Antena Căutare

America Express, 11 decembrie 2023. Laura Giurcanu a fost enervată de gestul făcut de Iulia Albu și Giulia Anghelescu

În ediția 34 a emisiunii America Express, concurenții au fost nevoiți să își găsească un loc de cazare. Laura Giurcanu a fost enervată de gestul făcut de Iulia Albu și Giulia Anghelescu.

Colaj cu Giulia Anghelescu, Iulia Albu și Laura Giuranu la America Express în timp ce căutau cazare Galerie
În ediția 34 a emisiunii America Express, concurenții au fost nevoiți să își găsească un loc de cazare | Antena 1

După o zi plină de tot felul de misiuni dificile și după un joc de amuletă palpitant, echipele au fost nevoite să își caute cât mai repede cu putință un loc de cazare. Acesta a fost momentul în care au ieșit scântei între Laura Giurcanu, Iulia Albu și Giulia Anghelescu. Ulterior, o întâmplare nebănuită a avut loc pe drum.

Laura Giurcanu a fost enervată pe gestul făcut de Iulia Albu și Giulia Anghelescu, în ediția 34 a emisiunii America Express sezonul 6

Obosiți după o zi plină de misiunii, concurenții au fost nevoiți să își caute un loc de cazare. Între Iulia Albu și Laura Giurcanu a avut loc un schimb acid de replici.

„Ne-a răspuns o doamnă când am sunat la o casă și, foarte simpatică, a încercat să ne ajute, dar casa ei e plină”, a zis Laura Giurcanu.

„În timp ce noi vorbeam cu această doamnă drăguță au apărut și Giulia și Iulia, care au căutat cazare la casa unde am sunat de mai multe ori, dar la care nu a răspuns nimeni”, a completat Aris Eram.

Citește și: America Express, 10 decembrie 2023. Alexia Eram a izbucnit în lacrimi și a făcut confesiuni emoționante. Ce a urmat la careu

La un moment dat, în curte și-a făcut apariția o doamnă în vârstă, îmbrăcată într-un halat. Supărat că cealaltă echipă a primit răspuns, Aris nu și-a putut stăpâni reacția:

„Ne-ați furat vecinii!”, a zis el.

„Noi am sunat acolo, să știți. Și până s-a mișcat doamna ați apărut voi.

„Ne pare rău”, a fost replica Iuliei Albu.

„Nu vă pare rău”, a zis Laura.

Citește și: America Express, 10 decembrie 2023. Vlad Huidu, gestul neașteptat care l-a uluit pe Romică Țociu. De ce a venit Poliția

„Așa e, nu ne pare rău! Dar ne cerem scuze oricum!”, a zis iulia.

„Iulia, ești o hoață în continuare”, a fost ultima replică a Laurei.

Doamna nu le-a putut găzdui pe cele două. N-a durat mult și ceva neașteptat s-a întâmplat. Giulia a rugat un șofer să le ofere cazare, iar tânărul a făcut o glumă răutăcioasă.

„Ți-ai bătut joc de mine”, a zis Giulia Anghelescu supărată.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Laura Giurcanu, povestea din spatele rujului roșu purtat în cursa alături de Aris Eram. Cum a explicat gestul controvers... America Express, 11 decembrie 2023. Alexia Eram și Sânziana Negru au refuzat un loc de cazare când au văzut ce li se ofe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x