Antena Căutare

America Express, 15 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, gestul care l-a înfuriat pe Jean Gavril. Ce au făcut

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au apelat la un gest complet neașteptat la cursa pentru ultima șansă, care l-a înfuriat pe Jean Gavril. Iată ce au făcut cele două pentru a îndeplini mai rapid o misiune.

colaj foto cu andreea balan si andreea antonescu si fratii gavril Galerie
În ediția 20 a emisiunii America Express, frații Gavril au dezvăluit ce i-a enervat la una dintre misiuni | Antena 1

Ediția 20 din America Express de pe 15 februarie 2023 a adus și o serie de momente tensionate între concurenți. De data aceasta, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au apelat la un gest care l-a deranjat destul de tare pe Jean Gavril.

După ce au mâncat ciudățenii și au căutat Loteria viselor, cele trei echipe de la cursa pentru ultima șansă au primit o nouă probă dificilă. Acestea au pornit către o altă destinație unde au de rezolvat un rebus. În plus, concurenții trebuie să se ajute de o hartă uriașă în relief a Guatemalei pentru a rezolva misiunea.

Pentru că „lupta” este un aprigă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au scos toate strategiile la iveală. Cele două au apelat la ajutorul unor localnici pentru a rezolva rebusul cât mai rapid, fără ajutorul hărții, ci cu doar câteva căutări pe Internet.

„Se căuta intens pe telefoane, trei telefoane în același timp. Oamenii erau acolo cu sufletul la noi”, au spus cele două.

Hai să vezi întreaga ediție pe AntenaPLAY.

Cum a reacționat Jean Gavril când a văzut că Andreea Bălan și Andreea Antonescu au apelat la o altă strategie în ediția 20 din America Express, de pe 15 februarie 2023

Gestul concurentelor a fost observat imediat de Jean Gavril care a sosit să facă următoarea probă. Acesta a rămas surprins de strategia la care au apelat Andreea Bălan și Andreea Antonescu, motiv pentru care replicile acide nu au întârziat să apară.

„În momentul în care am ajuns Andreea cred că avea rezolvate deja vreo 4-5 rebusuri”, a mărturisit Dinu Gavril.

Citește și: America Express, 14 februarie 2023. Ce a făcut Andreea Bălan, de dragul unei misiuni. De ce a râs Andreea Antonescu

„Se agățase de paznic sau de cineva de acolo care avea telefon. Pur și simplu stătea cu foaia cu întrebările așa și îi spunea lui ăla.”, a fost observația lui Jean Gavril.

„Păi cum, ma? Ele caută pe Google cu oamenii. De ce au mai venit la hartă, frate? Puteau să stea în Piață acolo. Nu-mi vine să cred că stau la gard și rezolvă rebusul”, a mai adăugat el.

Jean și Dinu Gavril s-au certat în ediția 20 din America Express, de pe 15 februarie 2023

Au ieșit scântei între Jean și Dinu Gavril în ediția 20 din America Express - Drumul Aurului, de pe 15 februarie 2023. Cei doi s-au certat în plină stradă, după ce un polițist s-a oferit să-i ajute cu un bilet de autobuz pentru a ajunge la următoarea destinație.

„Trebuie să mergem! E cursa pentru ultima șansă, îți dai seama!”, a spus Jean Gavril.

Dinu Gavril a acceptat ca până la urmă să meargă cu transportul în comun alături de fratele însă, însă tensiunile dintre cei doi au continuat și în autobuz.

Citește și: America Express, 14 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, martori la un accident de motocicletă. Ce s-a întâmplat

„Sper că nu stă atât la toate stațiile. Uite de asta nu voiam eu să mergem cu autobuzul”, a mai adăugat concurentul.

Jean Gavril a încercat să își liniștească fratele: „Dinu, Puya nici nu a ajuns la hartă”.

„Nu mă interesează, eu vreau să ajungem primii!”, i-a răspuns Dinu Gavril.

„Te-ai trezit tu optimist acum! Eram de râsul curcilor”, a mai fost replica lui Jean Gavril.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 15 februarie 2023. Ce au fost puse echipele să mănânce la cursa pentru ultima șansă. Nu le-a venit să c... America Express, 15 ianuarie 2023. Melinda, gest neașteptat în timpul unei misiuni. Ce au filmat camerele: „E dubios!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x