Antena Căutare

America Express, 13 februarie 2023. Cine a câștigat prima imunitate din Guatemala. Nimeni nu se aștepta la asta

În ediția 18 din America Express, de pe 13 februarie 2023, echipele s-au „luptat” pentru a câștiga prima imunitate din Guatemala. Hai să vezi ce concurenți au ajuns pe primul loc la Irina Fodor, obținând beneficiile imunității.

Colaj cu echipele din America Express Galerie
În ediția 18 din America Express, de pe 13 februarie 2023, echipele s-au „luptat” pentru a câștiga prima imunitate din Guatemala | Antena 1

Cursa de pe Drumul Aurului continuă pentru cele 7 echipe rămase în competiție. După primul joc de amuletă din Guatemala câștigat de Puya și Melinda, concurenții au primit o nouă provocare din partea Irinei Fodor.

Ediția 18 din America Express, de pe 13 februarie 2023, a început cu o nouă misiune dificilă pentru vedete. Așadar, echipele au plec pe traseu în ordinea stabilită la proba curățării porumbului din ediția precedentă.

De asemenea, concurenții au primit sarcina de a face rost de noi ingrediente: alune și chompipe din localitatea Dolores, și limes din San Jose Buena Vista, Livingston. Aceștia trebuie să muncească pentru a le obține.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, mesaj inedit pentru Sorin Bontea, din Guatemala. Ce a ținut să anunțe concurentul America Express

Tot luni seară, perechile de vedete au învățat să facă suc de lime. Odată ajunse la ferma „La Limonera”, echipele nu au stat pe gânduri și au urmat toți pașii din instrucțiuni: să recolteze lime, să care citricele cu un cal, ghidați de un fermier, și să stoarcă lime-urile.

Hai să vezi întreaga ediție pe AntenaPLAY.

Bie și Mikey Adam au câștigat prima imunitate din Guatemala, difuzată în ediția 18 din America Express de pe data de 13 februarie 2023

Bie și Mikey Adam au luat din nou pe toată lumea prin surprindere cu ambiția lor de pe Drumul aurului. Cele două au ajuns pe primul loc la Irina Fodor, motiv pentru care nu vor participa la prima cursă pentru ultima șansă din Guatemala.

Mai mult decât atât, concurentele se vor bucura de cazare, mâncare, bani și distracție departe de misiunile dificile. Deși competiția a fost una aprigă, acestea au reușit să dovedească tuturor că locul lor este în aventura din America Express.

Citește și: America Express, 12 februarie 2023. Melinda a primit o lecție de viață de la un localnic. Lui Puya nu i-a venit să creadă

Nu este prima data pe Drumul Aurului când obțin imunitatea. Cele două au mai trecut prin această experiență plăcută și în Mexic, unde au câștigat imunitatea mică.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă. De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 13 februarie 2023. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, accidentare dureroasă. Cei doi au trecut prin moment... America Express, 13 februarie 2023. Cine a câștigat al doilea joc de amuletă din Guatemala. Ce probă savuroasă au primit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x