Antena Căutare

America Express, 28 februarie 2023. Melinda și Puya, impresionați de ceea ce au descoperit la cazare. Gazda avea fosile în casă

După o zi plină de misiuni dificile și situații neprevăzute, concurenții au încercat să își găsească un loc de cazare. Puya și Melinda au fost impresionați de ceea ce au descoperit în locuința gazdei lor, în ediția 27 a emisiunii America Express, de la Antena 1.

Colaj cu Puya și Melinda la cazare în America Express Galerie
După o zi plină de misiuni dificile și situații neprevăzute, concurenții au încercat să își găsească un loc de cazare | Antena 1

În ediția 27 a emisiunii America Express, de la Antena 1, concurenții au fost puși să își găsească un loc de cazare. Pentru Puya și Melinda, totul s-a transformat într-o experiență inedita, pe care n-o vor uita prea curând. Ceea ce au descoperit în casa gazdei i-a lăsat fără cuvinte.

Ce au descoperit Puya și Melinda în casa gazdei lor din ediția 27 a emisiunii America Express, de la Antena 1

Încrezători că au ajuns pe mâini bune, Puya și Melinda au intrat în locuință și s-au făcut comozi. Oboseala, tensiunile, stresul, misiunile complicate și distanțele mari și-au spus cuvântul, așa că au fost mai mult decât bucuroși să se poată în sfârșit odihni.

„Un tip așa, tinerel, cu coadă. Ne-a invitat în casă, iar casa arăta și mai frumos, primitoare, călduroasă. Oamenii ne așteptau. Doamna gătea, era semn bun”, a dezvăluit Puya, de îndată ce a intrat în locuința oamenilor.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Cine a câștigat amuleta. Irina Fodor, intrare spectaculoasă cu mașina. Ce a pățit Puya

Nu a durat mult și gazdele le-au arătat „comoara” ascunsă din casa lor: fosile extrem de bine conservate, descoperite de bărbat și de părinții lui, de-a lungul timpului.

„Ne-a arătat fosile găsite de el șid e familia lui în munții ăștia care fuseseră inițial un fund de mare.

„Eu eram fascinată! M-am și mânjit cu ele pe față. Mi-au spus că au milioane de ani”, a zis Melinda, în timp ce ținea o fosilă în mână, în ediția 27 a emisiunii America Express, de la Antena 1.

„La un moment dat a început să mi se dubios, să ai fosile de milioane de ani și să le pictezi cu roșu și alb, cu guriță și ochi. Cu poveștile stai bine, ia să desfacem!”, a spus Puya, care a vrut să se convingă cu proprii ochi că acese fosile din casa omului sunt reale.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Andreea Antonescu, incident dureros. Ce i-a scos Andreea Bălan din mână

Folosindu-se de un ciocănel, artistul a spart un astfel de obiect ca să vadă ce conține în interior, însă n-a avut prea mult noroc.

„Am spart o din aia, a zis că e ou. De rușinea lor am zis că gata, ne oprim”, a spus Puya la final, în ediția 27 a emisiunii America Express, de la Antena 1.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, lider de piață cu ediția nunților de o zi din Columbia. Drumul aurului continuă spre a doua imunitate... America Express, 28 februarie 2023. Cine a câștigat amuleta. Irina Fodor, intrare spectaculoasă cu mașina. Ce a pățit Pu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x