la mine în rezervă la 30 de minute după ce am născut. Mi-a crescut tensiunea la 18 și așa am ținut-o câteva săptămâni”, a mai spus Andreea Antonescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x