Antena Căutare

America Express, 12 decembrie 2023. Ce echipă a câștigat jocul de amuletă. Ce reacții au avut celelalte echipe

Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat jocul de amuletă, în ediția 35 a emisiunii America Express sezonul 6.

Colaj cu Irina Fodor și cele trei echipe calificate la jocul pentru amuletă de la America Express Galerie
Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat jocul de amuletă, în ediția 35 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

În ediția din 12 decembrie 2023, trei echipe s-au calificat la un joc de amuletă dificil, dar extrem de interesant. La final, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat. Victoria s-a lăsat cu discuții aprinse la careu.

Ce echipă a câștigat jocul de amuletă în ediția 35 a emisiunii America Express sezonul 6, din 12 decembrie 2023

După o seară ce s-a terminat la ore târzii, cu o misiune, concurenții s-au putut odihni. La jocul pentru amuletă s-au calificat trei echipe, formate din Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Aris și Alexia Eram și Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

„Zona în care suntem este un sit de o importanță arheologică și aici, timp de multe decenii, s-au făcut descoperire și se fac în mod constant. În 2022 s-a descoperit că zona Cerro Intihuasi era un cimitir indigen, care aparținea triburilor sanaviron. Principala atracție o reprezintă o serie de picturi rupestre. Sunt cele mai bune izvoare istorice, sunt cele mai bune dovezi ale popoarelor pre-columbiene, iar scopul jocului este să găsiți o serie de pietre în acest sit. Pietrele au desenate aceste picturi rupestre și voi trebuie să le recunoașteți. Unul dintre voi va sta aici și își va îndruma colegul care caută bucățile de mozaic, pentru că, la sfărșit, va trebui să alcătuiți un puzzle”, a explicat Irina Fodor.

Citește și: America Express, 12 decembrie 2023. Alexia Eram a făcut un gest neașteptat în timpul jocului pentru amuletă. Toți s-au mirat

Giulia, Alexia și Laura au plecat să caute piesele pentru puzzle, în timp ce Vlad, Aris și Sânziana au oferit indicații importante pentru colegul lor de echipă.

Deși Aris și Alexia au chemat-o de câteva ori pe Irina Foodr, crezând că au terminat, victoria a mers la echipa formată din Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, căci ei au oferit varianta corectă de puzzle.

„Ești fantastică, jur! Băi, ești fantastică!”, a exclamat Vlad fericit.

„Soția mea confirmă încă o dată că e cea mai tare!”, a mai zis el apoi.

Citește și: America Express, 11 decembrie 2023. Cătălin Țociu s-a pus în genunchi și a fost la un pas să cedeze. Ce s-a întâmplat

„Nu pot să cred că nici amuleta asta nu este a noastră! E clar că nu suntem buni la puzzle-uri”, a conchis Alexia.

După această victorie, cei prezenți la careu au încercat să ghicească cine a câștigat.

„Sper că nu ești obraznic, Aris”, a glumit Țociu, care a crezut că învingătoare au fost Laura șiș Sânziana.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 12 decembrie 2023. Alexia Eram a făcut un gest neașteptat în timpul jocului pentru amuletă. Toți s-au m... America Express, 12 decembrie 2023. Iulia Albu a răbufnit când a aflat ce ordine a stabilit Vlad Huidu la plecarea echip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x