Antena Căutare

America Express, 26 noiembrie 2023. Alexia Eram a fost uimită atunci când a aflat cu câți bani trăiesc localnicii

Alexia Eram a fost extrem de uimită atunci când a descoperit cu câți bani supraviețuiesc localnicii din Guamote, Ecuador. Descoperă ce a făcut ea și Aris, în ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6.

Colaj cu Alexia și Aris Eram într-o piață de la America Express Galerie
Alexia Eram a fost extrem de uimită atunci când a descoperit cu câți bani supraviețuiesc localnicii din Guamote, Ecuador | Antena 1

În ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6, concurenții au fost puși să facă niște cumpărături pentru o familie din Guamote. Acesta a fost momentul în care Alexia Eram a realizat cu câți bani supraviețuiesc localnicii, dar și cât costă o nucă de cocos.

Alexia Eram a fost uimită atunci când a aflat cu câți bani supraviețuiesc localnicii din Guamote, Ecuador. Ce a aflat concurenta, în ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6

În ediția 24 a emisiunii America Express, cel de-al șaselea stage a adus concurenților mai multe misiuni interesante. La una dintre ele, echipele au primit o listă de cumpărături și incredibila sumă de un dolar, despre care Irina Fodor a spus că reprezintă bugetul pentru o săptămână al unei familii.

Citește și: America Express, sezonul 6. Alexia și Aris nu au vrut să plece imediat de la probă. Gestul celor doi a fost apreciat de locanici

„Livrările nu s-au terminat! Următoarea livrare va fi și cea mai importantă. O familie săracă are nevoie de ajutor pentru a cumpăra alimente pentru săptămâna care urmează. Se pare că Guamote este cel mai ieftin oraș din Ecuador. Familiile au trimis bugetul lor pe o săptămână, care este de un dolar. Trebuie să cumpărați cel puțin 6 alimente diferite de pe listă. Familiile vor fi recunoscătoare. Folosiți-vă talentul de negociator. Jocul de amuletă va avea loc în Gruta Catolica Virgen de Aqua Santa Maria din orașul Chunchi. Pe drum trebuie să vă opriți în orașul Tixan, la Gasolinera Tixan, de unde veți fi transferați din cauza unor alunecări de teren. Primele trei echipe care vor livra alimentele vor participa la jocul de amuletă. Familiile vă așteaptă împreună cu mine”, a scris Irina Fodor în plicul cu misiune.

Alexia Eram a fost șocată atunci când a descoperit că un dolar este suficient pentru ca o familie să trăiască, timp de o săptămână.

Citește și: America Express, 26 noiembrie 2023. Ce a zis Iulia Albu despre Alexia Eram, de față cu toți. Ce anunț a făcut Irina Fodor

Fără să mai stea pe gânduri, cei doi concurenți s-au apucat de căutat produsele de pe listă. Surpriza a fost mare atunci când au descoperit faptul că o nucă de cocos costă un dolar și jumătate, iar ei au un dolar la dispoziție pentru a lua cel puțin 6 produse diferite de pe listă.

„Un dolar pe săptămână mi se pare incredibil de puțin și noi cu un dolar trebuia să găsim minim 6 produse. Efectiv eu nu știu cum se descurcă o familie să mănânce o familie zi de zi, dacă un cocos costă un dolar și jumătate”, a mărturisit Alexia Eram, care apoi și-a văzut mai departe de misiune.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 26 noiembrie 2023. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au făcut un schimb acid de replici. Ce și-au spus... America Express, 26 noiembrie 2023. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au certat în timpul unei probe. Ce s-a întâmplat î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x