Antena Căutare

Semifinala America Express, 12 martie 2023. Irina Fodor, veste neașteptată în etapa 9. Ce a anunțat prezentatoarea TV

Echipele rămase în competiția de pe Drumul Aurului au primit o veste neașteptată de la Irina Fodor în semifinala America Express, de pe 12 martie 2023. Iată ce se întâmplă cu perechea de vedete care adună cel mai mult aur în cursă.

colaj foto cu irina fodor, Galerie
Irina Fodor i-a surprins pe concurenți cu o veste neașteptată la America Express | Antena 1

Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatorii America Express. În competiția de pe Drumul Aurului au mai rămas 4 echipe: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean și Dinu Gavril, care se vor lupta pentru marele premiu.

Semifinala reality show-ului aduce pentru public și concurenți momente tensionate, dar și pline de suspans. Încă de la difuzarea ediției de duminică, 12 martie 2023, Irina Fodor a venit cu o veste neașteptată despre cursa din Columbia.

„Bun venit în țara realismului magic! Este o etapă în care vă veți concentra pe comori. Să știți că este vorba și de comori materiale, dar și de cele spirituale pe care ar fi păcat să le ratați în goana cursei. Lăsați instinctul să vă ghideze încep spre Marea Finală”, a spus prezentatoarea TV.

Citește și: America Express, 8 martie 2023. Puya, la un pas de a fi jefuit în timpul cursei pentru ultima șansă: „Te-a lovit?”

„Aș fi ipocrit să spun că am ajuns până aici și că nu îmi doresc să joc Finala!”, a adăugat Cătălin Scărlătescu.

Irina Fodor, anunțul care i-a luat prin surprindere pe concurenți în semifinala America Express de p 12 martie 2023. Ce se întâmplă cu echipa care adună cel mai mult aur

Echipele au aflat de la Irina Fodor că vor pleca în căutarea propriei comori. Concurenții vor fi nevoiți să găsească mai multe figuri de aur numite Dorados, care au diferite valori.

„Să vină cât mai mult aur la noi, la altceva am alergie”, a fost replica Andreei Antonescu, după anunțul prezentatoarei TV.

Mai mult decât atât, perechile de vedete au aflat că cine va aduna cel mai mult aur pe traseu o să obțină imunitatea. Vestea neașteptată a luat pe toată lumea prin surprindere, făcând competiția și mai aprigă pentru concurenți.

Citește și: America Express, 8 martie 2023. Concurenții au ajuns actori de „fotonovele”. Cum au jucat scenele pasionale

„Avem 5 tipuri de Dorados, iar ele au valori diferite. Fiți foarte atenți pentru că cine va avea cele mai multe Dorados va deveni imun! Puteți obține aceste figurine de aur săpând după ele, așa cum se găsesc toate comorile. Le puteți obține la misiuni, la jocuri sau le puteți găsi pe drum. (...) Așa vom calcula comoara voastră”, a mărturisit Irina Fodor.

„În semifinală au rămas echipe puternice, determinate, focusate!”, a adăugat Doina Teodoru.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Când are loc Finala America Express 2023. Data la care competiția de pe Drumul Aurului își află câștigătorii... Semifinala America Express, 12 martie 2023. Ce a pățit Cătălin Scărlătescu când s-a urcat în barcă. Camerele au filmat t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x