Antena Căutare

America Express, 1 martie 2023. Irina Fodor a citit scrisorile de dragoste ale concurenților și au curs lacrimi. Ce s-a aflat

În ediția 29 a emisiunii America Express de la Antena 1, echipele s-au întâlnit cu Irina Fodor și aceasta a citit scrisorile concurenților. A fost un moment cu totul și cu totul emoționant. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au putut cu greu să își stăpânească lacrimile.

Colaj cu Irina Fodor și echipele America Express Galerie
În ediția 29 a emisiunii America Express de la Antena 1, echipele s-au întâlnit cu Irina Fodor și aceasta a citit scrisorile concurenților | Antena 1

În ziua precedentă, concurenții s-au întrecut la un joc de amuletă spectaculos, inspirat parcă din Jurassic Park. După o cursă plină de adrenalină în lupta pentru imunitate, Irina Fodor a prelungit suspansul și a anunțat că deznodământul va fi dezvăluit a doua zi. Dimineața, concurenții s-au întâlnit cu îndrăgita prezentatoare ca să afle cine a câștigat imunitatea, dar înainte însă au avut parte de momente emoționante atunci când scrisorile lor de dragoste au fost citite cu voce tare.

Irina Fodor a citit scrisorile de dragoste ale echipelor și concurenții s-au emoționat din plin, în ediția 28 a emisiunii America Express, de la Antena 1

Încă de la primele ore ale dimineții, concurenții s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a afla ce echipă a câștigat, de fapt, imunitatea din această etapă de la America Express. Totuși, ceva complet neașteptat s-a întâmplat în ediția 28, difuzată pe 1 martie 2023, la Antena 1.

Citește și: America Express, 1 martie 2023. Ce echipă a fost eliminată

„Suntem în linie dreaptă către marea finală din Cartagena. Mai avem trei etape până atunci și știm bine cu toții ce presupune asta, nu? Bănuiesc că toți vreți să vedeți capătul Drumului Aurului de la înălțimea unei victorii. Și, când ne dorim ceva cu tot dinadinsul, începe să ni se facă frică, pentru că nu vrem să fim dezamăgiți. Cursa pentru ultima șansă este o ocazie să vedem niște evoluții spectaculoase, zic eu, în care voi puteți să puneți și imaginație și talent, cu atât mai mult astăzi”, a anunțat Irina Fodor, în ediția 28 a emisiunii America Express, de la Antena 1.

Un moment ce i-a luat pe toți prin surprindere a fost atunci când Irina Fodor s-a apucat să citească scrisorile scrise concurenții de la America Express.

Citește și: America Express, 1 martie 2023. Bie Adam și Mikey, replici acide. Au ieșit scântei între cele două concurente. Ce s-a întâmplat

Prima a fost cea a lui Cortea pentru Bordea, iar cuvintele acestuia au stârnit numeroase hohote de râs. Nici acesta din urmă n-a fost mai prejos, iar momentul a fost savuros. Apoi a urmat scrisoarea de la Doina pentru Scărlătescu, pe care l-a numit „chifteluță”. Cuvintele Melindei pentru Puya au stârnit reacții savuroase printre concurenți, iar Bordea a subliniat chiar cuvintele acesteia, pline de semnificație.

„Era o scrisoare să o audă toată țara”, a spus el, în ediția 28 a emisiunii America Express.

Totuși, râsetele și glumele au fost înlocuite cu lacrimi de emoție atunci când Irina Fodor a citit scrisoarea Andreei Antonescu pentru Andreea Bălan. Toți au ascultat impresionați și, la final, au aplaudat cu emoție.

„Doamne, cât de frumos și-au scris una celeilalte”, a zis Nelu Cortea.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au îmbrățișat cu drag și cu greu și-au putut stăpâni lacrimile de emoție.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Cum arăta Bie Adam de la America Express înainte să fie celebră. Imagini de colecție cu tânăra la începutul carierei de ... America Express, 1 martie 2023. Ce echipă a câștigat imunitatea. Cum arată clasamentul în a patra zi petrecută în Columb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x