Antena Căutare

America Express, 20 februarie 2023. Puya și Melinda, schimb de replici acide în stradă. Ce și-au reproșat: „Vrei să te potolești?”

Presiunea concursului și-a pus amprenta și asupra unuia dintre cele mai sudate cupluri din competiție. Cei doi nu au mai ținut cont de nimic și și-au aruncat cuvinte grele în timp spre următoarea misiune.

Colaj cu Puya și Melinda Galerie
Ritualul pentru Sfântul Maximon i-a adus pe Puya și pe Melinda în mijlocul unui nou conflict la America Exppress | Antena 1

După ce și-au oferit note, echipele au plecat mai departe în cursa la finalul căreia primele trei echipe se califică la jocul pentru amuletă. Presiunea competiției își pune din ce în ce mai mult amprenta asupra concurenților, iar asta a stârnit discuții aprinse în unele echipe. De data aceasta, cei care au avut un conflict în plină stradă au fost Puya și Melinda.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 20 februarie 2023. Cine a obținut imunitatea. Echipa care a câștigat primul bilet spre Columbia

Concurenții au făcut un Ritualul pentru Sfântul Maximon la America Express, ediția 22 din 20 februarie 2023. De ce s-au certat Puya și Melinda

Cele 6 echipe au avut de făcut un ritual pentru Sfântul Maximon – un sfânt aparte, care primește drept ofrande trabucuri și alcool. Drumul către el a fost unul mai anevoios pentru cei doi soți care au găsit cu greu casa ritualică potrivită.

Pentru că au greșit locul în care trebuiau să facă ritualul, aceștia nu au mai rezistat și au izbucnit, ceea ce a dus la un adevărat conflict.

„Am trecut de hotelul ăsta. Nu ai vrut să intri, ai zis că e un hotel. Trebuia să ai răbdare un pic. Nu ești atent”, i-a reproșat Melinda lui Puya.

„De ce nu ai zis tu: hai să intrăm?! (...) Tu unde erai?”, a răspuns și Puya.

„Cine se gândește că e într-un hotel? Unii au intrat, unii nu. Noi nu am intrat. Nu trebuie să facem atâta caz. Ești insuportabilă”, a mai spus el.

„M-ai și certat pentru că am zis cu hotelul”, a continuat soția sa.

„Vrei să te potolști?”, a încercat să încheie rapperul conflictul.

Citește și: America Express, 20 februarie 2023. Andreea Bălan, copleșită de emoții. Ce mesaj a primit de la fiicele ei, de ziua sa de naștere

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 20 februarie 2023. Concurenții și-au dat note în funcție de simpatii. Cum a reacționat Puya: „Mă aștept... America Express, 20 februarie 2023. Bie Adam și Mikey, lecție de viață de la o familie din Guatemala. Povestea ce le-a e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x