Antena Căutare

Imagini de colecție din copilăria și adolescența lui Puya în videoclipul piesei „Stele căzătoare”. Cine mai apare în clip

Imagini nemaivăzute cu Puya din copilăria și adolescența sa, în cel mai nou videoclip lansat. Artistul a făcut o incursiune în timp a celor mai importante momente din viața sa.

Imagini nemaivăzute cu Puya din copilăria și adolescența sa, în cel mai nou videoclip lansat. Artistul a făcut o incursiune în timp a celor mai importante momente din viața sa.

Youtube Puya / Antena 1

Puya a lansat videoclipul piesei „Stele căzătoare”, o melodie în care vorbește despre copilăriași adolescența de altădată, despre care vorbește mereu cu nostalgie în piesele sale. Pe lângă versurile profunde ale melodiei, artistul a impresionat și cu o serie de imagini de colecție pe care publicul nu le-a mai văzut până acum.

Cum arăta Puya în copilărie. Imaginile care au topit inimile fanilor

Puya le-a arătat fanilor fotografii nemaivăzute cu el în uniformă de pioner, de la serbările școlare sau din vacanțele de la mare. Artistul a mai adăugat în videoclip și imagini din adolescența sa de când abia intrase în industria muzicală. Piesa cu versuri emoționante despre copilăria de altădată îți va face pielea de găină cu siguranță, iar videoclipul este presărat cu imagini de arhivă din copilăria și adolescența lui Puya.

Reacția virală a lui Puya când o adolescentă a urcat pe scenă în timpul concertului: „O vezi pe aia mică? Aia e nevastă-mea”

În videoclip apar cupluri de tineri cu copii care se distrează alături de el și Tudor Chirilă. Spre finalul videoclipului apare și soția lui, Melinda.

Piesa „Stele căzătoare” a fost compusă de Mahia Beldo, Dara și Giulie, pe versuri scrise de Puya.

Locația aleasă pentru a filma videoclipul piesei este una cu o mare înrcătură pentru bucureșteni. Este vorba despre prima piscină cu valuri din România, acolo unde Regele Mihai I a învățat să înoate. Piscina care se află pe bulevardul Magheru, în curtea hotelului Lido, a fost inaugarată în 1930 și a fost atracția acelor vremuri. Acum a ajuns o ruină, iar Puya și Tudor Chirilă au folosit acest loc pentru a filma cel mai nou clip al piesei „Stele Căzătoare” pe care au lansat-o marți, 21 martie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imagini inedite de la cununia civilă dintre Puya si Melinda. Rapperul s-a supărat pe ziariști și a reacționat extrem atunci

La vremea la care au filmat videoclipul, Tudor Chirilă a postat în mediul online un mesaj tranșant privind bjuteria arhitectonică a secolului trecut.

„Fosta piscină Lido, inaugurataă în 1930, e lăsată în paragină. Să ai o asemenea bijuterie arhitectonică și să nu accesezi fonduri europene ca s-o redai patrimoniului bucureștean echivalează cu prostia sau ignoranța. Ăsta ar putea fi unul dintre punctele turistice de forță în București. Da, na, educația “nouveau riche”…”, a transmis Tudor Chirilă.

Cât cere Puya pentru o oră de cântat. Care este tariful pe care îl percepe pentru un concert

Fanii artistului vor afla faptul că el nu cere o sumă foarte mică de bani pentru un concert de o oră. Ba chiar, unora li s-ar părea bani frumoși, dar cu siguranță, fiecare leu este binemeritat.

Astfel că, potrivit presshub.ro, Puya ar percepe un tarif de 4.500 de euro pentru o oră de cântat la un concert. Desigur, banii aceștia nu intră doar în buzunarul său, deoarece el lucrează alături de o echipă.

Anul acesta Puya a participat la America Express alături de soția sa, Melinda. Artistul a flost curios să vadă cum este America despre care vorbește toată lumea și s-a bucurat de această aventură din plin. Ei au fost eliminați după cursa pentru ultima șansă care a fost difuzată pe 8 martie.

„Această pereche ne-a întrecut orice așteptare. Am descoperit niște oameni complet altfel decât ar fi bănuit oricine. O familie adevărată. Unită, minunată, veselă, simpatică. Nu este poate romantismul clasic cu petale de trandafiri, dar se vede susținerea constant. Se vede că sunteți unul lângă celălalt și la bine și la rău”, a spus Irina Fodor depre Puya și Melinda.

Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x