Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Sonia Simionov și Iuliana Pepene au fost eliminate de la America Express, în ediția din 22 noiembrie

Eliminare America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția din 22 noiembrie 2023. Iuliana Pepene și Sonia Simionov au fost eliminate de la America Express! A fost cursa de bilanț, cursa intensă la finalul căreia una dintre cele trei echipe ajunse la ultima șansă a spus rămas-bun Ecuadorului. Zeul Soare nu a fost îndurător și s-a arătat roșu pentru Sonia Simionov și Iuliana Pepene! Află ce s-a întâmplat în seara plecării celor două colege de la Observator.

colaj foto sonia simionov si iuliana pepene eliminate de la america express sezonul 6 ediția 23 din 22 noiembrie 2023 Galerie
Irina Fodor a anunțat că soarele e roșu, iar Sonia Simionov și Iuliana Pepene au fost eliminate de la America Express, sezonul 6 ediția 23 din 22 noiembrie 2023 | Antena 1

Eliminare America Express, 22 noiembrie. Echipa formată din Iuliana Pepene și Sonia Simionov a ajuns ultima la Irina Fodor și a pierdut cursa, iar totemul din cufăr s-a arătat roșu. Inima continentului sud-american bate în ritm sălbatic pe un traseu fabulos, Drumul Soarelui, care încă de la început le-a oferit celor două concurente experiențe fabuloase care le-au îmbogățit viața și le-a dat ocazia să-și practice meseria stârnindu-le la orice pas curiozitatea și foamea de informații.

Au descoperit o altă față a lumii, cu alte contraste, un tărâm cu mulți sfinți și diavoli, o lume a întunecatelor carteluri, dar și a celor mai frumoși latini, o țară zguduită și azi de luptele dintre Guvern și gherile în Columbia, dar și o lume a triburilor străvechi și peisaje parcă desprinse din basme, în inima fostului imperiu Incaș, centrul Lumii Noi, unde au descifrat ritualuri și mistere - pe scurt, un curcubeu cuceritor de senzații tari: Ecuador, locul unde parcursul lor în competiția America Express a luat sfârșit.

Cursa pentru ultima șansă s-a dovedit a fi o provocare intensă și dificilă pentru toate echipele, iar în acest episod, Iuliana Pepene și Sonia Simionov au ajuns ultimele la Irina Fodor, marcând astfel sfârșitul drumului lor în cel mai dur reality show. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Eliminare America Express. Iuliana Pepene și Sonia Simionov părăsesc Drumul Soarelui, în ediția din 22 noiembrie 2023

Eliminarea celor două colege de la Observator a avut loc în urma unor provocări dificile, care au pus la încercare abilitățile fizice și strategice ale tuturor echipelor participante la cursa pentru ultima șansă. Cu toate eforturile lor și cu toată determinarea de a rămâne în competiție, au ajuns ultimele, iar Soarele a fost roșu, ceea ce înseamnă că aventura lor în America Express s-a încheiat aici.

„Am ajuns la jumătate și nu numai la jumătatea întregului parcurs, ci și la jumătatea parcursului prin Ecuador. Mai avem aici doar două etape, iar apoi continuăm cursa către Buenos Aires”, anunță Irina Fodor, la careu, înainte de a dezvălui cine a ajuns pe ultimul loc.

Alexia și Aris a fost prima echipă care a ajuns la Irina Fodor. Cea de-a doua echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost formată din Romică și Cătălin Țociu. Vestea că el împreună cu fiul său au ajuns pe al doilea loc a fost un șoc puternic: „În momentul ăla…Eu care am reacții de obicei și sunt un tip care lucrează cu reacțiile, pentru că asta e meseria mea, am rămas mut. Zici că m-a trăsnit!”

Ultima echipă ajunsă la Irina Fodor a fost formată din Iuliana Pepene și Sonia Simionov. “Pe mine nu m-a impactat vestea cât m-au impactat privirile celorlalți, care nu se așteptau”, a spus Iuliana Pepene. Cufărul adăpostea Soarele care s-a arătat roșu în ediția din 22 noiembrie.

Momentul eliminării a fost unul emoționant, atât pentru cele două jurnaliste, cât și pentru colegii lor din competiție. Iuliana Pepene și Sonia Simionov au spus adio aventurii de pe Drumul Soarelui, exprimându-și recunoștința pentru experiența trăită: „Noi ne-am bucurat, ne-a plăcut. N-am fost tristă! Am avut un strop, așa, de dezamăgire, pentru că știu că mai aveam multe de arătat în concursul ăsta și o mare de bucurie că o să ajung acasă. Îmi e dor de casă!”, a spus Iuliana Pepene.

„Nu e un moment de bucurie, dar niciun moment de tristețe. Mergem acasă, eu o să mă duc la restaurantul meu preferat, o să aleg un homar viu și o să cer să mi se facă fript, așa cum îmi place mie cel mai mult. Mie îmi pare rău doar pentru că sunt convinsă că mai aveam lucruri de demonstrat amândouă”, a spus Sonia Simionov Suntem super mândre de noi!”, au mai spus cele două.

Aventura continuă pentru celelalte echipe, iar competiția se intensifică pe măsură ce Drumul Soarelui își urmează cursul spre Buenos Aires.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Giulia și Vlad au câștigat jocul de amuletă și Joker-ul la America Express. Concurenții, șocați de provocările junglei amazoniene

America Express, sezonul 6. Alexia și Aris nu au vrut să plece imediat de la probă. Gestul celor doi a fost apreciat de ... America Express, lider de audiență. Iuliana Pepene și Sonia Simionov și-au încheiat aventura pe Drumul Soarelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x