Antena Căutare

America Express, 28 februarie 2023. Puya și Melinda, enervați de judecător. Cătălin Scărlătescu a fost surprins cu lacrimi în ochi

Concurenții au fost puși să culeagă o ladă cu o sută de bucăți de ceapă. Acesta a fost momentul în care Puya și Melinda au fost enervați la culme de un judecător. Un alt moment inedit a fost atunci când Cătălin Scărlătescu a fost surprins cu lacrimi în ochi, la America Express.

Colaj cu Puya și Melinda la cules ceapă în America Express Galerie
Concurenții au fost puși să culeagă o ladă cu o sută de bucăți de ceapă | Antena 1

În ediția 27 a emisiunii America Express, difuzată pe 28 februarie 2023, concurenții au fost puși să culeagă o sută de cepe și să le curețe, însă pentru Puya și Melinda a fost un moment neplăcut, ce i-a făcut să se enerveze la culme. După această misiune, Cătălin Scărlătescu a fost filmat cu lacrimi în ochi.

Puya și Melinda s-au enervat pe un judecător la misiunea cu ceapa, în ediția 27 a emisiunii America Express, de la Antena 1

După un joc de amuletă ce s-a desfășurat într-un superb sit arheologic, concurenții au pornit din nou la drum, pentru a rezolva următoarele misiuni pregătite de Irina Fodor în ediția 27 a show-ului America Express, difuzată pe 28 februarie 2023.

Primii care au ajuns la câmpul cu ceapă au fost Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, urmați îndeaproape de Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Peste ceva timp au ajuns și Puya și Melinda. Cei doi s-au apucat de treabă, însă fiindcă nu au înțeles foarte bine misiunea, sarcina nu s-a realizat corespunzător. Ajunși în fața judecătorului, aceștia au încercat să își dea seama unde au greșit.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Cine a câștigat amuleta. Irina Fodor, intrare spectaculoasă cu mașina. Ce a pățit Puya

„Mi s-a părut cam exigent”, a zis Puya, nervos.

„Ești foarte prost!”, a zis Melinda supărată, pornind înapoi pe câmp.

„Îmi cer scuze fetelor mele, mamei, soacrei, n-am mai putut!”, a zis concurenta, după ce a scăpat câteva injurii la dresa judecătorului de la America Express.

Cătălin Scărlătescu a fost surprins cu lacrimi în ochi în ediția 27 a emisiunii America Express

După ce au terminat misiunea de cules ceapă, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au descoperit că următoarea lor misiune este una „emoționantă”.

„Un artist local din Sachica, numit Juan, adună lacrimi reale și le pune pe hârtii colorate pentru a face o serie de tablouri numite Lagrimas de colores (lacrimi colorate). Este felul lui de-a reprezenta emoția pe care o ceapă o poate produce diferiților oameni. Ca să-l ajutați pe Juan în inițiativa lui artistică, trebuie să plângeți și să „pictați” cu lacrimile voastre. Mai întâi găsiți masa cu culoarea de pe harta pe care ați primit-o. Scopul este să umpleți desenul lacrimii de pe hârtia înrămată. Pe masa o să găsiți un fund de lemn, un cuțit și două mici recipiente. Tăiați ceapa, colectați lacrimile și vărsați-le cu atenție în conturul de lacrimă. Fiecare lacrimă va lăsa un semn pe hârtie. Când ați terminat, mergeți la Juan să verifice. Dacă e ok, o să vă dea un pix pentru a semna opera și un plic roșu cu următoarele indicii. Vă pup, Țuca”, a fost mesajul descoperit de cei doi concurenți.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Melinda și Puya, impresionați de ceea ce au descoperit la cazare. Gazda avea fosile în casă

Fără să mai stea pe gânduri, cei doi s-au apucat de treabă, ca să termine misiunea rapid. Acesta a fost momentul în care Cătălin Scărlătescu a fost surprins cu lacrimi în ochi, însă nici Doina Teodoru n-a fost mai prejos.

„Nu sunt frumoasă când plâng”, a zis ea, chinuindu-se să colecteze lacrimile.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 28 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată când a fost prins din urmă de Andreea Bălan... America Express, 28 februarie 2023. Andreea Antonescu, incident dureros. Ce i-a scos Andreea Bălan din mână...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x