Antena Căutare

America Express, 13 decembrie 2023. Iulia Albu și Mike au fost eliminați de pe Drumul Soarelui. De ce a plâns Alexia Eram

Iulia Albu și Mike au fost eliminați în ediția 36 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023. Ceilalți concurenți au avut o reacție neașteptată când au văzut soarele roșu. Iată motivul pentru care Alexia Eram a izbucnit în lacrimi.

colaj foto cu irina fodor, poza cu fratii eram, poza cu mike si iulia albu si poza cu romica si catalin tociu Galerie
O echipă a fost eliminată în ediția 36 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

Cursa pentru ultima șansă din ediția 36 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023, a adus o eliminare pe micile ecrane ale telespectatorilor. Iulia Albu și Mike au fost nevoiți să părăsească emisiunea, după ce totemul din cufăr a fost roșu.

Lupta de pe traseu a fost strânsă între cele trei echipe. Concurenții au luptat cu toate „armele” pentru a rămâne în concurs. Semifinala reality show-ului se apropie cu pași rapizi, însă locurile sunt limitate.

Probele au devenit mai dificile, însă perechile de vedete au făcut față cu brio provocărilor de pe traseu. Iulia Albu și Mike s-au întrecut cot la cot cu alți concurenți puternici și hotărâți precum Aris și Alexia Eram, dar și Romică și Cătălin Țociu.

Citește și: America Express, 6 decembrie 2023. Cine a fost eliminat. Ada și Tony Galeș au ajuns pe ultimul loc și părăsesc Drumul Soarelui

În ciuda tensiunilor apărute în cursă, echipele s-au descurcat de minune. Irina Fodor a dat startul misiunilor din ediția 36 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023, cu o probă de dans.

Mai apoi, concurenții au organizat o petrecere de absolvire pentru un student din Argentina, ca spre final să își pună la încercare abilitățile de profesori. De altfel, deznodământul demonstrează faptul că timpul este important într-o astfel de competiție.

Cum au reacționat Iulia Albu și Mike când au aflat că sunt eliminați de la America Express sezonul 6, în ediția de pe 13 decembrie 2023

Echipele au început să își facă apariția, rând pe rând, în fața Irinei Fodor după ce au îndeplinit misiunile de la cursa pentru ultima șansă. Emoțiile s-au simțit la cote maxime în rândul tuturor concurenților atunci când prezentatoarea TV a început să spun ordinea în care perechile au ajuns la ea.

Giulia și Vlad au rămas uluiți când au văzut că Alexia Eram își stăpânește cu greu lacrimile. Tânăra nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns din cauza presiunii cursei, înainte de a afla dacă rămâne sau nu în aventura din America Express.

„Știu că este o seară grea pentru voi toți și nu vreau să ne despărțim de nimeni. Niciuna dintre aceste trei perechi nu merită să plece acasă!”, a anunțat Irina Fodor.

Așadar, prima echipă care intră în semifinala sezonului 6 America Express este formată din Romică și Cătălin Țociu. Cei doi au ajuns la prezentatoarea TV cu mult înaintea celorlalte două perechi.

Citește și: America Express, sezonul 6. Sonia Simionov și Iuliana Pepene au fost eliminate de la America Express, în ediția din 22 noiembrie

Alexia și Aris Eram sunt următorii concurenți care vor ajunge în noua etapă a concursului. Tânăra a avut o reacție neașteptată la aflarea veștii.

„Eram în stare de șoc!”, a spus Aris Eram.

În concluzie, Iulia Albu și Mike au fost eliminați de pe Drumul Soarelui la America Express, sezonul 6, în ediția de pe 13 decembrie 2023. Celor doi nu le-a venit să creadă când au văzut bucuria de pe fețele colegilor de competiție.

„Mi-a părut rău de Mike și de Iulia. Mă așteptam să fie roșu soarele!”, a mărturisit Romică Țociu.

„Nu aveam nicio surpriză, eu deja am pus pariu. Am câștigat două sticle de vin”, a spus Mike.

„În sfârșit e o seară bună!”, a fost replica neașteptată a Sânzianei Negru.

„Ei sunt o pereche atât de energică și misterioasă! Au o dragoste cu năbădăi, din acelea ca în filme. Pe noi ne-au uimit de multe ori, s-au autodepășit, și-au întrecut limitele, dar ăsta este jocul. Asta se întâmplă pe Drumul Soarelui”, a mărturisit și Irina Fodor.

„Iuliana și Sonia venim să mâncăm homarul ăla!”, a anunțat Iulia Albu.

„E groasă cu Romică!”, a fost replica pe care i-a zis-o Alexia Eram Sânzianei Negru.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 13 decembrie 2023. Alexia Eram a fost la un pas să cedeze, chiar în cursa pentru ultima șansă. Ce a zis... Romică Țociu, mesaj în mediul online după ce a fost votat la cursa pentru ultima șansă. Ce postare a făcut actorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x