Antena Căutare

Jean Gavril a dezvăluit cu cine ar fi plecat în America Express dacă nu mergea cu fratele său. Cum s-a schimbat relația dintre ei

Într-un interviu exclusiv, Jean Gavril a mărturisit cu cine ar fi participat în America Express, dacă Dinu nu ar fi acceptat provocarea. Află din rândurile de mai jos ce spun cei doi despre experiența competiției și dacă aceasta le-a schimbat în vreun fel relația.

jean și dinu gavril în america express Galerie
Jean Gavril a dezvăluit cu cine ar fi plecat în America Express dacă nu ar fi mers fratele său. Cum s-a schimbat relația dintre ei | Antena 1

Jean și Dinu Gavril au fost invitații lui Dan Capatos la emisiunea Xtra Night Show, acolo unde au oferit cele mai picante informații din spatele culiselor. Cei doi formează o echipă puternică la America Express și fac eforturi pentru a demonstra că își merită locul acolo.

Însă, ce spun cei doi despre experiența unică la care au luat parte, dar și cu ce provocări s-au confruntat pe traseu: „Este o experiență și despre maturizare. Îți arată o parte a vieții pe care nu ai unde să o vezi!”.

Citește și: Ce mesaj a transmis Jean Gavril în online, după ce Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au părăsit America Express. Postarea emoționantă

Cu cine ar fi participat Jean Gavril în America Express dacă Dinu nu accepta provocarea. Cum le-a influențat experiența relația

Gazda emisiunii Xtra Night Show i-a „descusut” pe cei doi frați, pentru a afla mai multe detalii din spatele momentelor tensionate din show. Jean și Dinu Gavril au fost întrebați cum văd retrospectiv toată această aventură, fiind provocați să răspundă dacă a fost greu pentru ei să meargă în familie. Iată ce răspuns au oferit cei doi:

„Îți riști relația personală, până la urmă te vede toată țara. Poate îți atingi un buton pe care nu știai că îl poți atinge.”, a mărturisit Jean Gavril.

„Cum ne-am dus, așa ne-am și întors. Nu s-a schimbat nimic în relația noastră. Noi cum ne comportăm acolo, poate este puțin exagerat, dar așa ne comportăm și în viața reală. Poate, să zicem, că nu ne certăm atât de mult, dar există certuri ca în toate familiile.”, a recunoscut, pe de altă parte, Dinu./„Acum, familie perfectă nu există!”, a completat fratele său.

Întrebați cât de riscant este să mergi cu un membru al familiei la un astfel de show, Jean Gavril a mărturisit că a luat în calcul varianta de a merge alături de soție, însă a recunoscut că acest lucru le-ar fi afectat relația de cuplu.

Astfel, el este bucuros că nu s-a întâmplat așa, considerând că participarea alături de fratele său a fost cea mai bună alegere:

„Eu, acum, mă bucur că nu m-am dus cu nevastă-mea, cu Bianca, pentru că a existat această variantă și mi-am dat seama că ne-ar fi făcut rău. Adică, dacă m-aș fi dus cu Bianca, ne-ar fi făcut foarte rău! Nouă, personal.”, a răspuns Jean Gavril./„Noi ne-am întors mai sudați, cu mai multă încredere unul în celălalt.”, a mai adăugat acesta.

Cum descriu Jean și Dinu Gavril experiența din America Express: „Mă simt în pericol”

„Eram, cred, că prin Mexic, într-o seară și deja nu ne găsisem cazare, cred că era undeva pe la nouă seara și erau familii care aveau copii și copiii lor aveau arme, umblau cu ele în mână! În momentul acela nu știi ce să faci!”, a mărturisit Dinu.

Întrebați dacă s-au confruntat cu momente în care au simțit că nu mai pot continua aventura, cei doi și-au adus aminte de un episod din Guatemala, petrecut pe vremea unei ploi torențiale. În plus, aceștia au trebuit să „transporte” și câte o găină.

Jean Gavril l-a dat de gol pe fratele său și a afirmat că acesta suferă de o fobie. La rândul său, Dinu a recunoscut că, în acel moment, tot ce simțea era că vrea să plece acasă:

„Era acea ploaie torențială, Dinu are o fobie de găini. El nu le suportă, stătea înghețat așa, eu nu mai puteam de râs.”

Dinu a ținut să explice că această fobie se trage din copilărie:

„Mi-a sărit un cocoș în cap, pe la doi-trei ani și de atunci n-am mai avut nicio treabă cu găinile.”/„Stătusem două ore într-o ploaie torențială și cu găinile în geacă, miroseau urât.”, au completat cei doi frați, în cadrul interviului exclusiv.

Citește și: Mesajul lui Jean Gavril, după ce a fost la un pas de eliminare în America Express - Drumul Aurului. Ce l-a surprins pe concurent

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au părăsit competiția de pe Drumul aurului. Ediția de aseară America Express, lider de pi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x