Antena Căutare

America Express 2023. Cine sunt semifinaliștii de pe Drumul Aurului. Ce echipe se luptă pentru un loc în Marea Finală

Trei echipe au intrat în semifinala America Express, luptându-se pentru un loc în Marea Finală de pe Drumul Aurului. Ei sunt semifinaliștii relity show-ului de la Antena 1, care vor continua să lupte în competiție.

Irina Fodor a anunțat care sunt echipele care au intrat în finala America Express

Antena 1

Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură ediția 36 din America Express, de pe 15 martie 2023. Trei echipe s-au întrecut într-o cursă unică, în mijlocul deșertului, pentru a obține un loc în etapa următoare a competiției.

Jean și Dinu Gavril, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au trecut prin probe spectaculoase, cunoscând o lume și o cultură cu totul aparte a triburilor din deșertul La Guajira.

Citește și: Semifinala America Express, 14 martie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă. Trei echipe s-au luptat pentru marele avantaj

Concurenții au fost puși la încercare de misiunile dificile, însă n-au renunțat nici măcar o secundă la cursă. Lupta dintre cele trei perechi de echipe a fost strânsă, însă inevitabilul s-a produs. Irina Fodor a anunțat o eliminare neașteptată la America Express, Jean și Dinu Gavril fiind perechea care părăsește competiția.

Cine sunt semifinaliștii America Express 2023

Prima echipă care a obținut biletul către etapa următoare a competiției din America Express a fost cea formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Acestea au obținut imunitatea în ediția 36 din America Express, de pe 15 martie 2023.

Cele două au scăpat de cursa pentru ultima șansă de pe Drumul Aurului, după ce au reușit să adune cele mai multe totemuri. Încă de la începutul etapei 9, Irina Fodor a dat vestea că perechea care îi va aduce cele mai multe totemuri va deveni imună.

Citește și: Semifinala America Express, 14 martie 2023. Concurenții au primit scrisori de la cei dragi. De ce a izbucnit în lacrimi Cortea

A doua echipă care se va lupta pentru un loc în Marea Finală America Expres 2023 este formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Parcursul acestora a fost de-a dreptul spectaculos, impresionând telespectatorii cu ambiția lor.

Printre semifinaliștii America Express 2023 se numără Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Artistele au demonstrat prin ambiție și perseverență că locul lor este în competiția de pe Drumul Aurului.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Semifinala America Express, 15 martie 2023. Ce echipă a fost eliminată. Jean și Dinu Gavril părăsesc competiția... Ce mesaj au transmis Jean Gavril și Dinu, fratele său, după ce au fost eliminați de la America Express. Fanii au reacțio...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Ultimele știri
x