Antena Căutare

America Express, 26 noiembrie 2023. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au făcut un schimb acid de replici. Ce și-au spus

În ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6 au ieșit scântei între Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Camerele de filmat au surprins tot ce s-a întâmplat.

Colaj cu Sânziana Negru și Laura Giurcanu certându-se la America Express Galerie
În ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6 au ieșit scântei între Laura Giurcanu și Sânziana Negru | Antena 1

Cel de-al șaselea stage de la America Express sezonul 6 a început în forță pentru cele șase echipe rămase pe Drumul Soarelui. La un moment dat, în timpul unei misiuni, între Sânziana Negru și Laura Giurcanu a luat naștere un schimb acid de replici. Tensiunile au crescut rapid între cele două concurente.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au făcut un schimb acid de replici în ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6, din 26 noiembrie 2023

Mai întâi, fiecare echipă a avut misiunea de-a alege o culoare de șal, apoi de-a găsi femeia din poza primită de la Irina Fodor. Odată făcut acest lucru, echipele au avut de cărat o ladă cu fructe într-un șal și câteva obiecte personale în celălalt șal. Apoi, toți au pornit spre piața de animale din Guamote. Acolo, aceștia au lăsat fructele și au pornit spre o nouă destinație impusă de Irina Fodor, unde o altă misiune aștepta.

Citește și: America Express, 26 noiembrie 2023. Aris și Alexia Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ce a urmat

„Pentru următoarea misiune trebuie să folosiți carrito cholo pentru a face o livrare în oraș. Unul dintre voi va fi conducător, iar celălalt va fi ghidul. Alegeți un plic și o să aflați ce trebuie să livrați. O să vă întoarceți cu același mijloc de transport”, a transmis Irina Fodor prin intermediul unui mission board.

Primii ajunși au fost Iulia Albu și Mike, apoi frații Eram și Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Iată că a venit și rândul Sânzianei Negru și al Laurei Giurcanu pentru a face o livrare de cartofi.

Străzile aglomerate, pline de oameni și animale, dar și bicicleta greu de condus, le-a făcut pe concurente să se enerveze și să își arunce replici acide.

Citește și: America Express, 26 noiembrie 2023. Giulia Anghelescu s-a enervat și a „explodat” de nervi. Ce i-a zis lui Vlad Huidu

„Pune frână! Laura, lasă-mă să te îndrum, ai ăla de direcție, stai acolo. Puteam pe acolo să mergem!”, a zis Sânziana Negru Negru, supărată că lucrurile nu ies întocmai precum își dorește.

„Pe unde, deșteapto?! Ia să-mi arăți după aia”, a fost replica acidă dată de Laura Giurcanu.

Cele două au continuat să își adreseze replici acide, dar nu au renunțat să se țină de misiune. Așa cum s-au priceput mai bine, cele două au împins căruciorul și au continuat drumul către destinația indicată în plic.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 26 noiembrie 2023. Giulia Anghelescu s-a enervat și a „explodat” de nervi. Ce i-a zis lui Vlad Huidu... America Express, 26 noiembrie 2023. Alexia Eram a fost uimită atunci când a aflat cu câți bani trăiesc localnicii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x