Antena Căutare

America Express, 10 decembrie 2023. Vlad Huidu, gestul neașteptat care l-a uluit pe Romică Țociu. De ce a venit Poliția

Vlad Huidu a făcut un gest complet neașteptat, fără reținere, în episodul 33 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 10 decembrie 2023. Romică Țociu a fost uluit de ceea ce a putut să facă soțul Giuliei Anghelescu.

colaj foto cu romica tociu si vlad huidu la america express sezonul 6 Galerie
Vlad Huidu a devenit coelg de echipă cu Romică Țociu în ediția 33 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

Ediția 33 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 10 decembrie 2023, a început cu o veste de proporții pentru concurenți. Aceștia au aflat de la Irina Fodor că urmează să plece în cursă într-o nouă formulă.

A urmat o misiune care le-a dat mari bătăi de cap. Perechile de vedete au fost puse să completeze un rebus, fiind ajutați de oamenii din Argentina. Nervii și presiunea competiției și-au pus amprenta rapid asupra lor.

Citește și: Cum se înțeleg Mike și fiica Iuliei Albu: „Au mai avut neînțelegeri”. Ce relație are concurentul America Express cu Mikaela

De asemenea, unora le-a fost ușor să rezoneze cu noul coleg de echipă, în timp ce alții s-au adaptat foarte greu situației. În plus, din piesaj nu au lipsit nici gesturile neașteptate ale concurenților.

Vlad Huidu l-a surprins pe Romică Țociu cu fapta lui, chiar atunci când au fost puși să găsească numărul de raze ale soarelui de pe steagul Argentinei. Soțul Giuliei Anghelescu a atras imediat atenția unui polițist.

La ce gest uluitor a apelat Vlad Huidu în ediția 33 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 10 decembrie 2023

Pentru că este o persoană foarte descurcăreață și ambițioasă, Vlad Huidu nu a stat prea mult pe gânduri când a văzut un steag imens al Argentinei agățat. Acesta l-a dat jos pentru a număra razele de soare.

Lui Romică Țociu nu i-a venit că creadă când a văzut ce face soțul Giuliei Anghelescu: „Eu am crezut că e nebun, nu am crezut o clipă că-l dă jos!”.

„Ce crezi că am făcut?! Am tras de steag și l-am coborât”, a mărturisit concurentul.

Mai mult, gestul său a captat privirile unui polițist, care a decis să meargă către steag pentru a vedea ce se întâmplă. Momentul a fost surprins de camerele de filmat, iar telespectatorii s-au amuzat copios.

Citește și: America Express, 6 decembrie 2023. Cine a fost eliminat. Ada și Tony Galeș au ajuns pe ultimul loc și părăsesc Drumul Soarelui

„Ăla stătea și fluiera, când a văzut că steagul coboară... a venit la noi. Noi număram, el trăgea de steag! I-am dat peste mână. O fi zis că suntem de la nebuni sau că vrem să furăm steagul”, a evidențiat Romică Țociu.

Vlad Huidu și actorul au pierdut mult timp la număratul razelor de soare de pe steag. Aceștia au vrut să se asigure că au răspunsul corect, fapt pentru care au numărat de mai multe ori elementele de pe pânză.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 10 decembrie 2023. S-au schimbat echipele pe Drumul Soarelui. Cu cine vor merge în cursă concurenții... America Express, 10 decembrie 2023. Irina Fodor, nevoită să intervină într-o cursă. Ce au pățit Mike și Cătălin Țociu în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x