Antena Căutare

America Express, 20 februarie 2023. Bie Adam și Mikey, lecție de viață de la o familie din Guatemala. Povestea ce le-a emoționat

Bie Adam și mama ei au fost găzduite de o familie modestă care le-a oferit o lecție de viață prețioasă. Tânăra a izbucnit în lacrimi atunci când a auzit povestea acestora și s-au emoționat cu toții.

Colaj cu Bie Adam și mama sa Galerie
Bie și Mikey au primit o lecție de viață de la o familie din Guatemala, la America Express | Antena 1

Cursa pentru prima imunitate din ultima etapă din Guatemala a fost una extrem de solicitantă pentru cele 7 echipe rămase în competiție, însă ziua a continuat cu noi provocări. După o nouă cursă contracronometru, tensiunea și-a spus cuvântul, dar au mai avut o ultimă provocare - aceea de a-și găsit cazare.

În timp ce echipa imună s-a bucurat pe beneficiile care vin odată cu cel mai râvnit premiu de pe Drumul Aurului, celelelalte echipe au mers din nou din ușă în ușă pentru a găsi un acoperiș deaspura capului.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 20 februarie 2023. Puya și Melinda, schimb de replici acide în stradă. Ce și-au reproșat: „Vrei să te potolești?”

Ce au găsit la cazare Bie Adam și mama ei la America Express, ediția 22 din 20 ianuarie 2023. Povestea de viață care le-a emoționat

Epuizate, Bie Adam și mama ei au ajuns în casa unei familii modeste care le-a oferit o lecție de viață prețioasă. Deși inițial au vrut să îl refuze pe cel care le-a oferit cazare din cauza condițiilor precare, după o privire mai atentă au hotărât să rămână acolo.

Capul familiei care le-a găzduit era lucrător în salubiritate, iar vloggerița a vrut să afle mai multe despre cum e viața lor în Guatemala, însă nu se aștepta la ce a urmat.

„Viața e foarte grea aici. Nu avem locuri de muncă. Sunt multe familii bogate aici, dar nu îi ajută pe cei sărci. Este vorba despre politică. Din acest motiv, mulți pleacă de aici. Merg în alte țări”, a povestit bărbatul.

De asemenea, acesta le-a mai dezvăluit că locuința în care stau le-a rămas de la părinții lor care le-au spus să rămână uniți indiferent de greutăți.

„Mă emoționează să văd cât de uniți sunteți. Mulțumim pentru tot”, le-a spus Bie cu ochii în lacrimi, făcându-l să plângă și pe cel care le-a gâzduit.

„Un zâmbet se împarte. Amabilitatea, la fel. Viața, la fel și sinceritatea. Cum spun părinții mei și frații mei, să nu lăsați pe nimeni fără acoperiș deasupra capului”, a mai spus acesta.

În timp ce unii dintre colegii lor încă nu își găsiseră cazare, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ajuns la hotel. Cu toate acestea, și ele s-au lovit de mici impedimente. Pentru că au mers să cumpere cadouri pentru fiicele lor, la cazare și-au dat seama că abia le ajung banii de la imunitate să plătească hotelul.

„O dată i-am numărat, o dată i-am aranjat. În ambele variante calculele au ieșit bune, 125. Restul sunt în piață. Ce? Vrei să mai mănânci?”, a povestit Andreea Antonescu.

„Cred că suntem singura echipă din competiția America Express care ajunge la hotel fără bani. Dacă mai stăteam un pic acolo, nu ne mai permiteam nici hotelul”, a mai spus ea.

Citește și: America Express, 20 februarie 2023. Concurenții și-au dat note în funcție de simpatii. Cum a reacționat Puya: „Mă așteptam”

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 20 februarie 2023. Puya și Melinda, schimb de replici acide în stradă. Ce și-au reproșat: „Vrei să te p... America Express, din nou lider de piață. Diseară, lupta pentru amuletă se dă pe cel mai adânc lac din America Centrală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x