Antena Căutare

Podcastito Express, episodul 5. Cât a slăbit Bie Adam la America Express: „Am ajuns cu 43 de kilograme în România”

Bie Adam a povestit la Podcastito Express, emisiunea prezentată de Bordea și Cortea pe Antena Play, că a slăbit dramatic în America Express. Câte kilograme avea când a ajuns înapoi în țară.

Bie Adam a povestit la Podcastito Express, emisiunea prezentată de Bordea și Cortea pe Antena Play, că a slăbit dramatic în America Express. Câte kilograme avea când a ajuns înapoi în țară.

Antena Play

Bie Adam sau Tequila, așa cum este cunoscută de comunitatea sa de fani, face parte din Americca Express - Drumul Aurului alături de mama sa, Mihaela Adam. În cadrul celui mai nou podcast de pe Antena Play, Podcastito Express, Bianca Adam a povestit care au fost cele mai grele momente din emisiune, dar și cum s-a simțit la revenirea în țară. Vloggerița a povestit că înainte de pleca în America Express a cerut sfaturi de la .

Citește și: America Express, 24 ianuarie 2023. Gestul neașteptat pe care o localnică l-a făcut pentru Bie și mama ei

Acesta i-a recomandat să nu învețe limba și să nu se uite la emisiuni din urmă, totul pentru a avea o experiență autentică. Bie Adam a luat de bune aceste sfaturi, însă spune că nu a fost foarte bine. Se aștepta ca oamenii din Mexic să știe mai multă engleză, ceea ce nu s-a întâmplat, drept urmare i-a fost foarte greu să se descurce, ea neștiind spaniolă.

Bie Adam a slăbit drastic în America Express

Deși poate nu s-ar vedea, Bie Adam este o împătimită a măncării, iar schimbarea bruscă de comportament a fost drastică pentru organismul ei. Vloggerița a povestit că i-a fost foarte greu la început cu lipsa mâncării, dar cu toate acestea, nu se gândea că ar mai avea de unde să slăbească.

Bie Adam: Dimineața era cel mai rău pentru că nu e cafeaua, nu e mâncarea și nu sunt obișnuită cu lucrurile astea. Și fiind încă la început, nu se obișnuise corpul cu toate lucrurile astea. Mi-a fost foarte rușine să cerșesc mâncare. Cerșea mama pentru mine când a vedea că mă albesc la față. Eu am crezut că nu o să mai am probleme de genul ăsta că nu am de unde să mai scad, doar ți-e foarte rău. Doar că nu, am slăbit foarte rău.

Am slăbit de la 49 de kilograme, cu atât am plecat de acasă și am ajuns la 43. Când am ajuns în țară nu mai puteam să mănânc. Acum am 50, am băgat.
Nelu Cortea: Eu am intrat cu 100 și am ieșit cu 96. Acum am 104. Sunt bine. Mi-am revenit. â

Bie: Da, ești de două ori cât mine și un picior.

Citește și: Podcastito Express, episodul 5. Bie Adam dezvăluie cum a convins-o pe mama ei să participe la America Express: „A plâns două zile”

În cadrul aceleași emisiuni, Bie Adam a mai povestit și cum a convins-o pe mama sa să vină la emisiune. Ea a motivat că s-a bazat pe curajul ei și experiența de femeie trecută prin viață tocmai pentru a-i fi alături în cele mai grele momente. Drept urmare, acum, în cadrul emisiunii, vedem că Mihaela este cea care o încurajează pe Bie să nu se dea bătută în timpul curselor de pe Drumul Aurului.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Podcastito Express, episodul 5. Bie Adam dezvăluie cum a convins-o pe mama ei să participe la America Express: „A plâns ...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Ultimele știri
x