Antena Căutare

America Express, 26 noiembrie 2023. Ce a zis Iulia Albu despre Alexia Eram, de față cu toți. Ce anunț a făcut Irina Fodor

Cele șase echipe rămase în competiție s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a descoperi ce li s-a pregătit în cel de-al șaselea stage de la America Express sezonul 6.

Colaj cu Alexia Eram și Iulia Albu alături de alți concurenți America Express la careu Galerie
Cele șase echipe rămase în competiție s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a descoperi ce li s-a pregătit în cel de-al șaselea stage de la America Express sezonul 6. | Antena 1

În ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6, concurenții au aflat ce misiune le-a pregătit Irina Fodor. Acesta a fost momentul în care Iulia Albu a zis ceva neașteptat despre Alexia Eram, de față cu toți concurenții.

Ce a zis Iulia Albu despre Alexia Eram în ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6, de la Antena 1

„Dragilor, oficial am trecut de jumătatea Drumului Soarelui. Sunteți cele șase perechi care au atins această performanță. Și n-a fost ușor, dar voi ați reușit. Nici de aici încolo nu o să fie ușor, dar măcar bucurați-vă din plin de fiecare zi, de fiecare experiență și de peisaje, căci astfel de tablouri sunt unicat”, a anunțat Irina Fodor.

„Mai avețiț cinci etape. În această etapă peisajele se vor schimba dramatic, de la peste 4.000 de metri vom ajunge la nivelul 0, nivelul mării. În curând ajungem la Oceanul Pacific. În această etapă vom descoperi o altă față a Ecuadorului. Vom porni căutarea rătăcind printre rămășițele culturii inca, rătăcite prin munți. Iar apoi vom coborî vertiginos către perla Pacificului”, a mai adăugat prezentatoarea, care apoi a spus că are de gând să cheme niște prieteni.

„Are Irina niște prieteni prin America Latină...Nebunie! Când zice că trebuie să vină niște prieteni de-ai ei îți e și frică!”, a fost de părere Giulia Anghelescu.

Citește și: Care este numele din buletin al Giuliei Anghelescu. Motivul inedit pentru care soția lui Vlad Huidu și-a păstrat numele de fată

Au apărut trei doamne din cultura inca, îmbrăcate tradițional, având pe ele un șal mare, folosit la cărat diferite obiecte. Concurenții au fost anunțați că primesc și ei șaluri, iar acesta a fost momentul în care ceva neașteptat s-a întâmplat.

„Pentru că Alexiei îi vine foarte bine rozul sau verdele și fiindcă ne-am împrietenit în ultima vreme...”, a început Iulia Albu să spună despre Alexia Eram.

„Nu te lăsa impresionată, Alexia!”, a fost replica dată de Sânziana Negru.

Citește și: Alexia Eram, mesaj neașteptat după eliminarea Soniei Simionov și Iulianei Pepene de la America Express. Ce a transmis tânăra

„Noi am vrea albe!”, a zis Iulia Albu.

Tony Galeș a răbufnit atunci când a văzut cât de „schimbătoare” este strategia și atitudinea manifestită de echipa formată din Mike și Iulioa Albu, în ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6.

Apoi, și restul echipelor au ales câte o culoare de șal și Irina Fodor a împărțit mapele cu indicațiile pentru următoarele misiuni.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Diseară, de la 21:00, începe etapa a șasea la America Express: Drumul Soarelui, cu probe de foc: ”A fost o cursă nebună”... America Express, 26 noiembrie 2023. Giulia Anghelescu s-a enervat și a „explodat” de nervi. Ce i-a zis lui Vlad Huidu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Luni, 01.01.2024, 14:00
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Power Couple România, 26 februarie 2024. Cum a intervenit Dani Oțil atunci când Anamaria Ionescu i-a spus că i se face rău
Power Couple România, 26 februarie 2024. Cum a intervenit Dani Oțil atunci când Anamaria Ionescu i-a spus că i se face rău Luni, 26.02.2024, 21:50
Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Luni, 26.02.2024, 11:27
Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Ada Galeș și mama ei au pregătit o surpriză urmăritorilor lor. Cele două concurente de la America Express, sezonul 6 au făcut anunțul prin intermediul rețelelor sociale.

Vineri, 02.02.2024, 14:41
Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram a reușit să facă senzație la plajă după ce a renunțat la rochia pe care o purta și a apărut într-o ipostază îndrăzneață. Imaginea cu ea în bikini a făcut senzație.

Duminica, 21.01.2024, 13:13
Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă din sezonul 6 America Express, s-a pozat într-o ipostază romantică alături de iubitul ei, Mario Fresh. Cei doi au plecat în vacanță pentru momente de relaxare și odihnă, însă nu au uitat să își țină la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața lor.

Joi, 11.01.2024, 12:39
Ultimele știri
x