Antena Căutare

America Express, 1 martie 2023. Ce echipă a fost eliminată. Concurenții care au părăsit cursa au fost Bie Adam și Mikey

Irina Fodor a dezvăluit ce echipă a fost eliminată de la America Express, în ediția 28 difuzată pe 1 martie 2023. A patra zi din Columbia a adus un deznodământ nefericit pentru o echipă, în cea de-a șaptea etapă de pe Drumul Aurului.

Colaj cu Irina Fodor, Bie și Mikey la America Express Galerie
Irina Fodor a dezvăluit ce echipă a fost eliminată de la America Express, în ediția 28 difuzată pe 1 martie 2023. | Antena 1

În ediția 28 a emisiunii America Express, trei echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă. La final, Bie Adam și Mikey au ajuns pe ultimul loc și au descoperit că vulturul a avut culoarea roșie, lucru ce le-a adus eliminarea din competiție, în ediția din 1 martie 2023.

Bie Adam și Mikey au părăsit America Express în ediția 28 din 1 martie 2023. Vulturul a fost roșu

A patra zi petrecută în Columbia a adus o doză uriașă de adrenalină pentru echipele formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și Bie Adam și Mickey.

Citește și: America Express, 1 martie 2023. Bie Adam și Mikey, replici acide. Au ieșit scântei între cele două concurente. Ce s-a întâmplat

După numeroase misiuni extrem de dificile și solicitante, cele trei echipe intrate la cursa pentr ultima șansă au aflat pe ce loc au ajuns, dar și cine au fost concurenții eliminați în ediția 28 a emisiunii America Express, de la Antena 1.

Ziua a început în forță cu o primă misiune de-a găsi indicii ascunse pe un lac, folosindu-se de o barcă. Apoi, aventura a continuat la o fermă de oi, acolo unde concurenții au fost puși să prindă oaia desemnată echipei lor, s-o aranjeze cât mai mult cu putință și s-o pregătească astfel pentru un concurs de frumusețe. Odată îndeplinită această misiune, echipele au fost puse să descopere cinci case ce poartă semnele date de Irina Fodor. Odată făcute pozele, concurenții au fugit către o altă provocare: livratul unor vase de lut folosindu-se de o bicicletă.

Această misiune din ediția 28 a emisiunii America Express, difuzată pe 1 martie 2023 la Antena 1, s-a dovedit a fi una extrem de dificilă mai ales pentru Bie și Mikey, care s-au certat pe drum și au făcut un schimb de replici acide.

Citește și: America Express, 1 martie 2023. Cătălin Scărlătescu a fugărit o oaie. Ce au pățit Bie Adam și Mikey, mama ei

Bie Adam și Mikey au ajuns pe ultimul loc, iar vulturul a fost roșu. Echipa a fost eliminată de la America Express.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 1 martie 2023. Bie Adam și Mikey, replici acide. Au ieșit scântei între cele două concurente. Ce s-a în... Ce mesaj a transmis Bie Adam după ce a fost eliminată de la America Express. Fanii au reacționat imediat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x