Antena Căutare

America Express, 11 decembrie 2023. Cătălin Țociu s-a pus în genunchi și a fost la un pas să cedeze. Ce s-a întâmplat

Cătălin Țociu s-a pus în genunchi și a răbufnit, fiind la un pas de-a ceda. Camerele de filmat au surprins totul, în ediția 34 a emisiunii America Express sezonul 6.

Colaj cu Romică Țociu în genunchi, făcând autostopul alături de Mike la America Express Galerie
Cătălin Țociu s-a pus în genunchi și a răbufnit, fiind la un pas de-a ceda | Antena 1

Concurenții au avut parte de o extrem de dificilă, în ediția 34 a emisiunii America Express sezonul 6, difuzată pe 11 decembrie 2023. După ce au avut de îndeplinit o misiune la Indio Froilan, echipele au mers în alt punct de întâlnire, unde au avut de cântat un fragment muzical, de făcut rost de obiecte necesare pentru un ritual dedicat lui Gauchito și de găsit altarul cu pricina.

Pe drum, în timp ce făcea autostopul alături de Mike, Cătălin Țociu s-a pus în genunchi și a fost la un pas să cedeze. Camerele de filmat au surprins totul, la America Express sezonul 6.

Cătălin Țociu s-a pus în genunchi și a fost la un pas să cedeze, în ediția 34 a emisiunii America Express sezonul 6, difuzată pe 11 decembrie 2023

Ziua a început în forță pentru concurenți cu o misiune inedită la Indio Froilan.

„Ați ajuns la un loc foarte important pentru Argentina. Este locul de naștere al tobelor bombos, o tobă de lemn folosită pentru acompaniamentul muzicii chacarera și pentru ceremoniile religioase. Este un adevărat simbol al culturii gaucho. Indio Froilan este cea mai renumită fabrică de bombos din țară și localnicii îl numesc Stradivariusul tobelor bombo. E păcat că ajungeți până aici să nu aveți un asemenea instrument, doar că trebuie să vi-l faceți singuri. Fabricarea lui este o adevărată artă și fiecare mișcare contează pentru calitatea sunetului”, a transmis Irina Fodor pe mission board.

Citește și: America Express, 11 decembrie 2023. Laura Giurcanu a fost enervată pe gestul făcut de Iulia Albu și Giulia Anghelescu

După ce și-au construit o bombo, concurenții au avut de cântat la instrumentul construit, pentru a primi plicul cu următoarele indicații. Mai departe, echipele au avut de făcut rost de obiecte necesare pentru ritualul dedicat lui Gauchito și de găsit altarul dedicat acestuia.

De fiecare dată, autostopul a adus numeroase bătăi de cap. Atunci când Romică și Vlad au găsit o mașină, Cătălin Țociu și Mike au devenit destul de descumpăniți.

„Stai, mă! Ce oți avea? Sunteți nebuni la cap?!”, a exclamat Cătălin, supărat că nicio mașină nu oprește la autostop.

Citește și: America Express, 11 decembrie 2023. Alexia Eram și Sânziana Negru au refuzat un loc de cazare când au văzut ce li se oferă

„Te rog eu frumos, mă pun în genunchi, fac ca toate spumele, am luat toate metodele, oprește careva, că nu mai pot! Stai puțin! Puțin! Stai acolo!”, a țipat el nervos, descumpănit, la un pas că cedeze psihic.

„Suntem într-o situație dificilă. Până acum l-am văzut pe Cătălin calm, acum e nervos”, a mărturisit Mike la testimonial.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 11 decembrie 2023. Romică Țociu a recurs la un gest neașteptat la autostop. Ce a făcut concurentul... America Express, 11 decembrie 2023. Irina Fodor a anunțat care este prima echipă care s-a reîntregit. Ce veste a dat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x