Antena Căutare

America Express, 26 februarie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă și ce avantaj a adus Jokerul

În ediția 25 a emisiunii America Express de la Antena 1, din 26 februarie 2023, trei echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă. La final, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat și ce bonus a adus Jokerul.

Irina Fodor și trei echipe din America Express la jocul de amuletă Galerie
În ediția 25 a emisiunii America Express de la Antena 1, din 26 februarie 2023, trei echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă | Antena 1

Trei echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă în ediția din 26 februarie 2023 a emisiunii America Express. Câștigătorii au primit la final și un Joker cu un avantaj important.

Cine a câștigat jocul de amuletă în ediția 25 a emisiunii America Express, in 26 februarie 2023. Ce avantaj a adus Jokerul dat de Irina Fodor

Frații Gavril, Puya și Melinda și Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au întrecut la un joc de amuletă inspirat dintr-un joc inventat de columbieni.

„Lupta nu se dă oricum, ci jucând cel mai popular joc din Columbia. Este inventat de columbieni, este motiv de mândrie națională și se numește tejo, un sport practicat de columbieni de mii de ani și care însumează tot ce e mai frumos la un sport, conform gusturilor populare. Este un joc care necesită forță, îndemânare, precizie, dispune și de efecte speciale și mai are ceva ce place tuturor: berea. Se poate bea în timpul jocului și face atmosfera mai veselă. Până la urmă, columbienii l-au inventat tot la băutură. Aveți un scop: primul Joker!”, a explicat Irina Fodor, în ediția 25 a emisiunii America Express, de la Antena 1.

Citește și: America Express, 26 februarie 2023. Nelu Cortea, la un pas să clacheze după ce i s-a făcut rău. Cătălin Bordea s-a speriat

În prima parte a jocului, unul dintre parteneri va sta în echilibru pe un stâlp, în timp ce colegul va avea de parcurs un traseu deplasându-se urcat pe niște lăzi de bere. La finalul traseului au de aruncat la țintă cu niște greutăți. Cine nimerește ținta poate răspunde la o întrebare despre partenerul său. Dacă răspunsul este corect, atunci colegul de echipă poate avansa pe stâlpul următor, pentru a ajunge astfel mai aproape de amuleta pusă în joc în ediția 25 a emisiunii America Express, din 26 februarie 2023.

„O să fie un joc greu”, a zis Jean Gavril, după ce a auzit regulile.

Cronometrul a pornit și Jean Gavril, Andreea Bălan și Puya au pornit să meargă pe lăzile de bere, în timp ce Melinda, Dinu Gavril și Andreea Antonescu au stat pe stâlpi.

Citește și: America Express, 26 februarie 2023. Concurenții, misiune „imposibilă” în autobuz. Ce a pățit unul dintre cameramani

Emoțiile au fost mari, însă toți și-au dat silința pentru a câștiga amuleta și Jokerul pus la bătaie Irina Fodor. Surprinzător a fost faptul că echipele au putut descoperi cât de bine se cunosc partenerii între ei, de fapt.

Dintre toți, Dinu și Jean Gavril s-au descurcat cel mai bine și au reușit să câștige amuleta.

„Cumva noi ne-am propus de la început să câștigăm trei amuleta. Una pentru el, una pentru mine și una pentru fata lui. Să aibă fiecare, deci noi dacă plecăm de aici fără 3 amulete înseamnă că nu ne-am făcut treaba”, a mărturisit Dinu Gavril, fericit de deznodământ.

La final, Irina Fodor a anunțat ce avantaj uriaș au câștigat cei doi concurenți, dar și faptul că mai există în joc doar 3 Jokeri.

„E primul nostru Joker!”, a zis Dinu, nerăbdător să tragă cartea și să vadă ce avantaj a primit.

„Poți să adaugi timp fiecărei echipe ajunse înaintea da la punctul de acordare a imunității. Câte 5 minute”, a fost Jokerul câștigat de cei doi frați, în ediția 25 a emisiunii America Express.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 26 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, luptă aprigă cu un porc. Ce a făcut Andreea Bă... America Express, 26 februarie 2023. Concurenții și-au schimbat partenerii. Care sunt noile echipe formate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x