Antena Căutare

Alexia Eram, mesaj neașteptat după eliminarea Soniei Simionov și Iulianei Pepene de la America Express. Ce a transmis tânăra

Alexia Eram a transmis un mesaj neașteptat în mediul online, după ce Sonia Simionov și Iuliana Pepene au părăsit competiția America Express - Drumul Soarelui. Tânăra a publicat și o imagine emoționantă.

Colaj cu Alexia Eram, Aris Eram, Sonia Simionov și Iuliana Pepene la America Express Galerie
Alexia Eram a transmis un mesaj neașteptat în mediul online, după ce Sonia Simionov și Iuliana Pepene au părăsit competiția America Express - Drumul Soarelui | Antena 1

Ediția de pe 22 noiembrie 2023 a venit cu o surpriză uluitoare pentru telespectatori. Sonia Simionov și Iuliana Pepene au părăsit aventura din America Express - Drumul Soarelui, după ce au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor.

Cele două au luptat alături de alte două echipe puternice: Alexia și Aris Eram, Romică și Cătălin Țociu. Concurenții au fost nevoiți să își depășească limitele fizice și psihice la cursa pentru ultima șansă din stage-ul cinci.

Situațiile dificile și tensiunile au fost nelipsite de pe micile ecrane ale publicului. Mai mult, Sonia Simionov și Iuliana Pepene au primit o penalizare usturătoare, după ce nu au mai putut mânca porcușorul de Guineea.

Citește și: America Express, sezonul 6. Alexia și Aris nu au vrut să plece imediat de la probă. Gestul celor doi a fost apreciat de locanici

Obstacolele de pe traseu au cântărit foarte mult în clasamentul final. Așadar, jurnalista de război și prezentatoarea TV au ocupat ultimul loc la întoarcerea din cursă, fiind puse în pericol de eliminare.

Deși își doreau mult să mai rămână în competiția celui mai dur reality show din România, cele două au fost nevoite să plece acasă. Totemul din cufăr a fost roșu, fapt pentru care nu mai pot continua concursul de pe Drumul Soarelui.

Ce mesaj a transmis Alexia Eram, după ce Sonia Simionov și Iuliana Pepene au plecat din America Express - Drumul Soarelui

Deși a părăsit emisiunea o echipă puternică, concurenților le-a părut rău de faptul că Sonia Simionov și Iuliana Pepene au terminat experiență din America Express în stage-ul cinci. Printre cei care și-au dorit să le ofere o îmbrățișare la plecare se numără Alexia și Aris Eram.

Tinerii s-au înțeles foarte bine cu jurnalista de război și prezentatoarea știrilor Observator de-a lungul reality show-ului. Așadar, frații Eram nu au ezitat să le încurajeze și să le dea o îmbrățișare sinceră.

La scurt timp de la difuzarea ediției America Express, sezonul 6 din 22 noiembrie 2023, Alexia Eram a transmis un mesaj neașteptat pe contul de Instagram. Aceasta a vrut să spună câteva cuvinte despre eliminarea Soniei Simionov și a Iulianei Pepene.

Citește și: America Express, sezonul 6. Romică Țociu, la un pas să cedeze în barcă din cauza efortului. Ce a supărat-o pe Sonia Simionov

Mai mult, iubita lui Mario Fresh a publicat și o fotografie emoționantă cu cele două din cursa de pe Drumul Soarelui.

„Am trecut în etapa 6. Bravo fetelor pentru tot parcursul vostru în America Express. Ați fost top!”, a scris Alexia Eram.

Cine sunt concurenții care au acceptat provocarea America Express - Drumul Soarelui

Nouă perechi de vedete au pornit încrezătoarele în forțele proprii pe Drumul Soarelui. Concurenții care au acceptat să participe la America Express, sezonul 6 sunt Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Urmărește o nouă ediție America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, lider de audiență. Iuliana Pepene și Sonia Simionov și-au încheiat aventura pe Drumul Soarelui... Care este numele din buletin al Giuliei Anghelescu. Motivul inedit pentru care soția lui Vlad Huidu și-a păstrat numele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x