Antena Căutare

America Express, 8 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, îndemnați să se căsătorească. Cum au reacționat

În căutare de cazare, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au ajuns la Biserică, însă au fost surprinși de ceea ce li s-a întâmplat acolo. Cei doi au avut o reacție indedită când au venit vorba despre căsătorie.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au ajuns la o biserică în căutare de cazare, la America Express

Antena 1

În timp ce colegii lor imuni sărbătoreau la cazare, celelalte echipe au fost nevoite să își caute cazare în casele localnicilor. Pentru că afară se înoptase deja, aceștia își doreau să găsească mai repede un acoperiș deasupra capului, iar la sfatul unor doamne întâlnite pe stradă, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au ajuns la Biserică.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 6 februarie 2023. Melinda a renunțat la tricou din cauza căldurii. Cum a reacționat Puya: „Așa dezbrăcată stai?”

Cum au reacționat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru când au fost îndemnați să se căsătorească, la America Express ediția 16 din 8 februarie 2023

Ajunși acolo, cei doi concurenți care formează și un cuplu au întrebat dacă pot fi cazați înauntru, dar nu se așteptau la ce a urmat. Înițial, oamenii Bisericii i-au întrebat dacă sunt catolici și au răspuns că da, așa că după mai multe negocier, părintele le-a oferit o cameră la hotel, plătită de el.

„Mie nu mi-a venit să cred”, a mărturisit Scărlătescu.

Însă, chiar înainte de a pleca, oamenii Bisericii cu care au vorbit i-au îndemnat pe cei doi să se căsătorească. Aceștia nu au avut prea multe de spus, iar în timp ce Doina a izbucnit în râs, Cătălin deja plecase.

„Auzi, Cătălin. Striga după tine că e important să ne căsătorim. Zic: e plecat, a plecat de mult”, i-a spus Doina iubitului ei.

„A zis că vine și nu mai vine”, adăugat, glumind, și chef-ul.

Citește și: America Express, 7 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre greșelile din trecutul său. Ce i-a mărturisit Bie mamei

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 8 februarie 2023. Ovidiu Buta și-a sărbătorit ziua de naștere la cazare. Ce cadou i-au făcut Bordea și ... America Express, 8 februarie 2023. Ce echipe intră la cursa pentru ultima șansă. Gestul superb făcut de Ovidiu și Joaqui...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x