Antena Căutare

America Express, 12 februarie 2023. Ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan după ce a băut poțiunea cu alcool: „Paletă plecăm de aici!”

În ediția 17 din America Express, de pe 12 februarie 2023, concurenții au fost puși să bea alcool pur la o probă pentru a duce la bun sfârșit misiunea. Iată ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan după ce a consumat „poțiunea” primită.

colaj foto cu andreea balan si andreea antonescu la america express Galerie
Andreea Bălan și Andreea Antonescu au trecut prin numeroase peripeții la America Express | Antena 1

Greul nu a trecut pentru echipele rămase în competiția de pe Drumul Aurului. După ce au urcat vârful unei piramide și au trecut testul Irinei Fodor, concurenții au primit o nouă provocare în cursa din Guatemala.

Perechile de vedete au făcut autostopul pentru a ajunge cât mai rapid în parcul de pe insula Flores. Mai mult decât atât, echipele au fost puse să învețe un poem mayaș pe care să-l recite în fața judecătorului pentru a primi o poțiune cu alcool.

Cei care au rostit cuvintele corect au fost răsplătiți cu un pahar cu alcool pur pentru a prinde curaj pe traseu. De asemenea, Andreei Antonescu nu i-a venit să creadă că băutura este atât de tare.

Citește și: America Express, 12 februarie 2023. Irina Fodor, veste neașteptată în prima zi din Guatemala. Ce a pățit Cătălin Scărlătescu

„Zici că-i țuică. Paletă plecăm de aici! Aoleu, mi-e rău!”, a mărturisit concurenta.

Hai să vezi întreagă ediție pe AntenaPLAY.

Ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan în ediția 17 din America Express de pe 12 februarie 2023, după ce a băut poțiunea cu alcool

Următorul plic primit după ce recită corect poemul conține poza unei case din Flores pe care trebuie să o găsească. Acolo vor primi o ecuație în sistemul numeric mayaș pe care trebuie să o rezolve. În plus, răspunsul trebuie să fie arătat proprietarei locuinței.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au întâmpinat unele probleme la misiune. Se pare că poțiunea pe care au primit-o le-au adus mai multă bucurie. De asemenea, Andreea Bălan nu și-a mai putut stăpâni hohotele de râs în timp ce colega ei făcea calcule.

„Eu am simțit poțiunea magică!”, a spus artista.

Citește și: America Express, 8 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, îndemnați să se căsătorească. Cum au reacționat

„Eu eram așa, cu o bucată Andreea Bălan lângă mine care era foarte entuziastă și cu ecuația. Deci m-a luat o amețeală, nu știu ce era ai, dar îmi e rău tare. Nu mai râde! (...) M-a lovit în cap de m-a nenorocit”, a zis Andreea Antonescu.

„Am văzut că pe tine te pierd!”, i-a mai spus artista colegei sale de echipă.

„Nu mă împinge că nici eu nu sunt mai brează”, a fost replica Andreei Antonescu către Andreea Bălan.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 12 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu a trecut prin momente dificile. Doina Teodoru a încercat să-l aj... America Express, 12 februarie 2023. Cine a câștigat primul joc de amuletă din Guatemala. Ce avantaj suprem au primit con...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x