Antena Căutare

America Express, 26 februarie 2023. Concurenții și-au schimbat partenerii. Care sunt noile echipe formate

În ediția 25 a emisiunii America Express, difuzată pe 26 februarie 2023, Irina Fodor a dat o veste neașteptată. Concurenții au fost puși să își schimbe partenerii, iar seara s-a terminat într-un mod emoționant, cu scrisori de dragoste.

Colaj cu echipele din America Express în diferite ipostaze Galerie
În ediția 25 a emisiunii America Express, difuzată pe 26 februarie 2023, Irina Fodor a dat o veste neașteptată | Antena 1

În ediția 25 a emisiunii America Express, concurenții și-au schimbat partenerul de echipă și au fost puși să scrie scrisori, lucru ce i-a emoționat din plin.

După ce frații Gavril au reușit să câștige amuleta și Jokerul, Irina Fodor a venit cu o nouă surpriză neașteptată pentru concurenți. Aceștia au fost puși să își schimbe partenerul de echipă, dar și să scrie scrisori, lucru ce i-a emoționat din plin.

Concurenții și-au schimbat partenerul de echipă la America Express, în ediția din 26 februarie 2023

După jocul de amuletă, câștigat de frații Gavril, Irina Fodor s-a întâlnit cu toate celelalte echipe și a anunțat faptul că următoarea misiune se va desfășura în Catedrala de sare, un loc frecventat de numeroși turiști din întreaga lume. Pentru a putea intra, echipele au fost puse să rezolve o ecuație cu numere romane, folosind informațiile oferite de Țuca. În timp ce încercau să afle răspunsul corect, echipele au ascultat și ce informații au mai fost oferite, căci acestea ajutau concurenții să obțină indicii importante pentru misiune.

Apoi, concurenții au intrat și au încercat să caute indicii și astfel au reușit să găsească câte un săculeț cu verighete și cu invitații la „nunta” prin care se vor forma noi echipe!

Citește și: America Express, 26 februarie 2023. Nelu Cortea, la un pas să clacheze după ce i s-a făcut rău. Cătălin Bordea s-a speriat

„America Express are plăcerea de-a vă invita la nunta lui Scărlătescu și a lui Mickey, astăzi, în Plaza Principal de Ubate”, a citit Doina pe unul dintre bilete.

„Eu, când am văzut verighetele, nu mi-a plăcut deloc treaba asta. De ce stau să mă joc de-a căsătoria?!”, a fost reacția avută de Cătălin Scărlătescu.

„Dacă stai să o iei în serios, da, probabil că te afectează. Eu am luat-o ca pe un joc”, a mărturisit Doina Teodoru, în ediția 25 a emisiunii America Express.

Andreea Antonescu a descoperit că noul ei partener este Puya, iar Andreea Antonescu va face echipă cu Jean Gavril.

„Moare Melinda! Melinda o să te bântuie. O să dormi cu Puya!”, s-a amuzat Andreea Bălan.

Citește și: America Express, 26 februarie 2023. Concurenții, misiune „imposibilă” în autobuz. Ce a pățit unul dintre cameramani

Dinu va face echipă cu Bie, iar Nelu Cortea cu Melinda. Când toți au reușit să formeze noile echipe, concurenții au pornit în căutarea unui loc de cazare.

Concurenții de la America Express au scris scrisori de dragoste pentru partenerii lor

După ce s-au liniștit și s-au odihnit puțin, înainte de-a se odihni, fiecare a primit șansa de-a scrie o scrisoare pentru partenerul lor.

„Știi cum e, rău cu rău, dar mai rău fără rău”, a mărturisit Puya.

„O să fie ciudat să nu dormim împreună, dar sperăm că e doar o noapte. Am scris o scrisoare scurtă, ca să nu devin emoțională. Nu pot să scriu asta cu inelul pe deget. Am scos verigheta”, a zis Doina Teodoru, într-un moment de sinceritate, la America Express.

„E greu între băieți să zici chestii de iubire, dar e jumătatea numai bună”, a zis Bordea despre Cortea.

Pentru Bie Adam, momentul a fost unul atât de emoționant încât a izbucnit în lacrimi. Dinu Gavril a consolat-o, apoi cei doi au început să se amuze pe seama „nunții” de mâine, de la America Express.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 26 februarie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă și ce avantaj a adus Jokerul... Bie Adam de la America Express a plecat de acasă la 18 ani. Motivul pentru care a recunoscut că a apelat la psiholog...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x