Antena Căutare

America Express, 14 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, martori la un accident de motocicletă. Ce s-a întâmplat

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost martori la un accident de motocicletă, chiar în timpul nopții. Camerele de filmat au surprins tot momentul din ediția 19 America Express de pe 13 februarie 2023.

colaj foto cu catalin scarlatescu, scarlatescu si doina teodoru si nelu cortea si catalin bordea, la america express Galerie
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au trecut prin momente neașteptate la America Express | Antena 1

Ediția 19 din America Express de pe 13 februarie 2023 le-a oferit noi momente tensionate și pline de suspans telespectatorilor. Concurenții au fost nevoiți să își caute cazare odată cu lăsarea serii, fapt care a adus și o serie de evenimente neașteptate.

În timp ce se plimbau pe o stradă, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost martorii unui accident de motocicletă. Cei doi au fost la un pas de pericol, însă au știut cum să gestioneze întreaga situație.

Citește și: America Express, 13 februarie 2023. Cine a câștigat al doilea joc de amuletă din Guatemala. Ce probă savuroasă au primit echipele

„Am intrat pe o stradă plină de câini, care nu mai erau prietenoși și ne lătrau. (...) Au început câinii să latre, am zis că mă întorc și dorm pe stradă.”, a mărturisit concurentul despre locul în care au căutat cazare.

Hai să vezi întreaga ediție pe AntenaPLAY.

Cum au reacționat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, după ce au văzut motociclistul căzut în ediția 19 din America Express de pe 14 februarie 2023

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au trăit o sperietură de zile mari în ediția 19 din America Express, de pe 14 februarie 2023. Cei doi au reacționat rapid când au văzut motociclistul care se prăbușește pe pământ.

„Frâne, vai de capul meu! M-am uitat la piciorul lui, era în poziție bună. Omul era doar speriat de la frână. Eu l-am văzut că era bine, el avea doar ochii beliți. Nu-l durea nimic, nu se ținea de nimic. Venea cu 25 km la oră, a pus o frână mai bruscă, i-a fugit spatele motocicletei și a căzut aia pe el. S-a julit pe la cot probabil”, a povestit concurentul despre evenimentul neașteptat.

Citește și: America Express, 13 februarie 2023. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, accidentare dureroasă. Cei doi au trecut prin momente cumplite

În urma accidentului, strada a început să se umple de oameni. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au profitat de această ocazie și au întrebat localnicii dacă îi pot găzdui pe timpul nopții.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, din nou lider de piață. Andreea Bălan și Andreea Antonescu îndură ploaia torențială într-o camionetă... America Express, 14 februarie 2023. Ce a făcut Andreea Bălan, de dragul unei misiuni. De ce a râs Andreea Antonescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x